Shadow Company
PC

199
Nákupem získáte 6 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Kód produktu: 18361
  • Vydejte se na cestu smrti v prostředí africké džungle, která začíná po nevydařeném kontraktu. 15 žoldáků je připraveno se pomstít. Shromážděte výzbroj a velte své skupině v nejméně stabilním regionu na planetě! Shadow Company se svým jedinečným 3D enginem vás vtáhne do nelítostného světa smrtících žoldnéřů.

    Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    Vyzkoušejte svou výdrž v boji... Desítky různých nástrojů a vybavení, s jejichž pomocí přečkáte všechna nebezpečí. Vozidla pro každý terén. Jeepy, lodě, helikoptéry, auta a další dopravní prostředky. Rozmanitá prostředí. Dlouhé kampaně složené z desítek nelineárních misí. Obrovská rozmanitost terénu nabízí široké taktické možnosti.Hra až pro 8 hráčů po lokální síti nebo Internetu. Vyzbrojte vaše žoldáky. Vezměte si do své výzbroje ultramoderní arzenál: odstřelovací pušky, granáty, výbušniny i velmi složité útočné pušky. Plánujte a velte. Každý žoldák má svoje schopnosti, každý je vhodný pro jinou situaci. Žoldnéři stínů...
    Vydejte se na cestu smrti v prostředí africké džungle, která začíná po nevydařeném kontraktu. 15 žoldáků je připraveno se pomstít. Shromážděte výzbroj a velte své skupině v nejméně stabilním regionu na planetě! Shadow Company se svým jedinečným 3D enginem vás vtáhne do nelítostného světa smrtících žoldnéřů.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly