The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
WIIU

1 299
Nákupem získáte 26 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 23948
  • Nejnovější pokračování slavné RPG série se na Wii U objeví v rozšířené a notně vylepšené verzi. Hlavní hrdina Link bude znovu zachraňovat zemi Hyrule a procházet labyrinty, řešit hádanky a bojovat s nepřáteli.



    PROBUĎTE HRDINU

    Když se ďábelské temné síly chystají proměnit malebnou a mírumilovnou zemi Hyrule ve zničené ruiny, musí se něco stát. Minimálně to, že mladý farmář Link zapomene na hektary s láskou a péčí kultivované flóry, stáje s prospívající faunou a probudí v sobě pravého hrdinu bez bázně a hany, který se hrozícímu nebezpečí postaví.

    The Legend of Zelda: Twilight Princess HD - Limited Edition (WIIU)

    BÝTI VLKEM
    Novinkou Twilight Princess dílu byla „rozpolcenost“ hlavního hrdiny - při cestě do Šerého království se z Linka stane vlk a s vydatnou pomocí tajemné dívky jménem Midna bude muset část hry strávit v kůži dravé psovité šelmy. Díky Wii u GamePadu tak budou hráči jednoduše spravovat své inventáře, prohlížet si mapu a dokonce se proměňovat do vlčí formy jednoduchým poklepáním na displej, to vše bez nutnosti pozastavit hru.

    The Legend of Zelda: Twilight Princess HD - Limited Edition (WIIU)

    SNADNĚJŠÍ HLEDÁNÍ
    K dispozici budou také úplně nový předmět s názvem Ghost Lantern, kterých hráčům pomůže snáze plnit úkoly založené na sbírání Poe Soul. Tato lucerna totiž bude při jejím nesení zářit vždy, když se v oblasti bude nacházet některý Poe. Zároveň také došlo ke snížení počtu Tears of Light, které je potřeba sesbírat v různých částech Linkova dobrodružství ze šestnácti na čtrnáct, díky čemuž budou tyto sběratelské úkoly o něco málo snadnější.

    The Legend of Zelda: Twilight Princess HD - Limited Edition (WIIU)

    PRO DSRŇÁKY
    Veteráni série i noví dobrodruzi hledající dodatečné výzvy se pak mohou pustit do nového Hero módu. Hráči zde budou dostávat dvojnásobné poškození, nenajdou žádná životy doplňující srdíčka a svět bude zrcadlově obrácený, takže všechny dungeony budou mít zcela obrácené rozložení. Pro absolutně ultimátní výzvu pak stačí přiložit Ganondorf amiibo k čtečí plošce na Wii U GamePadu a dále tak zdvojnásobit poškození od nepřátel.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor
pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks
hobit, bilbopytlik, bilbobaggins, hobbit