F.E.A.R. 2: Project Origin
PS3

(1x)
559
Nákupem získáte 22 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: FPS, Hororové
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 13970
  • Do závěrečných událostí prvního F.E.A.R. zbývá půl hodiny, ale v odlehlé části Armachamu právě druhá jednotka Delta Squad pod vedením hrdiny Michaela Becketta vtrhla do komplexu s cílem zaujmout vysoce představeného člena vedení, na nějž je v souvislosti s nepovolenými genetickými experimenty vydán zatykač. Kvůli přítomnosti soukromé armády žoldáků se mise trochu protáhne, takže když Beckett po tězce vykonané práci přistoupí k oknu, hledí na závěrečnou scénu z jedničky: oslnivý výbuch, s nímž Alma unikla na svobodu. Vítejte v Project Origin, pokračování hororové FPS F.E.A.R. od Monolithu. Inteligentnější nepřátelé, lepší zbraně, nová místa i schopnosti – projekt Origin opět přináší poutavý a napínavý příběh, plný hororové akce, která začala již v prvním díle F.E.A.R. Znovu zažijete také hororové mezihry s Almou, během nichž narozdíl od jedničky tentokrát snadno přijdete o život a budete jim proto muset věnovat zvýšenou pozornost. Vedle naklonovaných vojáků si zastřílíte i proti zacykleným duchům kdysi normálních lidí (viz Alminy přeživší loutky), mezi nimiž bude např. byznysmen, neustále se snažící stopnout taxík. Zhruba první čtvrtinou hry vás bude skrz radiovou komunikaci navigovat hlas tajemného Snake Fista, očividně dobře obeznámeného s Almou a mimo to prý dost nevybíravě namyšleného.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (8)

    • carlos

      já mám kompl za 26 000 a normálně to spustilo i gtaIV beowulf atd...

    • 9295

      oldy:Každý má svůj názor já jelikož mám počítač u kterého nejde vyměnit grafika ani ramka tak bych sem si musel pořídit novej za 50 000kč (možná míň) tak je podle mě lepší mít PS3 jen na hraní a filmy (Blue ray) a PC na internet a prostě domácí potřeby a ne zas nahraní PS3 vydží tak 4roky než bude novej ale člověk si musí kupovat u PC nové vybavení za několik tisíc (grafika apod...) doporučoval bych přečíst http://www.xbox-live.cz/xbox360/hardware/je-lepsi-pc-xbox-360-vs-ps3

      Na PS3 si nemusíš lámat hlavu jestli ti to pojede nebo ne a když máš velkou televizu a pustíš hru na bedny a hraješ to v noci tak je to podlě me větší nářez než u počítače

    • JanKantakuzenos

      Mám PC jako hlavní platformu a PS3jku mám jen na doplnění. Je to nejlepší konzole jaká může být, ale není to budoucnost.
      PS3 nemá antialising byť to na televizi moc vidět není + na PC hraju na mnohonásobně vyšším rozlišení + na DX10 můžu na PS3jce taky zapomenout + vyhovuje mi víc myš + klávesnice (ale nemyslím tím myš a klávesnici z Teska:) + že je na PS3 online hraní zadarmo mě fakt nezajímá protože mě zajímá jen singl a mulťák považuju za ztrátu času.
      Jestli si někdy pořídím PS4 tak to bude jen díky tomu málu exkluzivit, které tam jsou a které jsem v podstatě skoro všechny vyjmenoval níže.
      A poslední argument, že se u PC hraní nemůžu válet po gauči také padá, když mám chuť tak popadnu PC gamepad a zasednu/zalehnu před obrazovku, takže PC rulezz, alepsoň pro mě, ale když máš ty rád víc PS3, tak nic proti, nejsem primitiv abych tu flamoval a stíral tě.

    • LordikDevil

      No, ja hral jen DEMO na PS3 a obcas kruty prestrelky ( zvlaste v EPA ), docela dobra grafika, ale Killzonu 2 a Resi 2, to nesaha ani po kotniky. Co se tyce PC, nwm, ale jako kupovat novy procesak, grafarmu atd. kvuli jedny blby hre ?? No to prece nejsem debil, v tom je zase konzole skvela, kupis PS3 za zhruba 10000 Kc a kupujes POUZE hry, u PC este lepsi a lepsi soucastky. Kdyz to spocitate tak jedna PS3 je pak vedle toho jako polehtani v penezence

    • JanKantakuzenos

      S tím bych si dovolil taky úplně nesouhlasit, exkluzivity pro PS3 jako je Resistance 1,2 Killzona 2, anebo LPB jsou velmi zajímavé hry.
      Ale po zkušenostech s PSkovým F.E.A.R. už kupuju multiplatformový hry jen pro PC, protože tam se nějakého trhání, nebo rendr filmečků místo enginových animací bát nemusím.

    • oldy

      Na konzole jsou všechny hry šumky,ale na PC ne.Tam je to teprve NÁŘEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • JanKantakuzenos

      Tak právě jsem na PS3 dohrál a dovolím si oponovat, myslím, že je spousta her, který by zasluhovaly hodnocení "nářez" ale F.E.A.R. 1,2 k nim rozhodně nepatří, je to taková lepší rychlokvaška.

    • wolfik

      moc narez hra

  • Recenze (1)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • 1.Je to nové.

    • 2.Dá se tu zpomalovat čas.

    • 3.Najdete zde scary bubu momenty i snově rozmlžené momentky.

    • 4.A dojde i na masakry s mechem! Což jsou podle mě nej části hry.
    • 1.Nestabilní fps!!! To, co u konzolových her tak nesnáším jsem si zde užil do sytosti a že to není první případ! Při líném tempu hry v masivnějších přestřelkách jsem si nemohl nevzpomenout na podobné zkušenosti z Lost Planet taky na PS3, anebo Mass Effect na X360. Asi jsem měl jít do PC verze.

    • 2.Grafika není naštěstí hororově špatná, místy mile překvapí, dojem světa z PVC z předešlého dílu také zmizel, avšak přesto grafika vypadá mírně natráveně, prostě lepší průměr.

    • 3.Alma nám dospěla a z celkem milé holčičky se stal nahý anorektický bubák, v dalším F.E.A.R.U. už by se neměla vyskytovat, pro to bych hlasoval všema deseti a hned.

    Jednoznačně posun k lepšímu oproti F.E.A.R. 1 a jeho datadiskům, nicméně pořád to není opravdový horor, ani opravdu zábavná hra.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly