Medicopter
PC

49
Nákupem získáte 2 Kredity
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 7 let
Štítky: Vrtulníky
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Kód produktu: 11675
  • Kategorie

    PC / PC hry / Simulace

    Záchranářský vrtulník Medicopter 117 opět létá. Ve strhující akci, kde mezi životem a smrtí rozhodují jednotlivé vteřiny, čeká na všechny záchranáře 30 napínavých misí. Vyzkoušejte si na vlastní kůžu adrenalin, napětí a také příjemný pocit ze záchrany lidského života. Hra Medicopter, vycházející z předlohy populárního televizního seriálu, nabízí kromě úchvatné akce také propracovanou 3D krajinu a realistický zážitek z letu. Atmosféru navíc podbarvuje originální soundtrack, multimediální bonusy a nejdokonalejší kaskadérské ukázky z filmu. Hra je kompletně v češtině.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (13)

    • peta

      prosim vas jak si to mam koupit tu hru???

    • zajcew

      tahle hra je nejhorší na světě

    • byfo

      RESCUEshop
      tak koukni třeba na faltout,všechy díly jako novinky za 300 stovky a NFS za 1500 může utřit hubu,i kdyyb to bylo s cenou naopak....i když ale je pravda,ež v této kategorii je flatout spíš vyjímka

    • Bučkin

      Z vrtulníku ty jako hráč nevystoupíš ale stisknutím myslým F2 vystoupí lékaři pro zraněného .

      U misí kde musíte zachraňovat pomocí lana dejte pozor na správná nosítka máte totiž několik verzí v pozdějších kolech dejte pozor na vítr a musíte být co nejníže co to jde jinak se lano může přetrhnout.

    • LUSPIA

      Mooooooooooooooooooc vás prosim, napište mi, jak mám v této hře vystoupit z vrtulníku!!!prosíííííííím!!!

    • LucyF

      Ano, podle mě máte pravdu, že ta hra je příšerná. Ale zas musíte brát, že když si tu hru koupí nějakej fanoušek stejnojmenného seriálu ( jako třebe já :D ), tak je mu uplně fuk jaká je. Hlavně, když je na obalu napsáno Medicopter 117 :)

    • gizmo

      tahle hra je mega blbost nikomu tuhle hru nedoporucuji vzdyt to i v gamepage dostalo hodnoceni se mi zda ze to bylo 3% ze 100% a to je ubohost radej jestli vas bavi rizeni vrtulniku a letadel tak si radeji kupte IL 2 nebo Blazing Angels: Squadrons of WWII
      to jsou teprve hry

    • RESCUEshop

      Jinak k těm názorům tady, osobně jsem si tu hru taky koupil, po grafické stránce to není zázrak, ale zase berte v potaz, že to je hra kategorie za cca 300 Kč. Nemůžete očeávat naddokonalost her kategorie za 1.499 Kč.
      Co se týče parašutisty, je potřeba dostatečně klesnout dolů (ale zase se nevysekat o stromy), stabilizovat vrtulnik klávesa N), spustit nosítka přesně do místa kde se pacient nachází a on se "naloží sám" :-) , pak vytáhnout, zastrčit naviják, ošetřit (F3) a šup s ním do nemocnice.
      Další dotazy případně na eshop@pcpohotovost.com.

    • Daril

      Lékař se nespouští, trefíš nosítkama zraněnýho a taháš nahoru.

      Podle mne jediný co je na obalu hry napsáno pravdivě je - pro hráče od 4 let.
      Mnoho chyb, špatné skripty, kabina a hlavně výhled z ní je děs a letové vlastnosti ... no dobrá od těch 4 let to odpovídá. Na druhou stranu grafika dobrá a je to i celkem hratelný. Zasloužila by si patch a pak už by to nebylo špatný. Kdo se chce bavit koupí Medicopter, kdo si chce zalétal s vrtulníkem ať jde radši do SAR4.

    • Anonym

      Ahojte, otázka na znalcov tejto hry: poraďte ako prejsť level so záchranou parašutistky? Ako sa spolu s nosítkami spustí lekár? Alebo ako naložiť zraneného? Vďaka, čaute, hrajte, je to fajn hra. R*

    • MedicopterVerca

      Já chci koupím Medicopter Pc a DvD kde koupit

    • Radek Němec

      Ja to koupim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • jan

      kde to koupim-_

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly