Call of Duty: Modern Warfare 3 - Hardened Edition
PS3

2 899
Nákupem získáte 58 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16593
  • Modern Warfare 3 naváže na závěr dvojky invazí ruské armády na Manhattan (jako v Crysis 2), k čemuž jsou povolány jednotky Delta Force. Hrát budete za jejich člena jménem Frost (jeden ze dvou nováčků v sériii), který se proletí nad New Yorkem v Blackhawku nebo zkusí potopit ruskou ponorku v řece Hudson. Na monotónnost si ani u dalších čtrnácti misí singleplayerové kampaně určitě stěžovat nebudete: vystřídáte role federálního ruského agenta nebo třeba člena britských SAS. Dostane se vám odpovědí na nejpalčivější otázky, které v hlavě uvízly z minulých dílů.
    Kusově omezená speciální edice obsahuje navíc: roční členství zdarma v Call of Duty Elite (co všechno bude obsahovat zde), sběratelský plechový steelbook obal, bonusový disk s arty, více jak 100stránkový Field Journal s náčrty, arty a plánky, PlayStation Network animované Timeline theme, Founder status na Elite účtu s bonusovými ingame věcmi. Obrázek balení zde.

    Modern Warfare 3 naváže na závěr dvojky invazí ruské armády na Manhattan (jako v Crysis 2), k čemuž jsou povolány jednotky Delta Force. Hrát budete za jejich člena jménem Frost (jeden ze dvou nováčků v sériii), který se proletí nad New Yorkem v Blackhawku nebo zkusí potopit ruskou ponorku v řece Hudson. Na monotónnost si ani u dalších čtrnácti misí singleplayerové kampaně určitě stěžovat nebudete: vystřídáte role federálního ruského agenta nebo třeba člena britských SAS. Dostane se vám odpovědí na nejpalčivější otázky, které v hlavě uvízly z minulých dílů.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (13)

    • Stard

      No ja si myslim ze s cenou to moc lepší nebude ptz. samotný roční elite stojí 1400 a hra 1300 + nějáký ty věci navíc co ten hardened obsahuje.....

    • robiss

      ..proč to nejde predobjednat????????????????

    • Dante

      No za těch 2300 bych to bral, ale jelikož mi jde jen o to CoD Elite, koupím si normální verzi a Elite zvlášť. Teda pokud nedostanete rozum (nebo spíš váš dodavatel) a stáhnete cenu na nějakou rozumnou částku.

    • Jarda

      No, koukal jsem, jak je na tom hra treba v UK, zatim jsem nasel za 80liber, coz je cca 2270Kc, takze, kdo chce muze to zkusit tam, s postovnym to vyjde na nejakych 2350 :-) Ale i tak je to moc, pockal bych :-)

    • Jarda

      To se fakt nekdo zblaznil... Jako zvykl jsem si na prirazky, ale co je moc, to je moc. Pockam si, stejne jako na prestige edici MW2, kterou jsem si sehnal pred tydnem za 1549Kc :-) Hru jsem mel ve verzi hardened, jen mi slo o to nocni videni :-)

    • Mirek Novotný

      Souhlasím s Dantem. Předpokládám, že jde o to, že oficiální distributor pro ČR oznámil minulý týden, že se u nás nebudou prodávat MW3 Hardened ani Prestige edice. Takže to bude dovoz z UK + marže = 2899 :-(

    • Dante

      Jo, na to se ptáme. Chápu, že prostě hry v Čr jsou dražší než například v UK, ale 99 dolarů, což je potvrzená cena, je v současném kurzu 1760 Kč... A to jste navíc ještě nejlevnější z těch pár obchodů co Hardened nabízejí.

    • Martin Schovanec

      Cena je neni 100% ale bojim se, ze nizsi nebude, zda se ptate na to.

    • saidlik

      hezká cena :D

    • Dante

      Dobrý den, je cena opravdu potvrzená od dodavatele nebo je zatím jen orientační, tzn může se změnit?

    • Mirek Novotný

      Dobrý den, na Call of Duty XP bylo řečeno, že Hardened edice bude za 99 USD. Nějak mi tedy nesedí ten přepočet :-) Díky za odpověď.

    • Martin Schovanec

      fcinho10: ne, nejsou. Ty se prodavaji zvlast.

    • fcinho10

      pripadam si jako debil ale jsou v tehle edici vsechny tri dily modern warfare ?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly