Planetside: Core Combat
PC

1 199
Nákupem získáte 48 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 11088
  • V datadisku pro žánrově netradiční hru s možností vývoje postav Planetside: Core Combat hráči dostanou možnost odhalit zcela novou mimozemskou technologii, která do hry přinese nové silné zbraně a další netradiční vozidla. Přináší pušky Maelstorm, Radiator a Spiker. Mezi prostředky přibyla třeba buggyna Switchblade nebo teleportovací Router a do hry je přidána též nová mobilní dělostřelecká jednotka s názvem Flail. Panetside: Core Combat hru dále rozšiřuje o šest nových podzemních válečných zón s městy, určenými pro příznivce boje zblízka, a s mnoha mimozemskými komplexy. Lokace vás zavedou třeba do sopečného vulkánu, do ledových jeskyní, k podzemním zamrzlým jezerům nebo do labyrintu temných kaňonů. Změn se dočkal i systém získávání zkušeností a fyzikální model hry.

    Kategorie

    PC / PC hry / RPG
    PC / PC hry / Online a MMORPG
    Jedná se o online hru a ke hraní je nutné platit měsíční poplatky kreditní kartou a je nutné vlastnit základní hru Planetside.

    V datadisku pro žánrově netradiční hru s možností vývoje postav Planetside: Core Combat hráči dostanou možnost odhalit zcela novou mimozemskou technologii, která do hry přinese nové silné zbraně a další netradiční vozidla. Přináší pušky Maelstorm, Radiator a Spiker. Mezi prostředky přibyla třeba buggyna Switchblade nebo teleportovací Router a do hry je přidána též nová mobilní dělostřelecká jednotka s názvem Flail. Panetside: Core Combat hru dále rozšiřuje o šest nových podzemních válečných zón s městy, určenými pro příznivce boje zblízka, a s mnoha mimozemskými komplexy. Lokace vás zavedou třeba do sopečného vulkánu, do ledových jeskyní, k podzemním zamrzlým jezerům nebo do labyrintu temných kaňonů. Změn se dočkal i systém získávání zkušeností a fyzikální model hry.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly