Pack 12: Praetorians + Settlers 4 GOLD + Korea
PC

599
Nákupem získáte 18 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Kód produktu: 11955
  • Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    Speciální cenově zvýhodněný pack tří her. Běžná cena her samostatně je 1100 Kč. Nabídka je kusově a časově omezená.

    Pack 12 obsahuje:

    Praetorians (české titulky):

    Praetorians je epická 3D strategická hra založená na pěchotních bojích a politických machinacích v Římské říši. Kontrolujte 3 rozdílné civilizace, každou s rozdílnými jednotkami a válečnými stroji. Hráči se dostanou na prašná bitevní pole Egypta, bojové jeviště Galie a nakonec do srdce samotné Říše, do Itálie a bojujte o titul Imperátora. Použijte mocné válečné stroje v Římské kampani. Použijte je co nejlépe na obranu postavení nebo jimi dobývejte nepřátelské pozice a pevnosti. Bojujte protí tisícům rozdílných pěšáků, z nichž všichni mají zvláštní chopnosti a individuální vlastnosti. Intuitivní hratelnost, která vám umožní se plně ponořit do hry. Nádherné 3D zobrazení, od krásných pyramid až po každého legionáře. Kontrolujte libovolnou ze tří civilizací v módu pro více hráčů.

    Settlers 4 GOLD (český dabing):
    Toto GOLD balení obsahuje navíc i datadisky Settlers 4 : Trojans and Elixir a Settlers 4 : Mission Pack. Veleznámá budovací strategie Settlers je opět zpět a to již se čtvrtým dílem. I zde na vás budou čekat malí, ale chrabří osadníci, které nic nezastaví. Tamhle potne strom, tam zase poseče obilí, jinde postaví dům, ale nikde se nebudou nudit, tohle vy nedopustíte, to nám věřte. Čtvrtý díl přináší tři rozlišné národy - Římany, Vikingy a Maye - jež jsou odlišné nejen stavbami, ale i jinými domácími zvířaty, zbraněmi, božstvem apod. Je zde i temný lid, který tvoří společného nepřítele všech národů, takže ani o boje, ať již muže proti muži nebo magické kněží války, nebude nouze. Posledním polínkem do ohně je, že Settlers 4 jsou kompletně česky.

    Korea : Forgotten Conflict (český dabing):
    Korea: Forgotten Conflict je akční real-time strategií s příběhem z korejské války (1950-1953). Hratelnostně se podobá Commandos, graficky je plně ve 3D. Korea: Forgotten Conflict nobsahuje přesný stěžejní příběh, nicméně prvky ve hře mají historické opodstatnění. Mise a bitvy byly totiž navrhovány s ohledem na skutečné události. Ve špionážně laděných misích se vypravíte například do chemické továrny nebo do sněhem zaváté nepřátelské základny u řeky, jindy se zase pokusíte osvobodit zajatého pilota. Mezi nepřáteli se vedle vojáků Severní Koreje objeví i Sověti, případně zlí civilisté.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor
pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks