Lord of the Rings Online: Mines of Moria - Special Edition
PC

1 399
Nákupem získáte 42 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 13808
  • Kategorie

    PC / PC hry / RPG
    PC / PC hry / Online a MMORPG
    Speciální edice obsahuje základní hru Shadows of Angmar a datadisk Mines of Moria, 60 dní hraní zdarma (jak pro nové, tak již existující hráče), 3 z 8 speciálních předmětů do hry, Soundtrack CD, zlatý prsten v sametovém vaku, brož elfského pláště, mapu Where the Fellowship Walked a pohlednice s klíči pro 6 kámarádů.

    Jedná se o online hru a vyžaduje připojení k internetu a placení měsíčních poplatků kreditní kartou nebo Předplacenou kartou.

    První krabicový datadisk k povedené online hře Lord of the Rings Online. Znalcům knižní předlohy či filmové trilogie asi netřeba vysvětlovat, že se v něm podíváte do rozlehlých podzemních měst, které pod horami vybudovali trpaslíci. Autoři však slibují nejen to: Návštěvu městských komplexů pod Mlžnými horami a bitvy s gobliny i tamními příšerami. Stovky nových questů a 6 neviděných druhů prostředí. Posunutí hranice nejvyššího dosažitelného levelu pro postavu na 60. 2 nové třídy Ochránce run a hejtmana (strážce). Kování vlastních zbraní a předmětů, které budou spolu s postavou postupovat na vyšší level a dovolovat pak další úpravy a vylepšování. V rámci této kapitoly později dalších 6 knih (stažitelných přídavků), v nichž dojde na bitvu s Pozorovatelem, pomoc elfím vojskům Galadriel i setkání s Durinovou zhoubou.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

valak, figurky, horor
pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks
hobit, bilbopytlik, bilbobaggins, hobbit
heroesofmightandmagic3, deskovka, deskovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
zaklinac, geratl, ovineakrvi, divokyhon