Just Dance: Greatest Hits
X360

590
Nákupem získáte 5 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Kinect
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20552
  • Hra vyžaduje pohybové ovládání Kinect (není součástí balení)

    Objevte Just Dance: Greatest Hits, nový titul od světové jedničky v tanečních hrách. Zatančete si na nadupaný seznam písniček umocněný tou nejlepší choreografií z mnoha žánrů, včetně rocku, disca, elektra a R&b.

    Titul se skládá z 30+ legendárních písní a hitů vybraných z Just Dance, Just Dance 2, Just Dance Extra Songs a Just Dance 3. Zatančete si na hudbu od autorů sídlících na vrcholu hitparád jako například Katy Perry, Outkast, Boney M a mnoho dalších.

    Just Dance: Greatest Hits je hra přizpůsobená pro všechny s výborným detekčním systémem. Hrát je jednoduché, stačí sledovat trenéra a snažit se tancovat do rytmu hudby.

    Hlavní rysy :
    • Vynikající tracklist - 35 skladeb od klasických hitů po vrcholy žebříčků - "Toxic", "Fame", "Eye of Tiger", "Firework" a mnoho dalších. Různé žánry zastoupeny ve hře jsou umocněny výběrem nejlepších umělců se skvělými choreografiemi.
    • Hrej svou cestou - Ať už hrajete sami, nebo ve dvojici a nebo dokonce se čtyřmi přáteli najednou, nebudete se určitě nudit, protože Just Dance Greatest Hits je přizpůsoben pro každou příležitost. Různé herní módy, jako je Simons Says, Just Sweat Mode, Medley, offline Just Sweat Create vám zařídí zábavu na hodiny, protože si můžete tvořit vlastní seznam skladeb. Díky Xbox Arcade Live budete moci srovnávat své výsledky se svými přáteli a pokusit si odemknout čtyři Uplay úspěchy.
    • Hra pro každého - Ne každý může tančit, ale každý může skoro tančit, Just Dance Greatest Hits je přístupný pro každého. Jen pocit z hudby a pohybu, pokusů naučit se choreografii s pomocí trenéra je nezapomenutelný zážitek. Intuitivní ovládání a vynikající detekce pohybu znamená úspěch.


    Obrázky :
    • obrázek Just Dance: Greatest Hits
    • obrázek Just Dance: Greatest Hits
    • obrázek Just Dance: Greatest Hits
    • obrázek Just Dance: Greatest Hits
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla