Pack 3: Call of Duty 2 + Operation Flashpoint Platinum + Korea
PC

1 299
Nákupem získáte 52 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 11747
  • Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    Speciální cenově zvýhodněný pack tří her. Běžná cena her samostatně je 2097 Kč. Nabídka je kusově a časově omezená.

    Pack 3 obsahuje:

    Call of Duty 2 (české titulky):

    Hru Call of Duty 2, která je pokračováním cenami ověnčeného titulu Call of Duty, pohání nový proprietární engine, přinášející úchvatnou grafiku, pokročilou technologii umělé inteligence, nejrealističtější týmové boje a zběsilou akci, které se zúčastníte v nových historických kampaních. Hráče čekají příběhy čtyř různých vojáků, jež se musejí dostat z téměř beznadějných situací. Hráči buď mohou sledovat osudy těchto jednotlivců postupně a vžít se tak naplno do jejich rolí, nebo mají možnost procházet boji chronologicky tak, jak šly ve skutečnosti po sobě. Tvůrci se také rozhodli zpracovat bojiště ve větším měřítku, díky čemuž je herní zážitek mnohem realističtější. Vaše družstvo bude plnit velké množství různých úkolů v rozsáhlých lokacích, jimiž vede pokaždé několik různých cest. Samozřejmostí je možnost používání klasických bojových taktik, jako jsou různé obchvaty a další manévry. Velký důraz je kladen na nepozorovaný postup – využití zde najdou jak kouřové granáty, tak i například prach zvířený nad bojištěm. Na chování vojáků budou mít vliv i povětrnostní podmínky, což se projeví například při písečných bouřích v severní Africe nebo sněhových vánicích v Rusku – jen blázen by v takovém počasí vylézal z bunkru.

    Operation Flashpoint - platinová edice (kompletně v češtině):
    Píše se rok 1985. Po sérii úmrtí několika sovětských vědců je generálním tajemníkem KSSS zvolen Michall Sergejevič Gorbačov, představitel nového reformního proudu. Studená válka se dostává do poslední rozhodující fáze a sovětskému impériu pomalu dochází dech. Ne všichni jsou však připraveni smířit se s porážkou komunistického režimu. Novému sovětskému vedení se situace vymyká z rukou a svět se na pokraji třetí světové války. Ničivé arzenály nahromaděné na obou stranách za posledních několik desetiletí se poprvé utkají v přímém střetu. O osudu světa rozhodne Operace Flashpoint, tajná vojenská operace jednotek NATO, o které jste se nikdy neměli dozvědět. Ve hře se setkáte s nejvyspělejšími pěchotními zbraněmi z dob studené války: samopaly, pušky, granáty, raketomety, miny, časované nálože. Dále s nejničivější vojenskou technikou obou supervolmocí: auta, tanky, vrtulníky, letadla, lodě a vše plně ovladatelné. Dále budete velete až dvanáctičlenné skupině : široká sada rozkazů a taktických možností. Budete procházet rozsáhlé interaktivní 3D prostředí a mnoho mnoho dalšího na vás čeká v takticko - bojové simulaci.

    Operation Flashpoint : Resistance

    Datadisk k celosvětově úspěšné hře Operation Flashpoint, nesoucí hodně říkající jméno Resistance, tedy odpor. S ním se ve flashpointu objeví zcela nový ostrov Nogova, na němž bychom měli najít větší města a tovární komplexy. Příběh Resistance je zasazen několik let před původní hru, kdy na Nogovu, vzdálenou jen pár kilometrů od nám známých ostrovů, zaútočí Rudá armáda a místní obyvatelé zorganizují hnutí odporu. Těšit se můžete krom jiného na : novou single-player kampaň s novým hlavním hrdinou odehrávající se na novém ostrově, vylepšenou grafiku, možnost nastavení většího rozlišení textur, propracovanější prostředí, 100 km2 nového prostředí ostrova, obsahující nové budovy a modely , nové zbraně a vozidla, nové mise pro multi-player a vylepšený a optimalizovaný multi-player.

    Korea : Forgotten Conflict (kompletně v češtině):
    Korea: Forgotten Conflict je akční real-time strategií s příběhem z korejské války (1950-1953). Hratelnostně se podobá Commandos, graficky je plně ve 3D. Korea: Forgotten Conflict nobsahuje přesný stěžejní příběh, nicméně prvky ve hře mají historické opodstatnění. Mise a bitvy byly totiž navrhovány s ohledem na skutečné události. Ve špionážně laděných misích se vypravíte například do chemické továrny nebo do sněhem zaváté nepřátelské základny u řeky, jindy se zase pokusíte osvobodit zajatého pilota. Mezi nepřáteli se vedle vojáků Severní Koreje objeví i Sověti, případně zlí civilisté.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

hobit, bilbopytlik, bilbobaggins, hobbit
heroesofmightandmagic3, deskovka, deskovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
zaklinac, geratl, ovineakrvi, divokyhon
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, ceskehry
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky