Red Steel 2 + Wii MotionPlus
WII

899
Nákupem získáte 7 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 14575
  • Jedna z prvních her jež byla vytvořena přímo na uvádění platformy Wii se vrací v druhém pokračování Red steel 2je pokračování first person akční hry vytvořené pouze pro Wii. Hráči se tentokráte stanou osamělým šermířem, který se najednou ocitá v podivném westernovém městě Caldera, uprostřed pouště, ozbrojen pouze mečem a pistolí. Red Steel 2 je stejně jako první díl vytvořen pouze pro Wii a je první hrou od Ubisoftu, která má plnou podporu Wii MotionPlus, který hráčům dopřeje přesnější a citlivější ovládání jejich meče a zbraní. Hlavní rysy hry: Navštivte rozličná prostředí ve hře, od pouště až po metropole, od východní civilizace k západní. Pohyby hráče s MotionPlus se snímají jedna ku jedné (jako ve skutečnosti). Vidění z pohledu vlastních očí umožní více se vcítit do hry a ponořit se do víru akce. Bojujte až s šesti nepřáteli na jedné obrazovce a využívejte možností spojovat údery do jednotlivých komb.
    Součástí balení je i ovladač Wii MotionPlus.

    Jedna z prvních her jež byla vytvořena přímo na uvádění platformy Wii se vrací v druhém pokračování Red steel 2je pokračování first person akční hry vytvořené pouze pro Wii. Hráči se tentokráte stanou osamělým šermířem, který se najednou ocitá v podivném westernovém městě Caldera, uprostřed pouště, ozbrojen pouze mečem a pistolí. Red Steel 2 je stejně jako první díl vytvořen pouze pro Wii a je první hrou od Ubisoftu, která má plnou podporu Wii MotionPlus, který hráčům dopřeje přesnější a citlivější ovládání jejich meče a zbraní. Hlavní rysy hry: Navštivte rozličná prostředí ve hře, od pouště až po metropole, od východní civilizace k západní. Pohyby hráče s MotionPlus se snímají jedna ku jedné (jako ve skutečnosti). Vidění z pohledu vlastních očí umožní více se vcítit do hry a ponořit se do víru akce. Bojujte až s šesti nepřáteli na jedné obrazovce a využívejte možností spojovat údery do jednotlivých komb.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (1)

    • Tony

      Co presne je pribalem k teto hre? cely ovladac tak jak je namalovany na krabce nebo jen ten maly cudl co se do nej zespoda strka???

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor