Final Fantasy XIII - Collectors Edition
PS3

1 899
Nákupem získáte 57 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 14540
  • FFXIII se bude odehrávat v nejvzdálenějším období z celé série. Hra se točí okolo hlavní hrdinky Lightning, jakožto členky I´Cie, jenž mají schopnosti k vyvolání monster, která jim slouží. Vše za cenu jejich vlastní životní energie. Pokud někdo z I´Cie vypotřebuje všechnu svoji energii, sám se promění v monstrum tzv.Cie Corpse. Tomu všemu se snaží zabránit společně s přáteli jako je Snow Villiers, Oerba Dia Vanille, Sazh Katzroy, Hope Estheim, Oerba Yun Fang, jež postihl tentýž osud a jejichž síli si budete moci ozkoušet. Projděte světem, kde nikdo si není ničím jist a přátele se hledají jen těžko. Postavte se armádě a zabraňte zničení pozemského ráje pro lidi a jejich sumony. Hra je také součástí největšího projektu v dějinách Square-Enixu s názvem Fabula Nova Crystallis Final Fantasy XIII, kde vyjde několik her s označením FFXIII.
    VYPRODÁNO<

    Objednejte hru včas a získáte k ní exkluzivní dárek. Minci s motivem hry. Má průměr 48 mm a je vyrobena z cínu, pokovaného stříbrem. Fotky dárku najdte zde. Platí jen do vydání hry či rozebrání zásob.


    Ve sběratelské edici se dočkáte CD (s pěkným artworkem jako potiskem) s herním soundtrackem od skladatele jménem Masashi Hamauzu. Dále pak speciálního vázaného artbooku, ve kterém budou různé nákresy, artworky, ale také rendery a ukázky z postupně se měnícího herního prostředí během vývoje tohoto projektu. Stranou pozornosti by neměly zůstat tři detailní umělecké výtisky, zobrazující vybraná, hrdiny vyvolávaná monstra (Eidolony), a též jejich pány. A nakonec unikátní sběratelský symbol (Brand of the I'Cie), jako charakteristická ikona hlavní příběhové linky. Zde fotky bonusů.

    FFXIII se bude odehrávat v nejvzdálenějším období z celé série. Hra se točí okolo hlavní hrdinky Lightning, jakožto členky I´Cie, jenž mají schopnosti k vyvolání monster, která jim slouží. Vše za cenu jejich vlastní životní energie. Pokud někdo z I´Cie vypotřebuje všechnu svoji energii, sám se promění v monstrum tzv.Cie Corpse. Tomu všemu se snaží zabránit společně s přáteli jako je Snow Villiers, Oerba Dia Vanille, Sazh Katzroy, Hope Estheim, Oerba Yun Fang, jež postihl tentýž osud a jejichž síli si budete moci ozkoušet. Projděte světem, kde nikdo si není ničím jist a přátele se hledají jen těžko. Postavte se armádě a zabraňte zničení pozemského ráje pro lidi a jejich sumony. Hra je také součástí největšího projektu v dějinách Square-Enixu s názvem Fabula Nova Crystallis Final Fantasy XIII, kde vyjde několik her s označením FFXIII.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (8)

    • Martin Schovanec

      Ano, bonus bude i ke sberatelske edici.

    • Taha

      Takže ta mince bude na 100% i u této edice?

    • Seabed

      Já bych s tím moc nesouhlasil,že je to o moc dražší,jelikož klasická verze je za 1399kč a limitovka za 1899kč,takže je to navýšení o 500kč a to není taková hrůza,cena je přibližně stejná jako v zahraničních e-shopech s tím rozdílem,že v nějakých Vám garantují i poštovné zdarma,ale nějaké poštovné to nás už nechává jistě v klidu.Hlavně aby ta hra už konečně vyšla,snad to 09.03.2010 skutečně bude.

    • Gorath

      Jak sem psal u ten non collectors edition, PS3 sem kupoval, kvuli tomuhle, tak fakt nemam co resit. Jen dotaz, mate nekdo screen te mince, ja sem asi uplne slepej a nikde to nevidim...

    • IKO

      DenisaFF: Ten dárek je napsaný i u Collectors.
      Já to na ni změnil. Je sice o dost dražší, ale co. Žijeme jen jednou :)

    • DenisaFF

      hmm.... a k týhle edici je taky ta mince?

    • Answer

      supeeeer:)

    • t3n

      tak prece ;]

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly