Mafia 2 - sběratelská edice
PC

1 899
Nákupem získáte 38 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Mafiánské
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Kód produktu: 14721
  • Hra Mafia II hráče díky poutavému příběhu vtáhne do temného a nemilosrdného světa mafie. Fikce je zdokonalena propracovanou atmosférou evokující dané období. S nezvyklou mírou pečlivosti jsou využity dobové reálie jako oděvy, automobily, hudba a reklama tak, jak je znala Amerika 40. a 50. let 20. století. Hráč snadno podlehne herní podívané ve stylu hollywoodských trháků a uvěří charakterním postavám pohybujícím se v životem kypícím velkoměstě. Spojením divokých přestřelek, rychlé jízdy a výpravnosti příběhu se Mafia II stává dosud nejpřesvědčivější hrou, jaká byla kdy vůbec vydána. Američan s italským původem Vito, syn chudého přistěhovalce, se snaží uniknout životu v chudobě, který musel snášet po celé své dětství. Vito společně se svým dlouholetým přítelem Joem se vydají na cestu organizovaného zločinu. V touze vyhnout se životu s každodenním lopocením a pachtěním tak, jak jej vedl jeho otec, sní Vito o tom, že se vypracuje a společně s Joem předvedou mafii, co v nich vězí, a pokusí se získat si jméno v ulicích města. Oba dva přátelé však záhy zjišťují, že takový život není až tak úžasný, jak se jim na počátku zdálo.

    Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    EDICE BYLA CELOSVĚTOVĚ ZRUŠENA.

    Velmi kusově omezená sběratelská edice bude obsahovat navíc (obrázek celé edice včetně bonusů):


    Sběratelský obal SteelBook: Pevný obal SteelBook z leštěného kovu a s promačkávaným logem obsahujícím umělecká ztvárnění Vita a Joea, dvou hvězd Mafie II.
    Balíček Made Man: V rámci hry stahovatelný neplacený balíček, který umožňuje hráčům usednout za volant dvou různých luxusních automobilů vymodelovaných podle aut dané doby. Svou roli bude Vito navíc hrát díky dvěma novým stylovým oblekům, včetně historického smokingu.
    Vázanou uměleckou knihu: Seznamte se s rodinami z Empire Bay prostřednictvím 100stránkové umělecké knihy ve stylu fotoalba, jež provede fanoušky procesem uměleckého navrhování hry.
    Orchestrální soundtrack Mafia II: Ponořte se do mistrovské symfonické hudby z Empire Bay díky motivu z Mafie II, který na CD nahrál FILMharmonický orchestr Praha.
    Mapu Empire Bay: Poznejte sousedství a ovládněte ulice pomocí vysoce kvalitní a odolné mapy vyobrazující 10 čtverečních mil Empire Bay a všechna důležitá místa.

    Hra Mafia II hráče díky poutavému příběhu vtáhne do temného a nemilosrdného světa mafie. Fikce je zdokonalena propracovanou atmosférou evokující dané období. S nezvyklou mírou pečlivosti jsou využity dobové reálie jako oděvy, automobily, hudba a reklama tak, jak je znala Amerika 40. a 50. let 20. století. Hráč snadno podlehne herní podívané ve stylu hollywoodských trháků a uvěří charakterním postavám pohybujícím se v životem kypícím velkoměstě. Spojením divokých přestřelek, rychlé jízdy a výpravnosti příběhu se Mafia II stává dosud nejpřesvědčivější hrou, jaká byla kdy vůbec vydána. Američan s italským původem Vito, syn chudého přistěhovalce, se snaží uniknout životu v chudobě, který musel snášet po celé své dětství. Vito společně se svým dlouholetým přítelem Joem se vydají na cestu organizovaného zločinu. V touze vyhnout se životu s každodenním lopocením a pachtěním tak, jak jej vedl jeho otec, sní Vito o tom, že se vypracuje a společně s Joem předvedou mafii, co v nich vězí, a pokusí se získat si jméno v ulicích města. Oba dva přátelé však záhy zjišťují, že takový život není až tak úžasný, jak se jim na počátku zdálo.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (97)

    • risha03

      lol fakt vtipny to : celosvětově zrušena :D:D spousta státu má sběratelnou edici

    • Olin

      Takže jestli sem to dobře pochopil tak to prostě neni ke koupení kvůli logum nebo co se stalo ??? prosim kdyžtak kontakt na mail

    • GarfieldCZE

      lidi.. pokusim se premluvit 2K games i kdyz se mi to nepovede muzu mit alespon dobry pocit ze sem to zkusil... tímto způsobem si totiz 2Kgames cz nezaslouží pověst jakou si přeje já jdu do toho! kdo jde se mnou (jestli se nám to povede potěšíme určitě mnoho lidí- pište na E-mail-Garfield.C.Z.E@seznam.cz nebo na Skype-GarfieldCZE a nebo na ICQ-490142883) Doufám že se to povede. Bye a přemýšlejte o tom prosím.

    • Martin Schovanec

      Grew: nesmeli by na sobe mit logo hry ani nijak spojovany. A moje predstava o sberatelske edici je trosku jina, nez prihozeni par kramu, bez poradne krabicky a obrandovane a chtit za to 500 ci vice korun navic. To urcite neni cesta.

    • Grew

      Pro Xzone: kdyz Vam zakazali SE, neslo by to resit prilozenim "reklamnich predmetu"?

    • Bary

      KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

    • Wolfius

      At me nerikej ze je malej zajem kdyz byla behem chvilky vyprodana? Co je to za nesmysl. Tomu rikam svinarna od nich. Cesky tvurci, ceska hra tak by sme si zaslouzily aby byla i sberatelska nebo specialni edice. Jediny poteseni nakonec bude ten kalendar i kdyz bych se ani nedivil kdyby ve vysledku nebyl ani ten.

    • Johny

      No docela je no vzhledem k tomu že konzolová specialni edice není už v prodeji dost dlouho. Takže si jí asi těžko koupím.

    • rr

      Si kupte konzolovou specialku a PC standard, pak si to spojte a prebyvajici konzolovou hru prodejte na aukru, takovej problem omg?

    • Johny

      To už je na mě fakt moc, asi radši vypnu PC a půjdu se projít ven nebo to nedopadne dobře, už to němůžu číst, nakonec se ještě dozvíme že tu sběratelku nebudeme moct koupit jako jediná země a že všude jinde to půjde, proč taky žejo u nás jí jenom udělaly tak proč nám dávat sběratelku co.

    • :)

      SE Mafie 2 nebyla zrušena celosvětově. Např. Německo se jí dočká. Více zde http://mafia.czech-games.net/2010/08/mafia-2-na-steamu-v-ceskem-jazyce-pravda-o-se/

    • Petas

      Hlavne ze na konzolich specialka zustane. Uzasny. Jeste ze nemam konzoli protoze za takovej podraz bych ji ani nechtel.

      (ironie) On bude urcite velky rozdil mezi specialkou na PC a na konzole, uplne jina krabicka, artbook i mapa.
      Me se zda ze je v tom vic nez jen ze se to nevyplati pro cesky trh.

      Risknu obycejnou edici, ale jestli i hra bude o nicem, tak to bude definitivni konec jedne ceske klasiky. Doufam ze pak zadnej amik nebude fusovat do Army.

      (pisu ze vzteku tak to berte s nadhledem)

    • Marek

      Smutny.
      Ja porad cekam na to demo... Pokud bych mel volit ted, prave v tuto chvili, rekl bych asi, ze o M2 nejevim zajem vubec.

      Marcus de Tycho, a ja ti chtel nabidnout prenechani sberatelky, kdyby me demo zklamalo (:

    • Cebuk

      škoda :(aspon ze bude obycejna verze

    • JRun

      Moje nadšení dosti upadá posl. novinkami o hře, ale asi ji stejně koupim, ikdyž už jen standardku. Nepovolení lokalních sběr. verzí taky nechápu. Take 2 tu prostě neexistujou pro nás hráče..

    • Martin Schovanec

      Milan Prustoměrský: sberatelska nebude, nemusite cekat. Tim mailem je mysleno, pokud vubec o tu hru stojite jeste. Pokud to nechate na posledni chvili, tak se vam akorat muze stat, ze bude rozebrana i bezna edice nebo minimalne darek.

    • Milan Prustoměrský

      Tak nějak nechápu, to je tak složité udělat pár kusu navíc Xbox/ps3 edice a místo krabičky s xbox/ps3 médiem tam dát PC?
      @Martin Schovanec: trochu nechápu to vaše "zda to na beznou edici chcete zmenit ci zda o objednavku stále stojite". Ta druhá část znamené, že stále trváme na sběratelské edici?
      Osobně tedy nic měnit nebudu, vyčkám do poslední minuty, naděje umírá poslední...

    • Marcus de Tycho

      Co k tomu dodat. Český trh je příliš malý. Ale proč Ceneze nedovolili udělat čskou exkluzivní edici mi není jasné. Třeba Bioware to polákům dovolil u Mass Effect (úžasná edice - jediná sběratelka ME1 na celém světě). Na jednu stranu mne to strašně štve, na stranu druhou jsem PC sběratelku nestihl předobjednat a objednávku mám na PS3 verzi s kalendářem (ten se doufám neruší).

    • Martin Schovanec

      Vazeny zakazniku,
      mate u nas predobjednanou sberatelskou edici Mafia 2 pro PC a bohuzel kolem tohoto produktu nemame pro vas moc prijemne zpravy.

      Jak jsme se nedavno dozvedeli, zahranicni vydavatel hry a majitel prav na Mafia 2, spolecnost Take 2, zrusila CELOSVETOVE sberatelskou edici pro PC. Nezname duvody, i když jsme se se je velmi snazili zjistit. Muzeme se jen dohadovat, ze o PC verzi teto edice nebyl ve svete asi tolik zajem a vyrabet par kusu pro cesky trh nebylo pro ne zrovna efektivni. Kazdopadne zde v poslednich dnech probihala maximalni snaha ze strany ceskeho zastoupeni /spolecnost Cenega/ o vytvoreni alespon vlastní lokalni sberatelske edice, coz nebylo zahranicnim vlastnikem dovoleno. Se stejnym uspechem jsme se potazali i u nas v Xzone, kde jsme navrhli, ze udelame vlastní edici a i pres maximalni snahu o komunikaci nam nebylo vyhoveno.

      Timto vam tedy oznamujeme, ze sberatelska edice pro PC v CR (a ani nikde jinde) nevyjde a vasi predobjednavku budeme prubezne menit na standardni edici hry za cenu 1099 Kc. Jelikoz se jedna o velkou zmenu, bude potreba od vas napsat, zda to na beznou edici chcete zmenit ci zda o objednavku stále stojite. Napiste tedy prosim na xzone@xzone.cz , zda muzeme zmenit na standardni edici a my jiz zmenu v objednavkach zaridime sami.

    • SMD2

      Chci se zeptat.. na tu půlnoční prodej. když si předobědnám tuhle edici můžu si jí tam rovnou vyzvednout?? nebo se tam budou dávat jen normální edice? díky

    • Marek

      Kristian, bude...

      Duri, uvidime po demu (.

    • Ďuri

      Bude se dat jeste koupit mafia 2 sberatelska edice?

    • Kristián

      Kdy bude k dispozici sběratelská edice na skladě, popřípadě jestli se na ni bude vztahovat i kalendář?

    • Tomáš Pavlata

      Ano

    • Wolfius

      Nevim zda to tu uz bylo zodpovezeno ale vztahuje se kalendar i k sberatelske edici?? (jelikoz je to take predobjednavka)

    • Marek

      Osobne doufam v moznost volby, jako u kazdy jiny hry (jako u kazdy jiny _doufam_, nikoli jako to je u kazdy jiny, bohuzel neni).

    • Lazar

      Ano anglicky dabing je velmi povedeny, ale cesky je taky paradni.

    • Duende

      Já jen doufám, že tam bude. Ten anglický dabing mi přijde parádní, zato ten český se mi vůbec nelíbí.

    • Lazar

      Duende: Tohle sem nasel na jednom foru:
      Co se týče přítomnosti anglického dabingu na CZ discích, pravděpodobnost je prý vysoká. Definitivně tyto detaily Cenega oznámí později.

    • Marek

      To ted asi nevi nikdo, obavam se.

    • Duende

      Dotaz na pana Schovance. Pravděpodobně to už bylo někde řečeno, ale já jsem strašně línej to hledat. Půjde hra přepnout na angličtinu, nebo bude jen čeština?

    • Deus

      Ton: Jo tak to muselo byt taky dobry:) Nechapu někdy se po tom lidi sletí jak slepice po flusu.:D Ale tady škoda, taky sem přemýšlel o koupi, no nic vyřešilo se to za mě:)

    • Ton

      Deus: to jeste nic nebi, pokud si dobre pamatuju tak zaklinac sber. edice byla vyprodana behem 2-3hodin.

    • Deus

      Stejně je to masakr, během tří dnů a byla vyprodaná:) Zajímalo by mě kolik to bylo kusů.

    • Tom

      Sice je to tu napsáno,ale radši se ještě zeptám. Bude Mafia2 Sběratelská edice z českým dabingem?

    • Martin Schovanec

      Ne, je jiz vyprodana.

    • Luboš

      já to nechápu, že mi to někdo vysvětlí -spec. edice pro pC nejde předobjednatt takže pujde koupupit hned jak vyjde ???

    • GarfieldCZE

      dám o stovku víc kdyz si to budu moct předobjednat. plosííííím plosííííím muzu? :)

    • GarfieldCZE

      rekl bych ze asi jo na par mesicu

    • Joe

      Já chci taky SE, bude ještě možný si jí koupit třeba po vydání?

    • Marek

      Nerad syckuju, ale mozna uz to nepujde, pokud je rozebrano.

    • GarfieldCZE

      a este se to muzu zmenit nebo ne? :)

    • Vacil

      Jednoduše .. měli předobjednávku normální verze Mafie 2 a v pátek odpověděli na změnu na sběratelskou :-)

    • GarfieldCZE

      jáááá nééé :( jako ste to udělali :)

    • Vojty Touty

      já takyyyyyyyyyyy

    • Grondos

      jooooooooooooo mam to změněny na SE :)

    • GarfieldCZE

      mohl bych administrátora webu xzone požádat o jednu předobjednávku pls :)

    • Speedynek

      Tomáš Slavotínek: děkuji za upřesnění :)

    • Marek

      Grondos, vicemene obratem jak prisla hlaska o moznosti zmeny.. ale kdy presne to bylo, to ti ted nepovim.. mel jsem jiny starosti.

    • Grondos

      Marek - a kdy jsi posilal tu zadost o změnu čas a den ?

    • Zobrazit všechny komentáře
  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly