L.A. Noire
PS3

(7x)
599
Nákupem získáte 12 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: Mafiánské
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 15174
  • LA Noir je nový počin vyvíjený studiem Team Bondi, jenž je pod křídly Rockstar Games. Uprostřed zlatého věku Hollywoodu, Cole Phelps je detektivem LAPD, jenž je lapen do Los Angeles roku 1947 a vhozen do událostí záhadných vražd. Aby toho nebylo málo, je zde boj s korupci, vzestup drogových kartelů, žhářské útoky, vydírání, spiknutí. Vše je řízeno chaoticky, ale je tomu opravdu tak? Kdo tahá za nitky? Kdo je strůjce všeho? Kope LAPD za správný tým? To vše Vás čeká ve strhujícím a akcí nabytým dobrodružství, které využívá tu nejmodernější technologii pro vyobrazení mimiky lidské tváře a mnoho dalšího. Napětí je všude a příběh právě začíná. Píše se rok 1947!!!
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (70)

    • Zeus09

      Rumper Stomper: Na PC to vyjde :)

    • Honza

      Udělejte prosím lokalizovanou verzi.

    • Elite

      Zdravím, můžu se zeptat, jak je to s těmi DLC? Která jsou zdarma?

    • Rumper Stomper

      Tezke to neni. Berte to z te lepsi stranky. Muzete se naucit spoustu angl. slovicek. Na PC to nevyjde, takze nic jineho vam nezbyva :)

    • nohic-CZ

      S tím počeštěním to bude horší. Prostě nebude. Buď člověk aspoň trochu rozumí anglicky nebo má hold smůlu.

    • mr.sidrs

      kdyby byli aspoň cz titulky tak to kupuju. :(

      http://www.postavy.cz/cole-phelps/

    • Mafian

      PC není :*-(

    • Bob

      EA lokalizuje joo ? a proc neni Dragon Age 2 a Mass Effect 2 v cz ?Proste jsme malej trh, bohuzel....

    • gajda76

      Taky bych si moc rád hru koupil, ale nechápu, proč Cenega tuto pecku nelokalizovala do CZ. EA a Sony své petelice lokalizuje (Crysis 2, Uncharted 3) a Cega nic. Njn, oni by museli své "těžce vydělané investice" trochu ožulit.

    • Macdaddy

      Docik: maž u L.A. Noire mapu měta?

    • Macdaddy

      Taky už má L.A.Noire doma, také děkuji Xzone. Hlavně si hru všichni užíte.

    • Docik

      Tak L.A.Noire už je doma, děkuji Xzone.

    • John

      konečné zítra L.A. Noire :)

    • Ctira.d

      Taky se moc těším!

    • Elite

      Huráááá!!!! Odesláno!! Safra jak já se těším :). Tak kdo další? :)

    • Docik

      Nějak tak jsem to čekal, protože jste v tomhle ohledu super, takže díky moc a budu se těšit

    • Elite

      Tak to je velmi dobrá zpráva :). Již se nemohu dočkat :).

    • Elite

      John: Pač to chvíli trvá, než se to k nám převeze ;). Pár dní navíc tě snad nezabije :D.
      Docik: Já pevně doufám, že to začnou rozesílat již ve čtvrtek. Jde o to, kdy jim to přijde na sklad. Xzone se to ale vždy snaží udělat tak, aby ti hra přišla ještě v pátek. Batman: Arkham Asylum měl oficiální datum vydání, jenž vycházelo na sobotu a všem to přišlo již v pátek ;). Ale uvidíme :).

    • Martin Schovanec

      Hru budeme expedovat ve ctvrtek.

    • Docik

      Zdravím, 20.ho je pátek, asi nebudete hru expedovat již ve čtvrtek aby ji ti co si jí předobjednali měli už v pátek doma? Dík za odpověď

    • Daniel Kotalík

      tak to bylo i s gta episodes from liberty city i s mafii 2 no ale mohlo to bejt aspon toho 19 ale kdo si pocka ten se docka omlouvam se za chyby ale zlobi me klavesnice

    • John

      proč Američani to musí mít už 17.5 a my až 20.5 :-(

    • nohic

      Nemůžu se rozhodnout, zda koupit nebo ne... trochu mě mrzí absence aspoň českých titulků :/

    • XxadamitoxX

      :DD stejnak nefaká psn

    • Elite

      infernocz: A jinak jsi normální?:P V této hře by stejně MP neměl co dělat ;). Ale na druhou stranu je dobře, že to nekupuješ, aspoň zbude víc pro ty, kdož si toho budou více vážit a nějaký MP je jim u zadku.

    • Daniel Kotalík

      infernocz ses teda pako že to nekupujes kvůli nakimu MultiPlayeru jo u multiplayeru je sranda ale kvůli tomu že to nebude mit multiplayer to nekoupis? ses cvaklej

    • infernocz

      zrovna jsem zjistil, že to nemá MP... takže nekupuju ;)

    • John

      už jenom 10 dní :)

    • vena

      tak už jsem též předobjednal.určitě to bude parádní hra.R* to je značka nejvyšší kvality.:)

    • XxadamitoxX

      Tak mám objednáno a největší natěšenost ,už aby to bylo ,jenom škoda ,že není speciální edice týhle pecky :D

    • PCX

      Elite: No tak vidíš, že jseš v pohodně :) a jsem rád, že jsem byl ohledně pohledu na tebe vedle. Víceméně s tebou souhlasím, že Rockstar může vydávat PC verze, ale vzhledem k ziskům z ostatních platforem taky vůbec nemusí a to je pro PC vpravdě smrtící koktejl.

      Rozhodně tě nemám v úmyslu soudit, že nekupuješ vše co hraješ, klíčové je, že až budeš mít jednou dostatek peněz na hry, už budeš kupovat vše a je jedno na co, protože konzolový kupec originálek podporuje hráče na PC/jiné konzoli a naopak.

      Dělat demoverze už je problém zdaleka nejen na PC a je to zase o penězích, udělat demoverzi stojí peníze. Ona se ta hra vzhledem k hype bude prodávat dobře, tak na co demo si často řeknou. Ze stejného důvodu se ořezává obsah a kvalita krabiček her, manuály se tisknou černobíle a mají čtyři strany.. On je pěkný, tlustý manuál a hezká krabička pěkná věc, stejně jako nabušené demo, ale proč to dělat, když hráči si hru koupí, i když demo nebude a balení bude křuska? A co je za tenhle standart nechat zaplatit? Proto jsou dema často jen v rámci Live Gold, anebo PSN+ Protože Sony/MS o to demo výrobce přímo požádá, snad i něco zaplatí a hráči pak platí za to, aby mohli hrát demo. Na PC se pak s demy pochopitelně kašle, protože ty nikdo nedonutil platit za MP a za dema by neplatili už vůbec. Je to celé stejně zvrhlé, jako peníze navíc za různé ty "limitované" edice, které dříve svým obsahem a zpracováním spadaly do standartu.

      Jeden z důvodů, proč mám rád Rockstar je taky ten, že oni stále tisknou své manuály v barvě, a vždycky přidají mapu, u nich je svět ještě v pořádku. Uvidíš že jí najdeš až otevřeš svoje LA Noire, stejně jako jsem jí našel já v Red Dead Redemption. ;)

      Co se prodejů LA týče, souhlasím s Johnem, řekl bych, že se Noire bude dařit velmi dobře. A je otázka, zda to případné PC verzi uškodí nebo pomůže. Někdy úspěch na konzolích pošle hru na PC a naopak, někdy se může zasloužit o totéž i neúspěch (ten ale LA nepřeju). No a někdy tomu nepomůže ani svěcená voda. Počkám tedy, jak se situace vyvine a jestli Rockstaři řeknou po pár měsícíh "No plans on PC version", půjdu do PS3 verze.

    • Elite

      John: Přesně moje slova :). A tomuto titulu bych velmi přál, aby se stal hrou roku ;). Myslím si, že na to má velké naděje ;).
      PCX: Svým posledním apelováním na Tebe chci taktéž ukončit naši debatu, jež by stejně nikam nevedla. Konec zvonec. Přeji hezký večer.

    • Elite

      PCX: Nevím, co k Tvé reakci dodat. Snad jen - je to prostě můj pohled na věc. Shledáváš-li mne špatným, nedá se nic dělat.
      Jinak R* se dosytosti nabažil z prodejů díky obřímu množství prodaných konzolových verzí (byly zapsány dvakrát do Guinessovy knihy rekordů). Následná PC verze, jež byla vydána o několik měsíců později, nevím, jaké měla prodeje, leč jistě nějaké věrohodné číslo to bylo. Je mi vcelku jasné, že prodeje z oněch dílů GTA pro starší konzole, jež si zde uvedl, zdaleka neměly takové výdělky, jako poslední díl této super série.
      Já PC verze uznávám, jen prostě nemám rád, když si někdo nelegálně pořídí ten či onen MUST HAVE TITLE. Navíc (s dovolením užiji toliko opakované slovo) pirátství je umocněno i faktem, že na PC nevznikají demoverze, což ostatně dosti irituje i mne a je to obrovská škoda.
      Ano, nejsem čistokrevný kupující originálních verzí, to je málo kdo, ovšem za kvalitní tituly jsem ochoten "vysolit" i maličko vyšší částku (1299 Kč), leč jsem ještě studentem.

    • John

      Elite konečně náká rozumná otázka ale podle to bude mít vysoký prodej protože to bude něco novýho co tu ještě nebylo a možná to bude hra roku

    • Elite

      Šlo jen o prostou výměnu názorů. Na druhou stranu se tu aspoň něco děje :D. Nikdo se moc nepíše. Každopádně se již též chci bavit pouze o hře samotné.
      OK, tak tedy otázka do éteru :) - Myslíte, že hra bude mít vysoké prodeje?

    • PCX

      Elite: Promiň ale nepřát někomu nějakou hru jen proto, že hraje na krabici, kterou ty nemáš/nesnášíš, mi přijde hodně ubohé. Rád bych věřil, že takový nejsi, ale svojí reakcí jsi mě přesvědčil o opaku. Já konzolistům PC hry přeju, respektuji, že na PC hrát nechtějí a mají k tomu různé důvody. Většina z nich zase chápe PCčkáře a jejich důvody, proč oni rádi kupují a hrají hry na PC. O to smutnější jsou pak setkání s nesnášenlivými jedinci, jako jsi ty. Naštěstí fanatici jako ty, už patří z velké části do minulosti.

      Rockstar se nikdy nezmínil o tom, že by RDR, či LA Noire nemělo vyjít na PC proto, že se GTA IV nevedlo. Ono si je třeba položit prostou otázku proč se GTA IV nevedlo tak jako konzolovým verzím. Inu, nemůžeš očekávat vysoké prodeje od půl roku zpožděného a technicky zmrveného portu. Milionové prodeje neměly ani spin-offy GTA typu LCS, či VCS, anebo Chinatown Wars na Wii ani jedna z her prodeje GTA IV PC nepřekonala, přesto je Rockstar vydal a zjevně na nich vydělal.

      Rockstaři byli s prodejemi GTA IV PC podle všeho spokojeni (vzhledem k míře vloženého úsilí), protože proti prodejním výsledkům neřekli křivého slova a ještě pro PC verzi GTA IV spolu s konzolovými vydali datadisk. Proto také vzniká Max Payne 3 na PC. Proto se studio Leeds aktuálně shání po PC vývojářích. Proto je Barrera z Rockstaru portu LA Noire nakolněn, třebaže ho nepotvrdil.

      Ten samý člověk také řekl pravý důvod, proč tolik her Rockstaru míjí PC, nebo tam doráží až s velkým spožděním. Oni jsou prostě konzolové studio a s programováním na PC mají vzhledem k práci se všemi konzolemi na trhu problémy. Neřekl ani slovo ve stylu té "PC warez" propagandy, kterou jsi nasáklý. Prostě Rockstar má s vydáváním PC verzí potíže, jako by měli například tvůrci Settlers, měli-li by své hry začít vydávat i na konzole. :)

    • John

      Už se nehádejte jste jak malý když se hadaj o hračku, každy má sví klady a zápory a tajto ma být dizkuze o L.A. Noire na ps3 a ne na pc

    • Elite

      PCX: Já věřím v to, že kdyby to vyšlo i pro PC, většina by si tuto hru stáhla. Kor kdyby vyšla zároveň s konzolovými verzemi. Jasně, prodalo by se něco kusů, asi jako GTA IV pro PC. Tak jsem dle Tebe chudáček, a co? Vyjádřil jsem svůj názor a Ty zase svůj. A takové jako jsi Ty vážně miluju - mají haldu originálních verzí a myslí si, že jsou "kingové". Jooo, machrovat umí dnes každý. I kdyby si měl moře originálních verzí, čemuž příliš nevěřím, mně to může být jedno. Ať si každý kupuje co chce, ale když se tolik stahuje na PC, ať se pak nediví, že nějaká velká hitovka vyjde pouze na konzole (případně později, občas nepodařená, konverze).
      Čekal jsem, jestli se zase nějaký "chytrolín" neozve :D. A hle...
      P.S. - Mysli si o mně co chceš, je to Tvoje věc :P

    • PCX

      Erne100, Elite: Já mám na PC víc origo her nez vy oba dva na vsechny konzole dohromady ;) + kupu her na PS3 a PS2 k tomu. Kdybyste mi za to stáli, můžu každou z nich doložit účtenkou. Zrovinka mám třeba předobjednaného Zaklínače.

      A specielně pro tebe Erne100 - že seš ty od původu kradlář neznamená že ostatní PC hráči, co by rádi LA Noire také. Nesuď je podle tebe. Je dobře, že si odtáhl z PC nezamořuješ tuto platformu svým warezením.

      Elite: Jsi chudáček (bez urážky), jestliže máš radost, že někdo si něco nezahraje - v tom smyslu, že asi moc jiných radostí, než ty hry nemáš co?

      Chtěl bych vidět vaše natáhlé ksichtíky, kdyby to LA Noire na PC nakonec skutečně vyšlo, asi už byste se té hry nechtěli ani dotknout co? Protože vy hrajete hry jen podle toho, na co vychází a jak moc jsou čemu exkluzivní. No prostě jako všichni správní náctiletí beďaři. :D

    • Elite

      Tak právě předobjednáno :). Kua, já už se těším :D.
      K těm, co brečí, že to nebude na PC - dobře vám tak, beztak byste si to většina postahovali :P. Toto je MUST HAVE TITLE!!
      Jinak naprostý souhlas s Erne100 ;)

    • Erne100

      opravdu me udivujou komentare typu proc to nevyjde na PC ? a ty reci ja bych si to koupil, ruku na srdce kolik mate doma Org. her na PC ? ja sam jednu GTA4 jinak vsechno PS3 a sem moc rad ze to je jen na PS3 a Xbox aspon si tu hru koupi ti co si to vychutnaji a nee jen ti co to stahnout aby vyzkouseli PC sestavu.

    • John

      tak si kupte ps3 nebo xbox 360

    • chris

      Nevim, proc to porad resite. RDR ani L.A. NOIRE NA pc NIKDY NEVYJDOU. Zbytecne se o tom porad bavit. Jsou to uzavrene kapitoly.

    • PCX

      Al Capone a Paton31 - V lednu se jeden pohlavar z Rockstaru vyjadril k PC verzi LA Noire kladne v tom smyslu ze by si to dokazal predstavit. Vzapeti ale dodal ze na PC se jim obtizne programuje - jinyma slovy na to nemaji s Bondi kapacity a jsou plne vytizeni X360-PS3 kombem. Rockstari byli vzdycky vytecni developeri, ale mizerni PC vyvojari.

      Kdyby vyslo RDR a LA Noire na PC zaroven s konzolovejma verzema predobjednal bych, takhle porad cekam na "svoji" verzi, i kdyz mam i PS3 - takze Rockstar se timto modelem pripravuje o penize, ne pirati. Ta piratska pisnicka je uz dost ohrana. Rockstar vidi, ze mu na PC unikaji slusne zisky, zvlast kdyz se podiva na Steam a jemu podobne sluzby.

    • Daniel Kotalík

      a nic si zapisovat nemusim já sám mám PS3 takže mě to vadit nebude že to nebude na pc

    • Daniel Kotalík

      paton31 já vim že to nebude na pc

    • paton31

      To cermbo-CRysis se bude vždycky prodávat dobře i na pc, protože fps vždy budou lepší na pc,a navíc si to kupují lidi pro multak, ale rockstar dělá trošku jiný hry.... Ty který si pc hráči v 80% případu stáhnou....:(

    • paton31

      to Al Capone. Přesně tak mluvíš mě z duše. Proč asi na konzole vychází tolik exclusiv her?????!!!

    • Al Capone

      cermbo: ano ty a dalších x lidí by si to koupilo, ale vývoj hry na pc by se prostě nezaplatil, když je na pc tak rozšířené pirátsví..jdi konzole, já jsem se svým xboxem naprosto spokojený

    • cermbo

      Kdyby to bylo na PC já bych to koupil už po tom jak není na PC RDR a LA.Noire Rockstar nesnáším
      Vemte si kolik mají peněz kolik vydělali a kolik peněz má takový Crytek když se Crysis 2 prodalo jen 1 milion kusu a pořád dělají na PC

    • Zobrazit všechny komentáře
  • Recenze (7)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • mimika,super grafika,zábavné vyšetřování vražd,příběh,ATD.......
    • nemáte dům,město vypadá jako kulisa

    nejlepší 2. dílo rockstaru(1.GTA SA).SUPEEEER GAME

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • - grafika
    • - propracovanost obličejů
    • - příběh a konečné rozuzlení
    • - hratelnost
    • - je třeba u toho přemýšlet :)
    • - výslech podezřelých je náročný pro lidi, kteří neovládají skvěle angličtinu
    • - ovladatelnost aut, mohlo být více propracované (alá Mafia II)
    • - příliš obrovská mapa

    Vynikající hra, která vtáhne do děje a nutí dohrát ji do konce. Bravo!

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • - skvělá fyzika
    • - propracovanos obličejů
    • - příběh
    • - monumentální zakončení
    • - submise
    • - propracovanos případů
    • - pár bugů které jsem ovjevil
    • - gumové ovládání vozidel
    • - nemožnost vypnutí rádia

    Nekteří lidé říkají že je L.A Noire málo akční. Podle mě je ve hře akce dostatek (pokud hrajete submise). Propracovanos obličejů a rozhovorů je skvělá. Trochu mne zklamalo gumové ovládání aut, ale naštěstí vývojáři přidali možnost, nechat řídit parťáka a tím přeskočit cestu do destinace kam miříte.
    Příběh je velice silný a promyšlený, se zakončením, u kterého i mě ukápla slza. Rozhodně se jedná o hru u které sem se velmi bavil.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • + grafika (vskutku bravurní)
    • + excelentní mimika postav
    • + rozlehlost
    • + obří mapa
    • + krátké loadingy (rychlé načítání)
    • + dobré savepointy
    • + možnost nechat řídit kolegu na dané místo
    • + možnost řešit případy znovu a získat tak lepší hodnocení při výsleších
    • + změna obleků
    • + systém krytí
    • + vedlejší mise
    • + úžasný detail pro prozkoumávání předmětů
    • + oběti vypadají velmi realisticky
    • + malá instalace na HDD a následní plynulé hraní
    • + krásný způsob zapisování si důležitých věcí behěm vyšetřování
    • + výslechy a jejich způsob vedení
    • + vážně dlouhá herní doba
    • + fakt, že mnoho případů bylo inspirováno skutečnými událostmi
    • + pocit skutečného vyšetřování
    • + tváře známých amerických herců
    • + hra jede plynule krásných 30 FPS
    • + videa lze kdykoliv zapauzovat
    • + v menu-log si lze přečíst veškeré věty, jež zazněly od začátku vyšetřování daného případu
    • - velmi vysoká obtížnost anglického jazyka (je to obrovská škoda, hra by měla větší úspěch s lokalizací); anglicky umím dobře, ale na toto je třeba alespoň CAE (Cambridge Advanced English), aby člověk porozuměl
    • - směšný jízdní model
    • - město působí spíše jako kulisa
    • - ne všechny charaktery mají realistické mimiky
    • - bojový systém je příliš jednoduchý (jako v Mafii 2)
    • - časem se dostavuje stereotyp
    • - nemožnost vypnutí rádia
    • - žádná úprava ovládání (kromě senzitivity a autoaimu)
    • - naskriptovanost misí (některé více, některé méně)
    • - občasný tearing
    • - špatný konec (ale o dost lepší, než v Mafii 2 :P)
    • - hodně věcí kvůli angličtině člověk nepochopí
    • - znovuřešení případů kvůli vyššímu hodnocení nemusí sednout každému

    S výsledným číselným verdiktem jsem velmi na vážkách. Na jednu stranu se jedná o revoluční hru díky technologii MotionScan. Dále disponuje bravurní grafikou, realistickým vyšetřovacím prostředím a úžasnými výslechy. Velmi pozitivní dojem však, bohužel, sráží vysoká obtížnost anglického jazyka. Nebýt tohoto faktu, udělil bych hře i 95%. Bohužel nemohu. Kdyby ale na netu nebyl krásný walkthrough bez spoilerů, nikdy bych tuto hru nedohrál. Díky bohu za něj tedy.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • velikost Mesta
    • Postavy
    • Hlavni připady
    • Cole Phelps
    • Notebook
    • Vedlejsi připady
    • Vyslechi
    • Volna Jizda
    • Vsechno
    • zadny zapor

    opravdu paradni hra herci udelali opravdu paradni vykony

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • +grafika
    • +obličeje
    • +město
    • +hraní za policajta
    • +hodně aut
    • +vyslíchaní
    • +hlavní hrdina
    • +vedlejší úkoly
    • sbíraní novin
    • -delší loadingy ale to mi ani nevadilo
    • -čestina

    hra je opravdu dokonalá podle mě adept na hru roku

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Obří mapa je paradní
    • -Obličeje každy je teměř jiný
    • -Když sem o hral na FULL HD tak zažitek paradní
    • -Vyslechy atd.
    • -Anglický Dabing
    • Ale i hra má par zaporu
    • -Není v Češtině což mi docela někdy chybělo
    • -Občas dlouhe nahravaci intervaly

    Hra je opravdu dobrá a je opravdu dobře zasazena do 50. let
    Hru sem hral v podstatě chvili hral sem ji denně 6 hodin,a le pro ty co nemají zaklady AJ tak to je škoda pěněz jinak vyborna hra.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly