Tom Clancys H.A.W.X.
X360

(1x)
499
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Štítky: Letadla
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 13945
  • Získejte nejsilnější letouny. Chopte se pilotáže těch nejlepších strojů. Letouny Firehawku jsou vytvořeny s důrazem na realitu, přesnost a smysl pro detail. Hráči se proletí ve více než 60 letounech, které jsou vymodelovány podle reálných předloh. Létejte a bojujte s nejvyšší intenzitou. Provádějte extrémní manévry, které byly dříve k vidění pouze na akrobatických leteckých show. Pokořte nepřátele ve své Cobře nebo Kulbitu. Utkejte se s agresivní a realisticky reagující umělou inteligencí a naučte se využít jejích slabin. Moderní svět. Vítejte v novém zpracování leteckých bojů ve světě Toma Clancyho. Hra byla od základu tvořena pro konzole nové generace, a tak vám přinese neuvěřitelnou grafiku a efekty, díky níž si boj v konfliktu budoucnosti doopravdy užijete. H.A.W.X. bude sledovat vzestup soukromé žoldácké armády, jejíž existenci posvětila mezinárodní deregulace nákupu stíhaček. Do nově vzniklé militantní skupiny se rekrutuje i hl. hrdina neboli bývalý pilot americké armády - ostatně proč ne, když na pohled se přidává k slušným lidem, kteří se jen snaží pomoci zachovat světový mír. Jenže žoldáci se záhy začnou rozrůstat a brzy se svými silami vyrovnají předním světovým vojskům: a bude to právě druhá (a podstatně rychlejší/akčnější) část hry, která ukáže, jak zle mohou podobné příběhy dopadnout.
    Objednejte si u nás tuto hru a můžete si vybrat jedno ze tří bonusových letadel zdarma! Po vydání hry pošleme na email kódy těchto tří bonusových letounů: Boeing F-18 HARV, Lockheed FB-22 a Boeing A-12 Avenger II. Aktivovat si budete moci ale jen jeden, proto pak vybírejte pečlivě :).

    Získejte nejsilnější letouny. Chopte se pilotáže těch nejlepších strojů. Letouny Firehawku jsou vytvořeny s důrazem na realitu, přesnost a smysl pro detail. Hráči se proletí ve více než 60 letounech, které jsou vymodelovány podle reálných předloh. Létejte a bojujte s nejvyšší intenzitou. Provádějte extrémní manévry, které byly dříve k vidění pouze na akrobatických leteckých show. Pokořte nepřátele ve své Cobře nebo Kulbitu. Utkejte se s agresivní a realisticky reagující umělou inteligencí a naučte se využít jejích slabin. Moderní svět. Vítejte v novém zpracování leteckých bojů ve světě Toma Clancyho. Hra byla od základu tvořena pro konzole nové generace, a tak vám přinese neuvěřitelnou grafiku a efekty, díky níž si boj v konfliktu budoucnosti doopravdy užijete. H.A.W.X. bude sledovat vzestup soukromé žoldácké armády, jejíž existenci posvětila mezinárodní deregulace nákupu stíhaček. Do nově vzniklé militantní skupiny se rekrutuje i hl. hrdina neboli bývalý pilot americké armády - ostatně proč ne, když na pohled se přidává k slušným lidem, kteří se jen snaží pomoci zachovat světový mír. Jenže žoldáci se záhy začnou rozrůstat a brzy se svými silami vyrovnají předním světovým vojskům: a bude to právě druhá (a podstatně rychlejší/akčnější) část hry, která ukáže, jak zle mohou podobné příběhy dopadnout.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (5)

    • Nighthawk

      ja jsem Vam samozrejme nechtel neco vycitat nebo neco takoveho, ale trosku me to zklamalo, vsak vite, jake to je, kdyz se clovek na neco tesi :). Ted uz jen musim pockat az to prijde do Brna a muzu vyzvednout. Dekuji Vam...

    • Martin Schovanec

      Uz muzete byt v klidu, X360 verze prave prisla na sklad ;-).

    • Nighthawk

      mam na Vas prosbu, nedavejte ty data releasu u nekterych her, pak to jen rozciluje. Na tuhle hru jsem se velmi tesil, ale nejdrive mela byt vcera, pak dnes a nakonec jsem zjistil, ze bude nejdrive v patek...

    • romik

      simulátory jsou fajn,ale ve vetšina se splní mise a hotovo. žádný start a nebo přistání a to mě občas chybí.nemám rád ,když mise začínají a končí ve vzduchu.

    • mcz

      Demo je fajn, doufám, ale, že plná verze bude eště lepší. Určitě si ale chvilku počkám, teďka jsem utrácel za hry až až (halo wars, DoW II, killzone 2)

  • Recenze (1)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Zbraně
    • Hodně letadel
    • Ovládání
    • Přátelé
    • Nepřehlednost v hangáru
    • Čekla jsem víc.
    • Stereotyp.
    • Hra na max.1 hodinu.
    • Cena je až příliš vysoká.

    Nic moc hra ale pokud máte rádi letadla tak si ji kupte a pokud ne tak vas nebude bavit.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly