The Journey Collectors edition
PS3

499
Nákupem získáte 20 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17680
  • Život může být jednoduchý. Potěšte se novátorskou a úsměvnou hrou, ponořte se do hlubin a objevte nové organizmy. Ovládejte svůj růst a vývoj.
    The Journey Collectors edition obsahuje hry The Journey, Flower a Flow, dále komentář tvůrců, exkluzivní avatary a OST ze všech třech her.

    Journey

    Adventura stylizovaná do pouště. Vše začíná probuzením, následně bude hráč cestovat v neznámém světě, létat na rogalu a prohlížet si různé památky, včetně starodávné architektury a pozůstatků tajemné civilizace. Užívejte si tento jedinečný titul sami v singleplayeru, nebo se vypravte na dobrodružství spolu s dalšími záhadnými cestovateli, které potkáte on-line prostřednictvím PlayStation Network.

    Flower

    Hra, která rozšiřuje tradici jednoduché hratelnosti, dostupných ovládacích prvků a prostředků prozkoumávajících emoce, které nejsou ve videohrách běžné. Okolní prostředí je v jiných hrách často potlačeno, ale ve hře Flower se okolní prostředí dostává do popředí a začíná hrát hlavní úlohu. Hráč uniká z vnějšího a stresujícího světa, cestuje překrásnou živoucí krajinou, a přitom sám proměňuje své okolí a prozkoumává přírodu.

    Flow

    Život může být jednoduchý. Potěšte se novátorskou a úsměvnou hrou, ponořte se do hlubin a objevte nové organizmy. Ovládejte svůj růst a vývoj.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly