Risen 2: Dark Waters
X360

299
Nákupem získáte 12 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 16 let
Štítky: FPS, Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 15213
  • Na Xzone dostanete s hrou dva DLC bonusy, které byste jinak museli kupovat. Počet kusů je limitován pro předobjednávky. V naší DLC edici (více o ní zde) najdete:

    Treasure Isle (Ostrov pokladů) - Nabízí exkluzivní doplňkový obsah, určený neohroženému dobrodruhovi. V rámci bonusového příběhu se hráč pustí do série úkolů, jejímž cílem je nalezení legendárního pokladu kapitána Steelbearda – půjde o výpravu, která naváže na dějový element z první hry Risen a konečně jej dovede ke strhujícímu zakončení.

    Pirates Clothes and Gun - exkluzivní kompletní pirátské oblečení a pistole. Dále přidá plno vylepšení statistik postavy.


    Risen 2 je pokračování úspěšného RPG, kde hlavní hrdina putoval po zemi, plné záhad, dobrodružství a tvorů, jenž dokázali zabít nejednoho dobrodruha. Hráč musel apelovat na své dovednosti a vždy taktizovat a určit si, zda nepřítel na kterého si právě troufá, náhodou nepřevyšuje jeho možnosti postavy. V novém dílu se klade důraz na přátele po Vašem boku a stejně jako u prvního dílu, hra Vás bude sledovat a vystavovat rozhodnutím, jak správně hrou projít. Nepřátele nás zase překvapí UI, která je ještě inteligentnější, než tomu bylo u prvního dílu.A je toho mnohem více. Dočkáme se většího herního světa, kapitoly budou daleko více vyváženy aby hráč příběhem opravdu procházel a neměl pocit míst, které jsou vloženy do příběhu násilně. Daleko větší důraz je kladen na mimiku a dialogy. Dočkáme se lepší inscenace a také ženy budou více propracovány. Další věcí je, že jako vždy bude hlavní hrdina určen a nepůjde tak změnit.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (5)

    • Lukesson1

      Jak to vypadá graficky na konzoli? Nějaké zásadní kompromisy? Zpackanina jako první díl..?

    • Lovecrossed

      Fifu si překládá samotná EA pokud vím. A je to k smíchu, konzolisti budou mít Risen 2 o několik měsíců později než PCkaři a ještě bez lokalizace :)

    • gAiAbGXBdYgvcrCr

      Osobně jsem zvědav,co nakonec se bude jdeizt nejvedc.LRP si docela lidi chve1led,ted jen,jak na tom bude s vfddržed v našich podmednke1ch.Pak už asi jen dražšed Castle a Mambu.Nemyslim Davida Osobně zatim zkusim čednu,až dorazed,potom se holt uvided.Jsem zvědav,jak dlouho mi vydržed Novak ve Scammellu.Ale snad to bude o dost vedc než v ceste1ku.

    • Shejky

      Mr.Seven
      souhlas, je to opravdu škoda. Hral jsem jedničku kvuli tomu na pc, ale dvojku asi už nerozchodim!!!

    • Mr.Seven

      Nojo zase žádné titulky, proč cenega na konzolisty sere? hlavně že dělaj češtinu u fify kde to nepotřebuješ ale u risen je čeština docela podstatná, fakt smutné...

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly