Auto Assault Collectors Edition
PC

799
Nákupem získáte 16 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 11744
  • Masivní multiplayerová hra na kolech bojových aut. Objevujte, pleňte a ničte své protivníky buď sami, nebo se přidejte k některé z frakcí a pomozte jim ovládnout co největší území. Cítíte potřebu vyniknout a nakopat pár zadků? Tak pojďte bojovat ve stylu arény a ukažte, co ve vás a ve vašich strojích je! Nejenže si můžete podle svého upravit postavu, můžete měnit i vzhled a výzbroj svých vozů, motorek a dokonce i výbavy! Každá postava může mít několik vozů a vylepšovat je, stejně jako své statistiky a dovednosti. Auto Assault se může pochlubit jak normálními oblastmi pro boj, tak i detailním systémem misí se skvěle připravenými scénáři pro hraní sólo i ve skupinách. Využijte svých schopností, rozpleťte všechny nitky příběhu, které se váží k jednotlivým oblastem, a objevte zbytek země. Ve hře Auto Assault se můžete dostat do takové ráže, o které se vám ani nesnilo!

    Kategorie

    PC / PC hry / RPG
    PC / PC hry / Online a MMORPG
    Kusově omezená sběratelská edice obsahuje: exkluzivní předmět ve hře mini RC car, kvalitní Headset s mikrofonem, 96 stránkový celobarevný manuál a radami do začátku, Road Style Map - 61x45 cm velká, Soundtrack na CD s 19 skladbama od Richarda Dekkarda, poster na stěnu velký 36x60 cm, pohlednice s rasama Mutant, Human a Biomek, velkou samolepku, kovovou klíčenku. To vše v překrásné sběratelské krabici.

    Jedná se o online hru a ke hraní je nutné platit měsíční poplatky kreditní kartou a mít připojení k internetu.

    Masivní multiplayerová hra na kolech bojových aut. Objevujte, pleňte a ničte své protivníky buď sami, nebo se přidejte k některé z frakcí a pomozte jim ovládnout co největší území. Cítíte potřebu vyniknout a nakopat pár zadků? Tak pojďte bojovat ve stylu arény a ukažte, co ve vás a ve vašich strojích je! Nejenže si můžete podle svého upravit postavu, můžete měnit i vzhled a výzbroj svých vozů, motorek a dokonce i výbavy! Každá postava může mít několik vozů a vylepšovat je, stejně jako své statistiky a dovednosti. Auto Assault se může pochlubit jak normálními oblastmi pro boj, tak i detailním systémem misí se skvěle připravenými scénáři pro hraní sólo i ve skupinách. Využijte svých schopností, rozpleťte všechny nitky příběhu, které se váží k jednotlivým oblastem, a objevte zbytek země. Ve hře Auto Assault se můžete dostat do takové ráže, o které se vám ani nesnilo!
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (5)

    • Auto Assault

      Na dva měsíce jedna karta. Jedna karta= 800Kč

      Kartu najdete zde:

      https://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1539

    • StriCZ3kFID0

      oprawdu?bylo by to na 100%?w tom pripade budu silne uwazowat p koupi!!!

    • Martin Schovanec

      https://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1539 - tohle je univerzalni predplacena karta pro hry NC softu, urcite pujde pouzit i na tuto hru.

    • StriCZ3kFID0

      jo bude..mas to tam napsany..ja bych si tu hru koupil ale toho placení pres kreditku se celkem bojim...a nawim newim kolik to bude stat.gdyby to bylo na ty karty jako WoW.tak bych do toho šel.

    • Lukáš Grom

      Bude hraní této hry zpoplatněno formou měsíčních paušálů jako u jiných online her?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly