Rescue 2: Město v plamenech
PC

99
Nákupem získáte 2 Kredity
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 24146
  • Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    Převezměte úplnou kontrolu nad každým aspektem vzrušujících záchranných misí. Zažijte své město očima záchranářů a zjistěte, jaké to je, být každý den opravdovým hrdinou. Dohlížejte na několik hasičských stanic, pestrou škálu hasičských vozů, široké spektrum vybavení a specializovaný personál.



    PUSŤTE SE DO AKCE

    Jste první obrannou linií města v boji proti požárům! Pusťte se do vzrušujících realistických misí v druhém dílu strategické simulace hasičského sboru. Vymýšlejte strategie pro každou misi. V závodě s časem zachraňujte uvězněné oběti, vybírejte nejvhodnější hasicí látky pro každou situaci, využívejte dostupné zdroje vody a předcházejte vážným škodám. 

    BOJUJTE S PLAMENY
    K dispozici máte síť hasičských stanic, díky které můžete co nejlépe ochránit celé město. Když se ulice města rozezní zvukem sirén, v oknech domů se odrážejí modré záblesky majáků, v uších vám zní dupot sazemi zčernalých bot, a pak se ozve rozkaz „Pusťte vodu“, každému je to jasné: HASIČSKÝ SBOR JE TADY, aby znovu vyhrál boj se šlehajícími plameny.

    KOORDINUJTE ZÁCHRANNÉ MISE
    Chopte se operačního velení nad všemi hasičskými stanicemi ve městě. Jako velitel hasičů nesete odpovědnost za bezpečí města a musíte zajistit, aby byly vaše jednotky připraveny, ať jde o malý požár nebo katastrofickou vlakovou nehodu. Vylepšujte vybavení, přiřazujte specialisty do určitých hasičských družstev a pomocí mapy města koordinujte přesuny na současně probíhající mise.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly