theHunter: Primal
PC

99
Nákupem získáte 2 Kredity
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 24735
  • Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    theHunter: Primal vás zavede na planetu Eden obydlenou dinosaury, kde nehostinné prostředí prověří vaši schopnost přežít za každých podmínek. Vaším úkolem je planetu alespoň částečně kolonizovat a zasít sémě civilizace.



    NOVÁ CIVILIZACE

    Nacházíte se na planetě Primal Eden. Pomozte nám ovládnout a zcivilizovat neprostupnou divočinu, abychom zde mohli zasít sémě civilizace. Pokud se vám podaří uspět, odměnou vám bude kompletní vymazání rejstříku trestů. Pokud selžete, vaše mrtvé tělo pohnojí zeminu a nakrmí mrchožrouty, na neúspěch bude pohlíženo jako na velezradu vůči Expansive Galaxies Corporation a vaši rodinní příslušníci budou odesláni na primal Eden jako průkopníci.

    PŘEŽIJETE?
    Na začáteku naleznete základní vybavení v sestupovém modulu. Abyste dokázali přežít, je nezbytně nutné zahájit průzkum a získat výkonnější zbraně, kvalitnější ošacení a střelivo. Zní to lehce, že? Jenže ostrov je zamořen nejen jedovatou flórou, ale také hladovými dinosaury, kteří hodují na tělech nešťastníků.

    ČLOVĚK VS. DINOSAURUS
    Planeta Primal Eden je osídlena 5 různými druhy dinosaurů včetně mocného Tyranosaura Rexe a obávaného Quetzalcoatla, jinak také zvaného Metla Nebes. Pečlivé plánování, spolupráce a batohy plné zásob spolu se zbraněmi jsou k přežití naprosto nezbytné.

    PŘEŽÍVEJTE S KAMARÁDY
    theHunter: Primal nabízí hru pro jednoho i pro více hráčů s možností vytvářet neveřejné hry. Hledáte-li opravdovou výzvu, zapněte PvP, spojte se s přáteli a rozpoutejte peklo na zemi. Hledáte-li spolupráci, vypněte PvP a spolu s ostatními se pokuste lovit nebezpečné obyvatele planety Primal Eden.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly