Yooka-Laylee
PS4

599
Nákupem získáte 24 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 7 let
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26176
  • Yooka-Laylee je zbrusu nová plošinovka s otevřeným světem od veteránů tohoto žánru z Playtonicu!

    Zkoumejte rozlehlé nádherné světy, poznejte (a porazte) řadu nezapomenutelných postav a posbírejte kupu blýskavých sběratelských předmětů. Vydejte se s přáteli Yookou (ten zelený) a Laylee (ta ukecaná netopýřice s velkým nosem) na epické dobrodružství s cílem zastavit korporátního neřáda jménem Capital B a zhatit jeho ďábelský plán na pohlcení všech knih světa… a jejich mrzké zpeněžení!



    HOPSAČKA ZE STARÉ ŠKOLY

    S pomocí mnoha speciálních schopností se naši hrdinové musejí vypořádat se širokou škálou hádanek a plošinovkových výzev při pátrání po zasloužené odměně – zlatých stránkách „Pagies“, které slouží k odemykání a rozšiřování ohromujících nových světů, z nichž každý je k prasknutí nacpaný výstředními postavami, hromotluckými bossy, jízdami v důlních vozíkách, automatovými hrami, vědomostními soutěžemi, hrami pro více hráčů… a spoustou dalších věcí!

    Yooka-Laylee (PS4)

    JDĚTE SVOJÍ CESTOU
    Svobodně kupujte a odemykejte nové schopnosti, rozšiřujte své oblíbené světy na ještě větší a spletitější hřiště a pomocí unikátních herních modifikátorů „Toniců“ měňte svůj herní styl. Na každého hráče čeká odlišný zážitek.

    Yooka-Laylee (PS4)

    NEZAPOMENUTELNÉ POSTAVY
    Seznamte se (a případně se i vypořádejte) s obrovským počtem památných postav přivedených k životu týmem stojícím za legendárními plošinovkami, s nimiž se jistojistě setkáte i v dalších dobrodružstvích z vesmíru Playtonicu. Očekávejte poskoky, nezbedy a podivíny všeho druhu.

    Yooka-Laylee (PS4)

    PŘIVOLEJTE KAMARÁDA
    Vytvořte vlastní dvojici a prožijte dobrodružství ve hře Yooka-Laylee v kooperativním režimu! Druhý hráč se může ujmout unikátní podpůrné postavy a pomáhat hlavním hrdinům omračováním jejich nepřátel a asistencí při řešení ožehavých výzev. Značka: Vlastní netopýřice není podmínkou.

    Yooka-Laylee (PS4)

    SBÍRÁNÍ PŘEDMĚTŮ
    Pátrejte po celé řadě třpytivých sběratelských předmětů (jakož i dalších, ještě cennějších objektech), které slouží především k dalšímu postupu hrou. Mezi ně patří například lahodná motýlí energie s dvojím účinkem nebo záludní nájemní spisovatelé!

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly