Broken Sword 1+2
PC

(4x)
249
Nákupem získáte 10 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: 2D adventura
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 11121
  • Neohrožení dobrodruzi George a Nico jsou tentokrát zapleteni do ještě záhadnějších eskapád plných zmatků a nesmrtelnosti v pokračování veleúspěšné hry Broken Sword. Ďábelská kouzla a surové násilí... to vše na ně čeká, když budou čelit nejzlověstnější hrozbě, s jakou se setkali. hrozivá temnota zatmění pohlcuje vše.. Náhodný objev drogového kartelu odkrývá tajemnou moc starodávné civilizace. Utrpení a děs, obětní rituály a krvavý masakr se skrývají za maskou mayského mystéria. Únos, ukradený poklad, astronomie a nemilosrdní drogoví baroni jsou tím posledním, čeho se dvojice odvážlivců obává, když božské síly ohrožují samu existenci lidstva! Odvahu, vychytralost a lstivost jsou základní rysy, které musíte mít, chcete-li úspěšně dokončit toto jedinečné dobrodružství, které vám pořádně zamotá hlavu a zrychlí tep.!

    Kategorie

    PC / PC hry / Adventury
    Broken Sword 1+2 obsahuje první dva nejpopulárnější díly adventurní série Broken Sword.

    Broken Sword

    Mladý americký novinář se při svém prázdninovém pobytu dostává do víru událostí. Celá hra má silný historický náboj a hlavně nepřekonatelnou atmosféru. Nepochybně jedna z nejlepších adventure všech dob a navíc s českými titulky. Tuhle hru si rozhodně nenechte ujít!

    Broken Sword 2

    Neohrožení dobrodruzi George a Nico jsou tentokrát zapleteni do ještě záhadnějších eskapád plných zmatků a nesmrtelnosti v pokračování veleúspěšné hry Broken Sword. Ďábelská kouzla a surové násilí... to vše na ně čeká, když budou čelit nejzlověstnější hrozbě, s jakou se setkali. hrozivá temnota zatmění pohlcuje vše.. Náhodný objev drogového kartelu odkrývá tajemnou moc starodávné civilizace. Utrpení a děs, obětní rituály a krvavý masakr se skrývají za maskou mayského mystéria. Únos, ukradený poklad, astronomie a nemilosrdní drogoví baroni jsou tím posledním, čeho se dvojice odvážlivců obává, když božské síly ohrožují samu existenci lidstva! Odvahu, vychytralost a lstivost jsou základní rysy, které musíte mít, chcete-li úspěšně dokončit toto jedinečné dobrodružství, které vám pořádně zamotá hlavu a zrychlí tep.!
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • Hihi789

      Zajímalo by mě, proč jsou této kompilace obrázky ze třetího dílu.

    • Michal Hucik

      - Nepochybně jedna z nejlepších adventure všech dob a navíc s českými titulky. (Mam pocit, ze pred tydnem tu byla jeste navic informace o tom, ze titulky je mozno stahnout na www.cestiny.cz)

      To bohuzel neni pravda, protoze hra je distribuovana s emulatorem sculumvm a diky tomu do ni puvodni cestinu vubec nelze aplikovat :(

      Navic na obalu hry je nalepka s informaci, ze jsou tyto hry kompaktibilni s Win Vista, coz bohuzel neni az tak uplne pravda. Novy instaler, ktery je k temto hram prilozen nejde vubec v tomto prostredi spustit a je nutne spoustet instalaci primo z adresare hry.
      Dale pak sculumvm ma problem se spravnou lokalizaci adresaru ve Viste, takze nefunguje ani ukladani rozehranych pozic, coz by mozna jeste slo vyresit nejakym rezimem kompaktibility, nicmene po peripetiich s cestinou uz jsem byl dostatecne otraveny, abych to dale zkoumal.

      Pokud si tedy chcete tyto 2 pecky v dnesni dobe zahrat, tak bude nejlepe kdyz se vam podari je odnekud stahnout v jejich puvodni verzi s puvodnimi exe, nainstalovat si dosbox, ve kterem je bez problemu pocestite a spustite. Koupe tohoto DVD je bohuzel jen ztrata casu a penez :(

  • Recenze (4)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Krásná ručně kreslená grafika, poutavý příběh, výborný hudební doprovod, kvalitní hádanky - co víc si přát.
    • Druhý díl je o trochu slabší než první, přesto je to stále výborná hra. (Zklamáním pro mne byl až třetí díl, který mi připadal jako sokoban ve 3D).

    Jedny z nejlepších adventur.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Zajímavý příběh,české titulky,dobrá cena,pěkná ručně kreslená 2D grafika,ve hře můžete zemřít,vhodné pro předpotopní počítače,mě to funguje i na xp,výborné dění ve hře.
    • Oba díly jsou na 2 CD,i když zaberou strašně málo místa na HDD,když se dostanete do jiné země u prvního dílu tak musíte vložit druhé CD (u druhého dílu jen pouze jednou druhé CD). Škoda že tam není CZ dabing, bylo to obtížné sehnat.

    Obě hry mám zvlášť zakoupené s českými titulkami(každý díl na dvou CD),dobře se to hrálo,dvě hry z nejlepších zahraničních adventur. I třetí díl mě zaujál.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • tajemný příběh, plný různých záhad, zapeklitých situací a hádanek; zajímavé lokace
    • někdy to chce od hráče pohotový úsudek o situaci, kterou by moc nečekal, aby hlavní hrdina nezemřel.

    dobrá hra pro provětrání mozkových závitů při řešení situací ve hře

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • První díl je perfektní hlavně příběh. Ten druhý je praktycky o ničem . Už to není ono .
    • Já mám obě hry s tytulkama,které jsou různě barevné . To může vadit .
    • A tady je jen AJ manuál takže si sežeňte čestinu . Nebo rovnou s tytulkama .

    Velmi zdařilý je 1 díl ten 2 nic moc .
    3 ten tu není navazuje částečně na 1díl . Je to velmi zajímavé.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly