Inazuma Eleven: Go Chrono Stones - Wildfire
3DS

899
Nákupem získáte 18 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20259
  • Arion Sherwind a jeho přátelé ze slavného fotbalového týmu jsou zpět v novém dobrodružství, ale už to nebude stejné jako v Raimon Junior High. Arion se ocitá ve světě bez fotbalu a musí vyřešit jeho záhadné zmizení. Cestujte s ním v čase a vytvořte dokonalou jedenáctku, která přivede fotbal zpět.

    Příběh začíná šokem Arioan Sherwinda kvůli zjištění, že jsou legendární fotbalové činy Raimon Junior High z ničeho nic neznámé. Kde kdysi stál mocný fotbalový stadion nyní leží baseballové hřiště. Děti, které kdysi kopaly míč na ulici, mají nyní plné ruce práce s basketbalem, gymnastikou, hudbou a kaligrafií. V paralelním světě, kde fotbal přestal existovat, musí Arion zjistit, co se stalo s "krásnou hrou". Musí řešit temné záměry El Dorado - světové vládnoucí rady - a čelit ničemům ohýbající čas, za účelem navrácení fotbalu do světa.

    Vzrušující nové herní inovace mají premiéru ve hrách Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire a Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash. Při prvním pohledu na nový titul série Inazuma je novinkou funkce Miximax, kdy může jeden hráč sloučit svou auru s dalším hráčem, aby se stal ještě silnějším. Miximax nabízí potenciál pro bezpočet kombinací dovedností hráčů a zlepšování statistik. Když toto navíc hráč zkombinuje s novým “brněním” fighting Spirits, Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire a Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash nabídnou nejucelenější teambuildingové možnosti, jaké byly dosud v sérii vidět.

    Systém Fighting Spirit umožní speciální pohyby a výrazně zvýší hráčovy statistiky, jež pomohou v průběhu zápasů. Fighting Spirits obklopují tělo hráče jako klasické brnění, zároveň jsou všechny hráčovy schopnosti výrazně lepší a speciální pohyby se stávají ještě silnějšími.

    Série Izanuma (jejíž známkou je exkluzivní obsah, jedinečný pro každou verzi) se vrací, spolu s různými příběhovými událostmi, postavami, předměty a cutscenami exkluzivně pro každý titul. Stejně jako v předchozích částech mohou hrát zápas společně až čtyři osoby přes Wi-Fi. Po uvedení na trh bude přístupno vice postav a předmětů ke stažení, což umožní hráčům vytvořit ještě silnější tým.


  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly