Assassins Creed: Rogue
PC

(5x)
559
Nákupem získáte 22 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: TPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19293
  • Minimální požadavky

    Ověřte si zda splňujete HW požadavky
    (stránka v angličtině)

    Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    Assassin's Creed: Rogue vás zavede do poloviny 18. století během Sedmileté války. Války, která dovedla velkou a silnou Francii do finančních problémů jejíž konec pak přinesl revoluci. Navštívíte zamrzlý severní Atlantik, Appalačské údolí na východě USA a také New York.

    Největší změnou Rogue je ovšem hlavní hrdina, jenž vám nabídne pohled z odvrácené strany série Assassins Creed. Tentokrát hrajete za templáře jménem Shay Patrick Cormac, který přetrpí zradu bratrstva a stane se obávaným lovcem assassinů. Celou hru projdete změnou, proměnou z dobrodružného assasína v nebezpečného a hlavně odhodlaného Templáře.

    Co na vás čeká?
    - Mnoho času tráveného za kormidlem škuneru Morrigan. Dobrodružství od severního Atlantiku až po Appalačského údolí.
    - Věrná kopie slavného New Yorku v dokonalém dobovém provedení. Už teď si jistě umíte představit, kolik míst tam čeká na objevení.
    - Zdokonalení doznal i orlí zrak pro vaši ochranu před nepřáteli, kteří nepozorovaně splynuli s davem, či detekci těch schovaných v různých zajímavých úkrytech.
    - Kromě dobře nabroušených šavlí si vyzkoušíte i střelné zbraně, do kterých lze využít hned několik druhů nábojů.
    - Celkově si vrchovatou měrou užijete rozdílné možnosti plnění úkolů, zajímavé herní prostředí i postupný rozvoj své postavy.

    Hra vyžaduje aktivaci ve službě uPlay.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (60)

    • Palo

      Podľa odkazov a informácií asi čeština do Rouge nebude že?

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Yamihichi_ Přesně jak říkáte :)

    • Yamihichi

      Chci se zeptat u hry je napsano český manual .A to znamená co? že to nemá české titulky ale jenom přiložený manual ke hře nebo jak?

    • Petr Malý

      Dobrý den,

      jak to vypadá s češtinou do hry, bude tedy, nebo ne?

      Díky, Petr.

    • boson

      Stav cestiny je takovyto
      https://www.facebook.com/notes/assassins-creed-czsk/%C4%8De%C5%A1tina-assassins-creed-rogue/1199454713421583

    • Beeman

      Nebude stránky překladatele byli zrušeny.

    • kostidrom

      by mě zajimalo kdy už bude čestina do assas rogue diky za odpoved

    • Michal

      CHtel bych se zeptat na ty cestiny na Rouge a Liberation jsou dokoncene ty neoficialni verze ? kde se daji sehnat ?

    • Aleš Kala

      Honzo to je fajn zpráva. Jen kdye bude k sehnání? Díky moc :)

    • theseus01

      .. hry zásadně bez české lokalizace nekupuji!!!! Už jen pro to, že si nenechám líbit toto pohrdání vadavatelů českým jazykem. A jestli si myslí, že česi hry nekupují, tak jsou na velkém omylu. To možná bylo dříve, ale teď je to jiné. Takže nepodpořím zakpoupením hry nikoho, kdo si nedá praci s lokalizaci ... a basta!!!

    • Bob

      tak to je super zprava, moc rad si tento dil AC zahraju. Unity nic moc a Syndicate me uz diky dobovemu zasazeni nezajima vůbec.

    • Honza

      PRO VŠECHNY OHLEDNĚ ČEŠTINY!!!

      Čeština bude neoficiální, vše potřebné máme, jen první doděláme překlad Liberationu HD.

      Brzy přidám další info!

    • kalidor

      Ahoj,nevite jestli se dela naka neofiko cestina?Na tento dil?

    • Lilien

      Proč právě tento díl nemá češtinu??

    • Nehmen

      Dobrý den,
      jelikož od AC:Rogue již mám sběratelskou edici, chtěl bych se zeptat, zda-li je možné si tu zakoupit prsten samostatně. Hledal jsem v herních předmětech, ale pro jistotu se chci zeptat.

      Předem děkuji

    • angeldustt

      Bez češtiny také ani náhodou...

    • Sop

      nevyjde, takze si to muzou nabouchat i za 299,- drahy

    • kalidor

      Ahoj,chci se zeptat,myslite si ze bude cestina ,nebo vyjde naka caska verze???

    • Klarka

      tak co cestina ? bude ?

    • Dinik

      Ta cena je dost prepalena, na mnoha eshopech to jde sehnat za cca 900. Mam xzone rad, ale rozdil 400 uz je dost velky.

    • Lucas

      Chtělo by to celorepublikovou ignoraci všech herních žánrů, kde je postrádána čeština. Distributoři by si pak hned rozmysleli tady prodávat hry bez ČJ, kdyby předem věděli, že je stejně nikdo nebude kupovat. Je zajímavé, že hry pro střední a východní Evropu mají výchozí jazyk polštinu. To je snad ve všech hrách. Angličtina, němčina, francouština, španělština a polština. Aha tak na světě se mluví jen těmito jazyky. V tom případě hry prodávejte u nás bez ČJ do pětistovky a nebo si je stáhnu v angličtině na com tak jako tak bez titulků a navíc mě to nic nebude stát. Všichni vývojáři furt ječí o porušování podmínek a pirátství a co takhle o poškozování zákazníků, kdy jim neni dopřána identita a je s nimi jednáno jako s druhou kategorií.
      Např. Mafia 1 se prodávala jak v naší mateřštině, tak i pro zahraniční trhy v angličtině a proč asi? protože amíci by kopli naše vývojáře do zadku, kdyby hra neměla AJ. Tam je to přímo podmínkou, jinak hra nemá šanci prorazit. Tady by mělo být to samé.

    • vavřín

      Nechápu tady ty bláboly některých diskutujících.To,že kritizujeme chybějící češtinu (titulky), jsme v očích těchto rádoby
      \"světu otevřených\" primitivní malý češi, kteří neumějí angličtinu. Já se kdekoli domluvím, ale to neznamená, že jako češi máme snášet přehlížení vydavatele. Když jinde ve světě vychází většina her v různých jazycích (titulky), my jako český národ jsme asi pro ně nevýznamný subjekt. Tak to teda máme držet ústa, a nechat si to líbit? Umět jazyky je dobrá věc, ale pro spousty lidí je problém hrát hru bez titulků. A to teda znamená, že jsou primitivní a hloupí, že neumějí jazyk? Jak jednoduché, co? My nejsme bezvýznamný národ. Asi by nekteří kritici radši češtinu vymazali ze světa.

    • Marry

      Bez CZ titulků nekupuju a to mam všechny AC

    • Roman

      Prosim Te a proc ? Takze hry jako Assasins, Far Cry, Alien, Sims 4, Lefd dead 4, Gta, Zaklinac atd jezis tech her je spousta nechapu pristevek, ze doporucujes flashpont a nelovit mimo CZ vazne me to nebere, kdyd v cestine je her desne moc, at je to ofici cestina ci neofici.

    • Dommy73

      Pak ale nezbyva, nez hrat pouze ceske hry. Protoze cr je velice maly trh oproti anglicky mluvicimu (usa, australie, britanie, ...), spanelskemu (spanelsko, stredni amerika, jizni amerika), francouzskemu (francie, velka cadt afriky), ... Ale hlavne ze češi si cbteji uzivat cizi produkty v cestine, iksyz by se zvedla cena a uz ted ji považuji za premrstenou.

      Takze doporucuji pustit si starej dobrej flashpoint a vubec nelozit mimo .cz domeny

    • Roman

      Miluju lidi co zvaneji porad neco o AJ, uprimne, seru na Vase stupidní názory, narodil jsem jse v ČR a chci češtinu, a ten blbeček co pise, ze od roku 1990 je nutnosti AJ je vypatlanej chlapeček. Jsem v ČR opakuju ČR!!! Kdyz pojedu do Německa budu muset mluvit německy, kdyz do Anglie, anglicky atd, to ze nekdo prijede sem a umí AJ mi je u ( ! ) nema ani snahu s českym slovníkem ja nikomu list do zadku nepolezu :-)))) muj nazor :-)))
      Ale jsem rad, ze dost lidi ma podobný nazor neni čeština nekupujou, to me potěšilo :-))

    • Wallu

      Bez češtiny nekupuju

    • Pukanec

      Kdyby byla cestina tak urcite kupuji

    • Tossiny

      Zdravim bude nekdy cestina?

    • Bob

      mno a udela nejaka dobra duse cestinu ? docela bych si Rogue zahral ale bez cz tomu nerozumim a bohužel kupovat nebudu. skoda no, mimo Libeartion jsem zatím koupil všechny AC hry na PC

    • Lukáš

      Gilt-e, podle stejný teorie by do českých kin měly chodit filmy jen v angličtině. A v herním byznysu, resp. distrubici, jsem dělal 4 roky a ta čeština neni tak drahá, to mi věř. Bavíme se tu řádově o několika desítkách tisíc korun.

      Já jako kupující mám stanovená kriteria pro nákup her a jedním z nich je čeština, tedy pokud je hra stavěná na příběhu. Proč? Proto, že hry patří do kategorie zábavní průmysl a já se chci bavit a relaxovat.

      A poslední věc. Patřím do kategorie fandů série AC, ale AC: Rogue je bez multiplayeru, bez české lokalizace a podle konzolistů, kteří jí už hráli i významně kratší než AC Black Flag. Tak jak se dá "rozumně" vysvětlit její cena?

    • Lucas

      Když se teda tady budeme bavit, tak věcně. Rozhodně by mě zajímalo, kolik jazykových lokací má v nabídce AC Rogue, který se Ubisoft snaží vnutit na český trh. U nás by to mělo být jako v USA, kde je zásada, že hra bez Aj nemá šanci prorazit a u nás by neměla být prodávaná hra bez ČJ. Nejde o angličtinu jako takovou. Tak blbě zas na tom nejsem ale já se chci prostě uvolnit a ne něco přelouskávat do češtiny. Ano a cena je vysoká, vzhledem k tomu, že se prodává v Čechách a nemá český překlad, tak to je opravdu vysoká. Gilte s tvým názorem nemůžu v zásadě souhlasit. Jsme taky lidi, suverení stát a máme právo na kvalitu. Co bude příště? AC v maďarštině a pak sem napíšeš, at se učíme maďarsky. Kdy si už konečně tobě podobní uvědomí, že Český stát není zemí třetí kategorie.

    • Gilt

      MH, Lucas, zloděj Marťas atd.

      Vzhledem k tomu jak je uspořádán svět a vzhledem k tomu, že Angličtina prorazila tam kde neuspělo esperanto je Angličtina již součástí gramotnosti. Minimálně její pasivní znalost. Neplatí to pro starší generace, ale člověk narozený po roce 90 by ji prostě měl ovládat.

      Co se týče argumentů s tím, že jinde se hry překládají... a že chcete češtinu. Zároveň ale brečíte i nad tím, že je cena vysoká.... Představte si, že při velikosti našeho trhu by byla lokalizovaná hra řádově o stovky korun dražší. Velký překlad, tak aby byl kvalitní a dostatečně rychle, může stát cca 1 mil plus. Rozpočítáno na 5 - 15 tisíc prodaných kusů to máte 70 - 200 kč nahoru bez žádné přidané hodnoty... Většina lidí se sebere a koupí si to v elektronické distribuci v angličtině a zabijete trh úplně. Takže pokud to s hraním a budoucností myslíte vážně začněte se učit. Už ani dělník si bez angličtiny moc nevystačí...

    • Lucas

      No nemohu než souhlasit se všemi, kteří kritizují nepřítomnost českých titulků. Assassin's Creed hry jsou díky nepřebernému množství různých úkolů, misí a jiných věcí, jako třeba obchodování, tak náročné na přehlednost, že český jazyk je přímo nutností. Tím, že x-zone sem tuto hru bez ČJ zařadil, se sám prakticky poškodil a připravil o potenciální zákazníky. Bohužel pánové ani pěkný prsten vám nepomůže. Hru a to ještě ani nekomentuji tu cenu, si opravdu koupí jen ten, kdo bude chtít mít doma celou assassínskou sérii v originále, avšak na AC Rogue nesáhne. Uvažoval jsem o tom ale vyléčil mě AC Liberation. AC Rogue bez češtiny? Pro mě bezcenný krám a to jsem se tak těšil jako malý kluk. Přesto u mě plamínek naděje nevyhasl a já doufám, že se časem někde na netu objeví amatérská čeština.

    • Jirka

      Já se tak těšil,že bude čeština.. :(
      Je to škoda no.. tak nic,už jsem to měl v košíku,tak to zase jedu vrátit..... :)

    • molik

      Škoda té češtiny a vysoké ceny = smůla - nekupuji.

    • Plaiman

      Není CZ takže stahuju z warez, mám skoro všechny díli origo až na Liberation ten není CZ prostě tahle serie se bez CZ hraje spatne a já nevidím důvod si hru kupovat bez CZ. A klidně mi říkejte zloděj ale pokud je hra dobrá a je i přeložení koupím si ji, mám origo her spoustu ale některé prostě bez CZ nekoupim toto není CoD kde CZ nené potřeba skoro vubec.

    • mh

      A pak jsou tu lide, kteří asi vůbec nevi ze jsme v CR a ze uredni jazyk je stále ještě cestina a ze je to soucasne i zdejsi matersky jazyk. Je zajimave ze se zde stále vyskytuji lide, kteří prosazni AJ před CJ povazuji za to nejdulezitejsi. Zkuste si toto navrhnout v Nemecku, Franci, Polsku a dalších zemich v evrope. Jasne mimo Anglie. Je zajimave jak mi cesi radi nekomu poklonkujeme a lezeme nekam. Nerikam ze je spatne se ucit AJ, ale rozhodne protestuji proti tomu aby se zde rikalo ze AJ je nutnost, bez které snad ani nejste clovekem. Takze jsem a zustanu zastáncem prekladu her do CJ a ano pokud si kupuji hru, prihlizim i k tomu jestli ma preklad a nebo ne.

    • Dommy73

      Tady si asi spousta lidí myslí, jak v dnešní době nepotřebují angličtinu. Doporučuji začít používat počítač na něco jiného jak hry. A taky bysme mohli zavést přísné řízení se ratingy.

      A Martasovi bych dál ještě doporučil veřejně se nepřiznávat k tomu, že je zloděj (který zjevně podporuje akorát Bohemia Interactive a Dana Vávru).

    • Martas

      Bez cestiny at si to strci nekam jsme v cechach tak nechapu proc bych mel kupovat hru v anglictine...
      Stahnu si to z Warez.

    • Arno Dorian

      žádná čeština, žádný multiplayer... cena stejná jako unity, které má ještě k tomu hezčí grafiku...

    • HiIAmJester

      @czestha co má společného cena hry s češtinou?:D jsi vyplácl docela blbost.

    • czestha

      ... *vzhledem k ceně a vůči ....

    • czestha

      @DeaSunCZ: Tak jednak se stačí podívat dolů na ostatní komentáře, pak je to můj svobodnej názor v dnešním demokratickém světě a hlavně je to svým způsobem trochu podpásovka vzhledem vůči lidem (například mě), kteří nemají dostatečné zkušenosti s angličtinou a z předchozích dílů počítali alespoň s lokalizací titulků. Pokud bych mohl trochu poupravit můj předchozí komentář, tak místo zrušení, bych navrhoval cenu tak 390,-.

    • DeaSunCZ

      @czestha: Jediný důvod??

    • czestha

      bez titulků? to jako vážně? tak at to vydání ,pro PC a v ČR, zruší... :-D

    • Lukáš

      Chtěl jsem tu colection edici, ale bez českých titulků to nechci ... smůla.

    • ales551

      Titulky nebudou, edice asi nebude a stále je cena příliš vysoká. Pokud vím, tak Liberation nestál víc než 700, ne? Poslední dobou mě Ubisoft štve. Na Unity využili nový Next-gen a byli nebo ještě možná jsou bugy. A Rogue má stejnou grafiku jako u Black Flag (coz myslim, ze je dobre) a nemá žádné chyby, jen ta cena a titulky!

    • Stenli

      Už když jsem o tomhle titulu četl, že bude pouze na konzole, jsem věděl, že do půl roku vyjde i na počítače, nicméně jsem tušil že bez titulků. Škoda že jsem asi tušil správně, myslím že tento titul by si také zasloužil překlad.

    • Bob

      jo jo, je to proste prasarna. doposud všechny AC hry krome Liberation měli titulky. bez titulku urcite nekupuju, mozna az ve sleve za 299,-

    • Zobrazit všechny komentáře
  • Recenze (5)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • - Hodně velký otevřený svět
    • - Spousta úkolů, které dokáží zaměstnat na hodně dlouho
    • - Příběh už není tak propracovaný jako dříve
    • - Po příběhu už jen bude čistá honba za předměty a bude se to zdát nekonečné
    • - Sem tam bugy, které dokážou otrávit hraní

    Celkově a z počátku hra působí svěže a konečně si můžete zahrát za zápornou postavu. Ale pak to vše sklouzne do velkého stereotypu, kterému se hráč zde zkrátka nevyhne.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • -hra za templáře
    • -super příběh
    • -nové zbraně
    • -spousty vedlejších úkolů
    • -krátká kampan
    • -stále opakující se vedlejší úkoly
    • -grafika, ale aspon nepotřebujete nadupanou mašinu

    Další z Assassin her tentokrát v roli templáře, osobně se mi dost začali v tomto díle líbit :) Příběhově lepší než Unity.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Rozhodně jeden z nejlepších příběhů AC podle mě.Objasní se zde věci které se v AC Unity neobjasnily.
    • Má to krátký příběh snad jen 6 sekvencí.

    Lepší než Unity,super příběh.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Hra nám konečně nabízí hru za templáře. To je super. Budete fandit Shayovi, i když je proti straně, za kterou jste hráli kdysi.
    • Jediné, co mě docela naštvalo, je, že si prostě nemůžete zaskákat po Francii, když tam plníte asi čtyři mise.

    Velice kvalitní hra. Nemám co vytknout. Je super a taky nejlepší díl AC.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Hratelnost, optimalizace, dobrý příběh, různorodé prostředí, stejný principy jako black flag, mnoho vedlejších misí
    • kratší příběh, poněkud na dnešní dobu horší graika(port z old genu)

    Hru rozhodně doporučuji, hlavně těm které moc nezaujalo Unity, obecně je tato hra takový menší úvod do Unity, objasní pár záhad co se v Unity neobjasnily(hlavně těch začátečních)

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly