Biggest Creators Of Empires Collection
PC

1 399
Nákupem získáte 56 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Budovatelské
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 11323
  • Začněte s kouskem půdy u Yang-tze a skončete s nejmocnější říší na Zemi. Pomáhejte svým lidem prosperovat. Objevujte nové technologie. Určujte daně, řiďte obchod, budujte obrovské armády. Přepadejte okolní města a podrobte si je. Dekorujte. Máte vše, co je potřeba ke stavbě Velké zdi? A co takhle vyznamenat své předky? Připojte se se svým městem on-line a zjistěte, jestli jste opravdu nejlepší na světě. Váš trůn čeká !

    Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    Jedinečný komplet šesti strategických her. Balení hry obsahuje : Zeus : Master of Olympus a jeho datadisk Poseidon, Caesar 3, Pharaoh a datadisk Cleopatra, a Emperor: Rise Of Middle Kingdom.

    Zeus : Master of Olympus

    Slavná City-Building série strategických her, mezi něž patří takové skvělé tituly jako Caesar III či Pharaoh, se brzy dočkala dalšího přírůstku v podobě hry Zeus: Master of Olympus. Tentokrát se tedy podíváte do starověkého Řecka, kde vás kromě budovaných slavných měst jako Sparta či Athény čeká i spolupráce s bájnými hrdiny či se samotnými olympskými bohy.

    Pharaoh

    Hleď, největší civilizace všech dob čeká na tvé příkazy!
    Ponoř se do světa starověkého Egypta Velkých pyramid a z malých vesnic stvoř vzkvétající metropole. Ovládni všechny stránky exotické egyptské kultury, od náboženství až po obchod se vzdálenými městy.
    Rozviň zemědělství v údolí Nilu a objev nesmírně důležitou úlohu této řeky, kterou se svými nepředvídatelnýmizáplavami hraje v životě Egypťanů. Kámen po kameni postav sfingy a Velké pyramidy jako obří památníky své velikosti a zbuduj tak nádherné město, které bude obdivovat celý starověký svět. Proveď svou dynastii jednotlivými královstvími Egypta, abys dosáhl nejvyššího cíle - stal se Faraonem z královské krve. Nil je nevypočitatelný přítel. Buď ostražitý, aby ses vyhnul ničivým následkům záplav a následnému hladomoru. Braň své město před dalšími starověkými kulturami, jakými jsou Canaanité nebo Hittité. Bojuj na souši i na vodě s pomocí válečných lodí. Nezapomeň být v kontaktu se svými poddanými. Písaři, učenci, kněží, balzamovači a jiní poddaní tě budou informovat, jak moudře panuješ.

    Caesar III

    Jako provinční vládce pověřený šířením slávy Říma máte jasný úkol: stavět města, podporovat obchod a průmysl, ale hlavně - získávat peníze. Jak toho docílíte, je jen a jen na vás. Získejte bohatství a moc, pobijte Barbary a zažeňte nájezdníky, nebo se zaměřte na stavbu dalšího Věčného Města. Neuspějete a skončíte jako potrava pro lvy. Prokažte svou sílu ducha a možná budete jednou prohlášen Caesarem.

    Emperor: Rise Of Middle Kingdom:

    Začněte s kouskem půdy u Yang-tze a skončete s nejmocnější říší na Zemi. Pomáhejte svým lidem prosperovat. Objevujte nové technologie. Určujte daně, řiďte obchod, budujte obrovské armády. Přepadejte okolní města a podrobte si je. Dekorujte. Máte vše, co je potřeba ke stavbě Velké zdi? A co takhle vyznamenat své předky? Připojte se se svým městem on-line a zjistěte, jestli jste opravdu nejlepší na světě. Váš trůn čeká !
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • Sany

      Moc dobrý ale taky moc drahý!

    • Sonicer

      No pro ty, kteri pari velmi casto a strategy-fooly^^

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly