Black and White Complete
PC

899
Nákupem získáte 36 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Kód produktu: 11234
  • V této knize najdete kopletní informace o původní hře Black & White a datadisku Creature Isle. Rozsáhlé strategie pro všechny zkoušky. Tipy pro získání Eviny lásky. Návod jak pečovat o učedníka. Kompletní popis všech nových zázraků a dovedností. Vyčerpávající detaily o každém čtverečním metru Ostrova tvorů Obsaženy i minihry ze hry. Kniha obsahuje podrobné mapy a mnoho ilustrací.Kniha má 248 stran.

    Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    V kompeltu najdete hry Black and White, datadisk Creature Isle a českou příručku hrou (250 stran plných rad, ilustrací, map apod.)

    Black and White

    V Black and White se stáváte Bohem a to ve všech směrech, dohlížíte na svůj lid a snažíte se, aby ve vás co nejvíce věřil. Toho můžete dosáhnout mnoha způsoby, ale ty nejzákladnější jsou cestou dobra a zla. Můžete se tedy o své ovečky starat, pomáhat jim k větší úrodě a být na ně jako na své děti. Nebo je můžete získat cestou strachu a bídy, protože když vám něco sežehne střechu nad hlavou, asi si rychle rozmyslíte v to nevěřit. Později narazíte na nepřátelského boha a protože vás lákají jeho ovečky, budete spolu o ně soupeřit. No a v neposlední řadě je zde váš mazlíček, taková oblůdka, kterou si můžete vychovat k obrazu svému. Autoři díky nejnovější technologii umělé inteligence dokázali něco, co se dříve nepovedlo, váš mazlíček se od vás učí! Tu zkusí napodobit kouzlo, tamhle pomůže opravit chudému vesničanovi rozbořené obydlí (stejně jako dříve vy) apod.

    Black and White : Creature Isle

    Datadisk k velice oblíbené hře Black and White. A co v něm na nás čeká? Misionáři ztroskotali na Ostrově příšer, kde neuctívají žádné bohy a tak řeknou místním vesničanům o vás, o bohu. Ti ve vás začnou věřit a vy vstoupíte do tohoto světa. Potkáte Rufuse Lva, který vám oznámí, že ostrov patří Bratrstvu příšer a vaše příšerka musí projít jejich zkouškami, aby jí dovolily vstoupit. Po vašem počátečním úspěchu vám Rufus oznámí, že vaše příšera si může zasloužit Evinu ruku. Eva je příšera žena, která byla zachráněna Mercuriem Krokodýlem. Žije sama na Ostrově, ale přeje si najít druha z řad Příšer. Žádný z nich ale není tak dobrý, aby splnil její přání a navíc dokázal ve zkoušce porazit Mercuria.

    Black and White - oficiální příručka

    V této knize najdete kopletní informace o původní hře Black & White a datadisku Creature Isle. Rozsáhlé strategie pro všechny zkoušky. Tipy pro získání Eviny lásky. Návod jak pečovat o učedníka. Kompletní popis všech nových zázraků a dovedností. Vyčerpávající detaily o každém čtverečním metru Ostrova tvorů Obsaženy i minihry ze hry. Kniha obsahuje podrobné mapy a mnoho ilustrací.Kniha má 248 stran.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly