No Mans Sky - Limited Edition
PS4

(2x)
999
Nákupem získáte 8 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Štítky: FPS, Vesmírná
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 24559
  • LIMITOVANÁ EDICE OBSAHUJE

    - sběratelský steelbook
    - 48stránkový artbook
    - exkluzivní komiks 
    - Starter Kit - předměty do hry
    - dynamické téma pro PS4

    No Mans Sky - Limited Edition (PS4)

    No Man's Sky je nezvyklá kombinace vesmírného simulátoru, adventury a střílečky. Hra nabízí především neskutečně velkou herní oblast, která má čítat 18 trilionů procedurálně generovaných planet. Hráč začne na jedné z těchto planet a jeho cílem bude proniknout do samotného centra galaxie. Čím více se však k němu bude blížit, tím více bude prostředí nepřátelštější.




    NEKONEČNÝ VESMÍR
    Vypravte se kamkoliv - na vrchol blízké hory či vzdálenou planetu. Ve své lodi můžete bez omezení cestovat mezi planetami a každá hvězda na obloze představuje slunce, ke kterému se můžete vydat. Kam se vypravíte a jakým tempem budete tímto vesmírem brouzdat je jen na vás.

    OBJEVUJTE
    Prozkoumávejte nezmapované soustavy a zaznamenávejte jedinečné nové formy života. Povrch každé planety se liší od té předchozí a na některých se nachází nevídané životní formy.
    Vyberte si, zda se o své objevy podělíte s ostatními hráči, kteří se pohybují ve stejném vesmíru.

    No Mans Sky (PS4)

    PŘEŽIJTE
    Každá sluneční soustava, planeta, oceán či jeskyně může skrývat nebezpečí a vy jste zranitelní. Vaše loď i oblek jsou křehké a každé střetnutí otestuje vaše schopnosti, ať půjde o střetnutí na planetě nebo přestřelku ve vesmíru. Jedna chyba a můžete přijít o vše. V No Man’s Sky má každé vítězství i každá porážka své následky.

    VYBAVTE SE
    Ať chcete jen zkoumat a objevovat věci, které dosud nikdo nespatřil, nebo vyrazíte rovnou do středu galaxie, jak budete No Man’s Sky hrát je jen na vás. Na své výpravy se ale nezapomeňte náležitě vybavit. Sbírejte vzácné zdroje na planetách a vyměňujte je za lodě, obleky a výbavu, která vás nenechá na holičkách, ať se vydáte kamkoliv.

    No Mans Sky (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (23)

    • Toxman

      carhrozny: PC GOG verze skutečně neobsahuje DRM a instalovat i hrát zcela off-line jde vcelku fpohodě (vlastní zkušenost na mém off-line stroji). Od vydání do dneška na GOGu už vyšly nejmíň 2 patche i když stabilita byla vždy dobrá a hra nepadá.

      Procedurální algoritmy generují svět vcelku slušně. Nakolik je rozdíl mezi tím, kdybych byl připojený nevím, patrně by se zde objevovaly světy "objevené / vygenerované a upladované" jinými hráči... Jaké další funkce on-line hra má netuším a ani mě moc nelákají.

      P.S.: U nás pošta donedávna jezdila stylem: Řidič přijel, ani nevylezl z auta, natož aby zavonil, za pár vteřin odjel a později pošťačka přinesla pouze lístek "adresát nezastižen - balík na poště". Inu - balík do ruky! :)

    • SzimikCZ

      Taky si nemůžu na poštu stěžovat :) Ale pro jistotu se balíky rovnou nechám ukládat na poště :) NMS už jsem měl dneska v 8 ráno na poště :) Bohužel ale mám pracovní víkend, to si moc nezahraju :( :D

    • Lukaaash

      Jo to já mám s dodací dobou pošty zase dobré zkušenosti :D chodí druhý den :D ale občas nezvoní :D

    • Čenda

      Pošta klame furt, minulou středu večer jsem si tu objednával gamepad, ve čtvrtek ho xzone odeslal a mi přišel v pondělí :D

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      ali: Hru posíláme dneska. Pokud pošta nezklame, tak o víkendu už létáte po vesmíru.

    • ali

      dobry den, hra se bude odesilat jeste dnes nebo az zitra? dekuji

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      pepa: Jasně, cenu budete mít stejnou.

    • pepa

      dobrý den. Když mám předobjednávku spojenou s Rise of tomb raider, tím pádem hra přijde později, snížená cena pro mě předpokládám taky platí? Díky

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      ThePetr: Cena bude stejná, stále 1999,- :)

      Adam: Bohužel došlo ke zdržení na straně dodavatele. Velmi nás to mrzí. Věřím, že alespoň malou náplastí za čekání bude o 400 Kč nižší cena.

    • ThePetr

      Dobry den,chtel bych se zeptat jaka bude cena po vydani hry?kdyz je ted cena limitky 1999kc?diky za odpoved

    • Adam

      Dobrý den,
      chtěl bych se zeptat, z jakého důvodu je posunuto datum dodání.

      Děkuji

    • carhrozny

      Toxman:Tak teraz si to naozaj podrobne vypísal takže nie je čo k tomu dodať.Snáď len to,že nejak nechápem GOG verziu,že má písané no DRM keď všade píšu,že táto hra bude mať DENUVO ochranu.

      Ak by to bola pravda a GOG dá verziu bez ochrany,piráti by raz dva obišli ostatné verzie a hrala by sa len "pirátska" GOG verzia bez DENUVA.
      Takže si skor myslím,že GOG to tam píše len aby to tam bolo a pravda to nie je,veď aj to,že tam majú napísané že netreba online pripojenie je tiež nezmysel pretože hru a vlastne vesmír tvoria a obsadzujú živí hráči bez netu je to zbytočné aj hrať.

    • Toxman

      carhrozny: Ach jo - bohužel sis mé příspěvky špatně vyložil. A níže rozporuješ něco, co já jsem NIKDY NEPOPÍRAL, a až na drobnosti, na které upozorňuju, s Tebou plně souhlasím. :)

      Takže pro vyjasnění pojmů:
      Problém je asi v tom, jak chápeš "krabicovou verzi hry" (jak píšeš "...krabica hra..."). Zažitý terminus technicus se dosud vykládal tak, že u "krabicové verze hry" (obecně "boxed version" libovolného softwaru) dostaneš FYZICKOU KOPII HRY (např. na CD, DVD, UMD apod.) nikoliv jen vytištěný, či e-mailem doručený klíč, a hru ke stažení. Dokonce i když má hra (SW) krabičku, ale pouze s klíčem, hovoří se o digitální/elektronické distribuci.

      Proto mám drobné výhrady k Tebou užitému pojmu "...cena za krabicu hru a raketku...", protože Tvůj popis může trochu svádět k tomu, že se zde jedná o "krabicovou verzi hry" (myšleno diskovou verzi), ale ve skutečnosti jde o "luxusní sběratelskou kolekci" ("deluxe collector’s set") v hodnotě 149,99 USD, jejíž součástí je, kromě krabičky, i ručně malovaná kovová litá raketa - 125 USD, smaltovaná cestovatelská "placka" - 10 USD, diorama pozadí - 5 USD, tajný předmět (odhalen až při vydání) - 10 USD, nějaký aršík samolepek + běžná DIGITÁLNÍ EDICE HRY GOG nebo Steam - 60 USD.

      Samotná "sběratelská krabička" s raketou ŽÁDNOU HRU (ani klíč, natož krabicovou/diskovou verzi) NEOBSAHUJE - vybraná verze klíče se dodává e-mailem, ale bude přiložena POUZE v případě předobjednávky (informace platná k dnešnímu dni).

      A to nepíšu ani tak k vůli Tobě, jako spíše pro ty, kteří by, podobně jako já, o případnou skutečnou "krabicovou verzi" hry (s DVD, příp. Blue-Ray) na PC měli zájem. Podle mně dostupných informací, taková v současnosti bohužel neexistuje!

      Závěrem - přehled všech verzí včetně oficiálních distributorů - TEORETICKY sedm (ve skutečnosti jsou pouze 3 digitální: pro PS4, Steamová a GOG verze a 2 diskové pouze pro PS4: a to Standard a Limited):
      http://www.no-mans-sky.com/about/

      PSN - digitální (Playstation Network)
      PS4 Standard - krabicová (hra na DVD)
      PS4 Limited - krabicová s bonusy (hra na DVD)

      Steam - digitální na PC (Steam)
      GOG - digitální na PC (GOG bez DRM)
      Humble - digitální (Steam klíč)

      iam8bit's Explorer's Edition - sběratelská kolekce: krabička, raketa, placka, diorama, samolepky, tajný předmět + kód na GOG nebo Steam (pouze v případě předobjednávky)

    • carhrozny

      Toxman:Alebo nechápeš,že existujú 3 verzie hry.Obyčajná-stojí 60 eur a je to len ten kluč čo tu neustále píšeš.Limitovaná-tá je len na PS4 a okrem toho kluča tam máš aj ďalšie veci,pozri si to tu.
      A tretia verzia je explorer len pre PC a tá okrem toho kluča obsahuje krabicu,kovovú raketku a nejaké diorama a ešte pár bonusov.
      A ano všetky verzie maju len digitálny kluč ale to nemení nič na tom,že krabica,hra/kluč/ a raketka stojí 150 euro.

    • carhrozny

      Toxman:Sorry ale si snad slepý?Krabica tam je,je to ten Rad box.V čom by asi tak distribuovali tú kovovú raketku?

    • Toxman

      carhrozny: V prvním příspěvku jsi psal: "...cena za krabicu hru a raketku..." tak jsem jen chtěl upřesnit, že ta "krabice" hry je pouze elektronický klíč!

      Přítomnost rakety, jsem myslel, že vyplynula z toho, co jsem napsal - Fťypná poznámka v závorce platila k tomu, že modýlek rakety se jako klíč naštěstí nedistribuuje. ;)

    • whiterspon

      super stesti ze sem na to narazil :)

    • carhrozny

      Toxman:To,že je to len klíč je mi jasné ale raketka je tam.

      http://store.iam8bit.com/products/no-mans-sky-explorers-edition

    • Toxman

      to carhrozny: Navíc u Explorer Edition je stejně samotná hra (raketka těžko ;)) distribuovaná pouze jako Steam nebo GOG klíč!

    • carhrozny

      PC verzia existuje ale nie Limited edition,tá je only PS4.A explorer edition na PC je síce zaujímavá ale cena za krabicu hru a raketku za 150 dolárov teda nič moc.

    • Toxman

      PC verze samozřejmě existuje. On-line (před)objednatelná např. přes Steam anebo na GOG (bez DRM).

    • carhrozny

      Tiež by som bral na PC.Nejak nechápem autorov prečo to robili len pre PS4.Mohli to radej vymeniť a explorer edíciu dať na PS4 a toto na PC.

    • Proky

      Je škoda, že je tahle edice jen na PS4. Koupil bych to, kdyby byla PC verze :(

  • Recenze (2)

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • Přestože jsem o hře pochyboval ihned od oznámení a nikdy jsem nepropadl ohromnému nadšení, které se kolem ní šířilo rychleji než t-virus v Raccoon City, nechal jsem se strhnout zvědavostí. Ano, mám slabou vůli :)

    • Přes mnoho pokusu najít ne hře pro mne něco zajímavého jsem ji nakonec odložil. A odložil jsem ji do té nejhornější poličky, protože vím, že už se k ní nechci vracet.
    • Zapomeňte na zajímavé planety ukazované v trailerech. Ve skutečnosti to budou jen komické, stále se opakující variace toho samého. Nudná hratelnost, ve které si musíte příběh tvořit na vlastní pěst. Jenže co si chcete představovat ve světě, který je tak prázdný a stále stejný?

    Zklamání. Stále doufáte, že objevíte něco zajímavého, ale zůstane jen to přání.

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • Steelbook, Komiks a Artbook
    • Jako Minecraft - pořád vše dokola

    Jako pobavení na hodinu denně to stačí

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly