iBomber Attack (PC) DIGITAL
Digital

149
Nákupem získáte 1 kredit
Lze objednat max. 1 ks na zákazníka.
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 7159
  • Tankastická akce. Plynulá hratelnost. 24 akčních misí. Úžasně detailní grafika. Sbírejte zlato a kupujte vylepšení. Vyhrávejte Victory Points na vylepšení. Obrovské úrovně k průzkumu a ničemí. Uspokojení z ničení úplně všeho!

    Legendární série iBomber se vrací, ale tentokrát je čas na ÚTOK! Skočte do svého tanku a připravte se prostřílet si cestu Evropou a porazit nepřítele! Se svými 24 misemi plnými explozivní akce, představuje iBomber Attack kanistr vysokooktanové zábavy, které se nebudete chtít vzdát.

     

    Přehlídka destrukce: Od likvidace námořních přístavů, letišť a tajných základen po odstřelování zástupů vojáků s plamenomety, to je 24 úrovní nekončící velkorážní akce. Úžasná palebná síla: Získávejte "Victory Points" a sbírejte zlato, abyste si mohli vylepšit váš tank bombami, protibunkrovými střelami, rotačními kulomety, plamenomety, raketami, vzdušným útokem, zásobováním nebo super boostem. iBomber žije: Nacpaný kvalitní hratelností, vizuálním zpracováním a zvuky, díky kterým byl původní iBomber tak oblíbený, iBomber Attack zajistí přežití této legendy!

     

    Hlavní vlastnosti:

    Tankastická akce. Plynulá hratelnost. 24 akčních misí. Úžasně detailní grafika. Sbírejte zlato a kupujte vylepšení. Vyhrávejte Victory Points na vylepšení. Obrovské úrovně k průzkumu a ničemí. Uspokojení z ničení úplně všeho!
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly