Tom Clancys End War
NDS

149
Nákupem získáte 6 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20055
  • Druhou a hlavní příčinou války je globální ropná krize. Navzájem si konkurující ropné společnosti lhaly o velikosti svých zásob, aby získaly lepší a dlouhodobější kontrakty. Teď ale ropa došla prakticky všude a velmoci tak vedou boj o její zbytky. Obě tyto příčiny války v End War jsou převzaty ze stránek současných novin a jde spíše o nepříjemně reálnou vizi, než o fikci.
    Tahová strategie se značkou Toma Clancyho, která pojednává o tématu třetí světové války. Kde se zhostíte role vojevůdce jedné ze tří znepřátelených stran a užijete si dostatek vojenské taktiky a střetů ala stařičká hra Battle Isle.

    Příběh nabízí dvojí příčinu vypuknutí války: jednak je zde mezinárodní nukleární štít sestavený z nespočtu satelitů nesoucích rakety a schopný zastavit letící jadernou hlavici. Díky tomu může třetí světová válka probíhat jen blízko u povrchu, protože jinak by generálové prostě zmáčkli pár červených tlačítek a celý svět by zaniknul v ohni jaderných explozí.

    Druhou a hlavní příčinou války je globální ropná krize. Navzájem si konkurující ropné společnosti lhaly o velikosti svých zásob, aby získaly lepší a dlouhodobější kontrakty. Teď ale ropa došla prakticky všude a velmoci tak vedou boj o její zbytky. Obě tyto příčiny války v End War jsou převzaty ze stránek současných novin a jde spíše o nepříjemně reálnou vizi, než o fikci.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly