Total War: Attila - Special Edition
PC

1 249
Nákupem získáte 10 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Real-time strategie, Středověk
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 19303
  • – Zlepšení a optimalizace grafiky kampaně i bojů vytvářejí mrazivou vizi tyčící se apokalypsy a trosek civilizovaného světa. Díky dech beroucímu měřítku, atmosféře a zlepšenému grafickému výkonu zažijete konec dní a vzestup legendy.

    Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    Speciální edice obsahuje životopis Huna Attily jež napsal Nic Fields ENG, plakát a DLC Vikinští předkové! Celé balení zde

    Blíží se doba temna. Čas hladomoru, nemocí a válek, kde uprchlíci po tisících utíkají před masivním přílivem zkázy a smrti. Zoufalé barbarské kmeny se přeskupují, aby se postavily skomírající moci rozdělené římské říše; světlo civilizace pozvolna pohasíná. V rozsáhlých stepích Skýtie se shromažďuje obrovská a děsivá síla, kterou vede král válečníků, jehož žízeň po dobývání nemá sobě rovné. Pohroma bohů, zvěstovatel samotné apokalypsy, Hun Attila. Na temném pozadí hladomoru, nemocí a válek se probouzí nová moc na velkých pláních východu. S milionem jezdců v zádech vyráží dokonalý král válečníků a jeho zrak se upírá na Řím... Další díl mimořádně úspěšné PC série, která kombinuje tahovou strategii s taktikou v reálném čase. Total War: ATTILA hráče vrací zpět do roku 395 n. l. Do doby apokalyptické vřavy na samém úsvitu doby temna. Jak daleko zajdete, abyste přežili? Sprovodíte ze světa útlak a vybojujete si barbarské nebo východní království jen pro sebe? Nebo se nadcházející bouři vzepřete v roli posledních zbytků římské říše v dokonalé strategické výzvě, ve které jde o přežití? Boží zkáza se blíží. Váš svět shoří.

    Mechanismy apokalyptické zkázy
    – Ujměte se surové síly v boji, zapalujte budovy a děste obránce, nebo smeťte celá města a oblasti z mapy kampaně pomocí nového mechanismu plenění.

    Legendární startovní pozice – V roli západní říše římské začnete s rozsáhlým územím, ale oslabeni politickými intriky. Ze všech stran vás ohrožují nepřátelé a z vaší nadvlády se rychle stane boj o přežití.

    Přepracované herní mechanismy – Zlepšená základní hratelnost a rozhraní pomocí nejnovějších optimalizovaných a modifikovaných herních mechanismů Total War, a to včetně politiky, rodokmenu, civilní správy a technologického pokroku.

    Neuvěřitelně podrobné období – Díky novým technologiím, výzbroji a výstroji, náboženství, kulturám a společenským pravidlům specifickým pro dané období představuje hra Total War: ATTILA autentický zážitek z této temné kapitoly naší historie.

    Vynikající vizuální věrnost – Zlepšení a optimalizace grafiky kampaně i bojů vytvářejí mrazivou vizi tyčící se apokalypsy a trosek civilizovaného světa. Díky dech beroucímu měřítku, atmosféře a zlepšenému grafickému výkonu zažijete konec dní a vzestup legendy.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (1)

    • Apophis

      Hmm, po laťce, kterou nasadila Sběratelská edice ROME2 se nemohu ubránit určitému zklamání, ale co s tím naděláme.. Pořád lepší, než vyhazovat peníze za standardní edici, která stejně do roku bude za polovic... :/

      Jen to potvrzuje můj názor, že Attila bude víceméně jen \"silnou modifikací\" Říma dvojky (navíc \"dodělanou\" - zejména v oblasti politického managementu), ne nepodobnou datadisku k původnímu Římu, Invaze Barbarů... To je holt kouzlo té dnešní doby - to, co dříve vydávali v datadisku ke hře, dnes se vydává jako samostatná hra, ale alespoň máme kupu DLC, které dohromady přidají dost možná méně, než dřívější jeden datadisk, ale stojí tak 5x tolik..
      Škoda...

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly