The Sims 2: Pets
PSP

99
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 7 let
Kód produktu: 12104
  • Simové mají domácí mazlíčky! – Osvoj si psy, kočky a morčata a hraj si s nimi. Trénuj své domácí mazlíčky a uč je novým trikům. Mazlíčci mají dokonce vlastní osobnost – jsou chytří, přátelští, směšní či rozjaření. Vytvoř si své mazlíčky – Vyber si z více než 22 plemen psů, zahrnujících např. retrívry, bígly, mopsy a schnoodly, a z 15 druhů koček mezi nimiž jsou Siamská a Mainská mývalí kočka a mnoho dalších. Také můžeš využít své fantazie k vytvoření vlastních druhů – a to úpravami vzhledových rysů jakými jsou tvar těla, barva, srst, čumák a uši. Nový městský park – Simové mohou vzít své mazlíčky do městského parku, kde si mohou hrát se svými chlupatými kamarády a poznávat ostatní simíky včetně jejich mazlíčků. V místních obchodech kupíte různé předměty se zvířecí tématikou. Typická Sims hratelnost – Vytvoř si simy tak, aby vypadali jako ty nebo tví přátelé a kontroluj jak tráví volný čas – jejich příběhy jsou ve tvých rukou!
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (3)

    • Martox

      Caw je to cesky???

    • Ajuše

      Ahoj!!! Zajímalo by mě, zda je to klasická hra pets jako na pc, nebo v této hře na psp budu moci jen opečovávat mazlíčky a jinak si nic nezahraju?...Díky za odpověď.

    • Pavel Janoušek

      Velice doporučuji tuto hru.I když jsem ji jeste nekoupil tak jsem presvedceny, ze to bude jedna z nejlepsich her tohoto mesice.
      A po dlouhem hledani i nejlevnejsi jedine na tomto servru.:-)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly