NBA 2K12
PC

99
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Basketbal
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16545
  • Kategorie

    PC / PC hry / Sportovní
    NBA 2K12 je dalším přírůstkem do skvěle hodnocené a výborně prodávané série videoherních simulací basketbalové NBA. Jakožto nový počin mezi sportovními hrami navazuje tato hra na značný úspěch nastolený titulem NBA 2K11, jehož se po celém světě prodalo více než 5 milionů kopií a který získal přes 20 videoherních ocenění, včetně 14 cen Sportovní hra roku. Hra představuje zcela nový řád, nově upravené UI a novou grafiku.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (9)

    • Kadis

      zdravím, nevíte jestli se dá někde stáhnout čeština?

    • luboš

      tuhle hru rozjedeš skoro na každým počítači

    • Pat32

      Dobrej,myslite ze hru rozjedu kdyz mam procesor intel core i3 2,4 a grafickou kartu intel HD graphics.Predem dekuji za odpoved.

    • laik

      tak toto je luxusní hra , doporučuju zakoupit

    • Lion

      Bohuzel multiplayer nefunkcni a tim padem se zase ceka na nejaky patch. Docela to posrali, dokonce na steamu zlevnuji a je to za pulku ceny krabicove verze, ale bohuzel si to clovek moc nezahraje, myslim online, jelikoz jsem hral online 11ku , takze v liga zase jede na stare verzi, 12 ka az nekdy jindy, asi by hru nemeli vydavat kazdy rok.

    • AdSeme

      Tak k tyhle hře bych se ani neodvážil přirovnávat žádnou sportovní hru od EA za posledních deset let. Bylo by to hanobení největšího kalibru. 2k dokonale zvládlo basketballovou simulaci a budiž důkazem, že na konzolích EA rozdrtilo takovým, způsobem, že EA NBA přestalo vydávat. Můžeme jen doufat, že 2k Sports v budoucnu zpracují podobně bravurným způsobem i jiné sporty jako například hokej.

    • Freeze

      Tak zklamání bych v tomhle případě rozhodně nečekal. U NBA se naprosto nedá srovnávat 2K s EA. 2K se podařilo nastavit laťku neuvěřitelným způsobem. NBA 2K10 nabízí perfektní herní zážitek, nemluvě pak o jejím nástupci 2K11. Podle mě se jedná o nejlepší sportovní hry vůbec. Uvažuji o předobjednávce, jen se mi ještě nepodařilo zjistit, jak to bude s covery u hry. Na internetu jsem našel, že se bude prodávat ve třech verzích. Larry Bird, nebo Magic Johnson na obalu, oba jsou bez pochyb legendami NBA, ale co si budeme povídat, Michael Jordan je Michael Jordan. Docela by mě zajímalo, v jaké verzi bude hra k dostání na Xzone.

    • Tokan

      To doufam že taky ne a nahl 09 na pc byl příšernej skoro graficky jako nhl 06

    • rejnok

      NBA na pocitace?snad to nebude sklamani jako posledni dil NHL

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

valak, figurky, horor
pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks
hobit, bilbopytlik, bilbobaggins, hobbit
heroesofmightandmagic3, deskovka, deskovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
zaklinac, geratl, ovineakrvi, divokyhon