Call of Duty: Modern Warfare 2 - Prestige Edition
X360

3 990
Nákupem získáte 80 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 14291
  • Praskající led a šíleně mrazivý vítr, který neustále bije do tváře, to budou vaši průvodci na jedné z prvních misí v novém sněhovém prostředí. Po boku kapitána MacTavishe (přezdívaného Soapa, tedy jedné z hratelných postav prvního Modern Warfare) se budete drát sněhovými závějemi a místy si prosekávat trasu na cestě za tajnou nepřátelskou základnou. Jen MacTavish a vy, dvě největší esa mezinárodních elitních jednotek Task Force 141. Poprvé v CoD Modern Warfare usednete také do různých vozidel: kamionů, tanků, trucků, helikoptér.. nebo sněžných skútrů. Na nichž se ostatně odehraje i únik ze zasněžené mise s kapitánem MacTavishem. Stejně jako při šplhání po skalách budete muset včas mačkat tlačítka, aby se vaše postava chytila skály, bude i zde třeba ve vhodnou chvíli udeřit do ovladače, aby hrdina salvou pokropil nepřátele, též dorážející na skútrech. Ostatně, celá ta honička bude mít podle všeho dost bondovský charakter. Důležité bude i to, že v interiérech se protivníci naučí používat štíty. Čímž si zase tolik nepomohou: když totiž do takového štítu naládujete pořádnou rundu z kulometu nebo nedej bože z raketometu, nepřítel to většinou neustojí a v šoku odkryje některé nechráněné místo. Dřívější video naznačovalo i nějaké nové chvaty při boji na blízko. A jak že je to tedy s tím multiplayerem? Jeho ústřední bod bude tvořit tzv. mód Special Forces, sestávající se ze zvláštních misí trochu ve stylu Mile High Clubu z Call of Duty čtyřky. Jak podotýkají sami vývojáři, tyto levely nebudou mít s příběhovou linkou hry nic společného a tudíž půjde o zcela náhodné, individuální mise, které vás vezmou např. do stěsnaných interiérů. V jednom levelu se budete muset vyhýbat křižujícím laserovým paprskům z cizích odstřelovaček, v dalším zase nepřátelská kasárna nabouráte tím, že necháte vybuchnout nálož u sprch.
    POSLEDNÍ KUSY

    Prestige Edition je luxusní edice, která spolu s hrou obsahuje navíc: kovový steelbox, knížku v níž najdete informace o zbraních, popis postav, vozidel ze hry, kód ke stáhnutí předělávky původního dílu Call of Duty a hlavně plně funkčí noktovizor, brýle s nočním viděním, včetně podstavce ve tvaru hlavy. Více na obrázků. Počet kusů je silně omezen, k dostání pouze na předobjednávku.


    Praskající led a šíleně mrazivý vítr, který neustále bije do tváře, to budou vaši průvodci na jedné z prvních misí v novém sněhovém prostředí. Po boku kapitána MacTavishe (přezdívaného Soapa, tedy jedné z hratelných postav prvního Modern Warfare) se budete drát sněhovými závějemi a místy si prosekávat trasu na cestě za tajnou nepřátelskou základnou. Jen MacTavish a vy, dvě největší esa mezinárodních elitních jednotek Task Force 141. Poprvé v CoD Modern Warfare usednete také do různých vozidel: kamionů, tanků, trucků, helikoptér.. nebo sněžných skútrů. Na nichž se ostatně odehraje i únik ze zasněžené mise s kapitánem MacTavishem. Stejně jako při šplhání po skalách budete muset včas mačkat tlačítka, aby se vaše postava chytila skály, bude i zde třeba ve vhodnou chvíli udeřit do ovladače, aby hrdina salvou pokropil nepřátele, též dorážející na skútrech. Ostatně, celá ta honička bude mít podle všeho dost bondovský charakter. Důležité bude i to, že v interiérech se protivníci naučí používat štíty. Čímž si zase tolik nepomohou: když totiž do takového štítu naládujete pořádnou rundu z kulometu nebo nedej bože z raketometu, nepřítel to většinou neustojí a v šoku odkryje některé nechráněné místo. Dřívější video naznačovalo i nějaké nové chvaty při boji na blízko. A jak že je to tedy s tím multiplayerem? Jeho ústřední bod bude tvořit tzv. mód Special Forces, sestávající se ze zvláštních misí trochu ve stylu Mile High Clubu z Call of Duty čtyřky. Jak podotýkají sami vývojáři, tyto levely nebudou mít s příběhovou linkou hry nic společného a tudíž půjde o zcela náhodné, individuální mise, které vás vezmou např. do stěsnaných interiérů. V jednom levelu se budete muset vyhýbat křižujícím laserovým paprskům z cizích odstřelovaček, v dalším zase nepřátelská kasárna nabouráte tím, že necháte vybuchnout nálož u sprch.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (10)

    • vosi23

      chlapy tak uz to pošleteeeeeeeeee

    • Jarda

      Na PC to nebude, na nej tato edici nevychazi totiz vubec!

    • vosi89

      už mam taky objdnano hooodne dlouho!!! tak snad na nas zbyde...jinak celkem trožku dražší:( ale myslim že to za to stojí!!!

    • SOMiD

      Je možné ještě objednat?

    • miky

      už déle předobjednáno,doufám že to bude stát za to

    • gamer

      kolko bude asi kusov ?

    • azbestman

      Je to prehnany jestli na me navystaci tak se asi poseru!! :-)

    • Amash

      Chtěl bych se zeptat, zda bude tato edice dostupná i pro PC?

    • amirus

      tak to je husty, i ta cena, predobjednano. :-)

    • Gh0sT-1nF

      Paráda, konečně něco opravdu LUXUSního co mě zajímá.
      Doufám že na mě vystačí ...

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly