Company of Heroes GOTY
PC

199
Nákupem získáte 8 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Real-time strategie, Světová válka
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17727
  • Strategie s tématikou 2. světové války a původem z dílny tvůrců titulů jako Homeworld nebo Warhammer 40 000: Dawn of War. Company of Heroes vzniká na technologii Essence enginu vybaveného fyzikálním základem Havok 3.0. Fyzika a kompletně zničitelné prostředí je samozřejmostí a zaručuje, že žádné dvě bitvy nebudou probíhat stejně. Hra rovněž nabízí pokročilou AI jednotek. Komu by snad navíc nestačil singleplayer, pro toho Relic připravili multiplayerový mód hratelný přes LAN i Internet a s podporou dvou až osmi hráčů. Podíváme-li se na Company of Heroes podrobněji, onen singleplayer je tvořen kampaní, jejíž příběh sleduje osudy tzv. Able Company, skupiny odvážných chlapů, kteří se během invaze do Normandie vypořádávali s některými obzvlášť smělými misemi. Události a postavy jsou to převážně fiktivní, nicméně řada map a lokací byla vytvořena podle skutečných předloh. Jádro hry tvoří akce a intenzivní bitvy. Výše zmíněná fyzika přitom hraje důležitou roli. Zajímavým prvkem jsou jednotky důstojníků, vůdců, kteří rozdávají rozkazy a smluvenými signály rukama pomáhají vést méně zkušené vojáky bitevní vřavou. Singleplayer je tedy hratelný pouze za spojenecké jednotky. V multiplayeru si však budete moci sami zvolit stranu.

    Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    Hra neobsahuje české titulky, je pouze v angličtině!

    Strategie s tématikou 2. světové války a původem z dílny tvůrců titulů jako Homeworld nebo Warhammer 40 000: Dawn of War. Company of Heroes vzniká na technologii Essence enginu vybaveného fyzikálním základem Havok 3.0. Fyzika a kompletně zničitelné prostředí je samozřejmostí a zaručuje, že žádné dvě bitvy nebudou probíhat stejně. Hra rovněž nabízí pokročilou AI jednotek. Komu by snad navíc nestačil singleplayer, pro toho Relic připravili multiplayerový mód hratelný přes LAN i Internet a s podporou dvou až osmi hráčů. Podíváme-li se na Company of Heroes podrobněji, onen singleplayer je tvořen kampaní, jejíž příběh sleduje osudy tzv. Able Company, skupiny odvážných chlapů, kteří se během invaze do Normandie vypořádávali s některými obzvlášť smělými misemi. Události a postavy jsou to převážně fiktivní, nicméně řada map a lokací byla vytvořena podle skutečných předloh. Jádro hry tvoří akce a intenzivní bitvy. Výše zmíněná fyzika přitom hraje důležitou roli. Zajímavým prvkem jsou jednotky důstojníků, vůdců, kteří rozdávají rozkazy a smluvenými signály rukama pomáhají vést méně zkušené vojáky bitevní vřavou. Singleplayer je tedy hratelný pouze za spojenecké jednotky. V multiplayeru si však budete moci sami zvolit stranu.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (3)

    • Norx

      Zkuste zadat seriový číslo na steam. Tuším, že THQ to přenesli na Steam než zanikli. Dostanete dvě verze na steamu, normální a (new steam version) tak to by Vám mělo pomoc. Nejspíš to bude chtit hry stáhnout přes steam.

    • Throin

      Ahoj, mám stejný problém a nevím co s tím :/ ... Také by se mi hodila pomoc :/

    • Martin

      Zdravím.Zakoupil jsem s u vás v pátek Company of Heroes GOTY a hra po spuštění neustále píše wrong disc inserted..Mám doma ještě jeden kus od konkurenčního obchodu a ten nefunguje taky.Koukal jsem na to na internet a dočetl jsem se,že tento problém je pouze s GOTY verzí a nikdo neví,co s tím..Může mi někdo poradit co s tím?(na obale odkazují na technickou podporu zaniklé společnosti THQ,takže je mi to na nic)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly