Microsoft Live Camera
X360

1 499
Nákupem získáte 15 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Kód produktu: 12686
  • Přidejte vaši tvář k vaší herní zábavě a udělejte si z Gold Xbox Live křišťálově jasné video, povídání a zprávy. Dejte si tvář do vašeho gamertagu a udělejte ze sebe známého pro lidí ve vašem seznamu přátel. Přeneste gesta- založené hry na vašich tělesných pohybech, můžete tak ovládat akci.Podporuje hry navržené s Face in Game technologií pro osobní hráčskou zábavu-přidat vaši tvář k vašemu znaku ve hře.Křišťálové jasné obrazy jsou snímky s VGA 640H x 480V videem v 30 snímkách za sekundu a ještě snímky v 1.3 mega- pixel.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • COLONetic

      ...pro hnidopichy: z myho textu se cestinar taky asi obraci v hrobe, ale co je takove "se zapasu..." v porovnani hned s prvni vetou popisky... :)

    • COLONetic

      Myslim ze popiska ke kamere neni az tak obsahla ze by to mel byt vyplod nejakeho tranlatoru - samozrejme v tom lepsim pripade - v tom horsim je to vyplod nejakeho cestina ktery se zapasu se slovnikem nevysel zrovna jako vitez. Neni to prvni popiska kterou tady ctu, takze snad jde o vyjimku - nejsem zadnej cimprlich ale tohle me fakt smetlo ze zidle...

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly