Crash Action Pack
PS2

(2x)
699
Nákupem získáte 14 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Arkáda
Kód produktu: 13040
  • Crash Twinsanity : Crash Twinsanity je další v řadě titulů s populární postavou jménem Crash v hlavní roli. Crashův svět je napaden novými nepřáteli jimiž jsou ďábelská dvojčata, která Crash porazí jedině v případě, že své sily spojí se svým doposud úhlavním nepřítelem Dr. Cortexem. Hra nabízí celkem 4 hratelné postavy, přičemž každá z nich má unikátní schopnosti a dovednosti, čeho tvůrci využili k návrh odlišného designu každé z úrovní. Díky tomu a také díky vysoce interaktivnímu prostředí i spoustě humorných prvků je Crash Twinsanity mnohel lepší a nápaditější než v předchozích hrách. Podstatný význam na zábavnosti má taktéž nutná spolupráce Crashe s Cortexem, kteří musí hned několik částí hry projít spolu a vzájemně si pomáhat. Dokonalé jsou pak hlášky a gesta, kterými se tyto dvě postavičky navzájem provokují.
    Komplet her Crash - Crash Twinsanity, Crash tag team Racing a Crash Nitro Kart.

    Crash Nitro Kart: Oblíbená postavička počítačových her Crash Bandicoot se vrací v nové zábavné závodní hře. Zlý tyran Velo zajme Crashe a nutí ho závodit ve svém koloseu. V sázce je nejen jeho svoboda, ale i osud celé Země. Key Features: - Závoďte na 17 krásných tratích zasazených do jedinečných světů (bujné džungle, vybuchující sopky, futuristická města nebo vesmírné stanice). - Single player zahrnuje závodění na čas a se soupeři.
    Crash Tag Team Racing : Oblíbená postavička Crash a všechny jeho přátelé i nepřátelé se vrátili aby představili své nejšílenější dobrodružství. Kombinace klasického Crashe a závodní hry přináší zcela novou úroven hratelnosti. Ve volném světě máte možnost komunikovat, sbírat penízky, prozkoumavat okolí a nakupovat nová vozidla. A pokud vás to přestane bavit, vyberte si jeden ze závodů a utkejte se tak s protivníky na závodním okruhu. Poházené power-upy, kombinace s jiným závodníkem, kdy jeden ovládá vozidlo a druhý zbraně přináší do této série novou hratelnost. Díky této možnosti se může bavit až 8 hráčů na jedny konzoli. Očekávají vás i zcela nové minihry u kterých si můžete odpočinout a nabrat tak nové síly na další závod. Crash měl vždy za úkol pobavit a tato hra je toho důkazem.
    Crash Twinsanity : Crash Twinsanity je další v řadě titulů s populární postavou jménem Crash v hlavní roli. Crashův svět je napaden novými nepřáteli jimiž jsou ďábelská dvojčata, která Crash porazí jedině v případě, že své sily spojí se svým doposud úhlavním nepřítelem Dr. Cortexem. Hra nabízí celkem 4 hratelné postavy, přičemž každá z nich má unikátní schopnosti a dovednosti, čeho tvůrci využili k návrh odlišného designu každé z úrovní. Díky tomu a také díky vysoce interaktivnímu prostředí i spoustě humorných prvků je Crash Twinsanity mnohel lepší a nápaditější než v předchozích hrách. Podstatný význam na zábavnosti má taktéž nutná spolupráce Crashe s Cortexem, kteří musí hned několik částí hry projít spolu a vzájemně si pomáhat. Dokonalé jsou pak hlášky a gesta, kterými se tyto dvě postavičky navzájem provokují.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (2)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • este tu hru nemam ale je super znam ji od kamosa
    • no proste nic

    good.....cool :D xD

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • tato hra se dá popsat je jediným
    • slovem je prostě skvělá :-)
    • na hře se mi líbí vše takže sem
    • asi nic nenapíšu

    je to super :-)

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly