Wolfenstein
PC

(23x)
899
Nákupem získáte 36 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS, Světová válka
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 14022
  • Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    Léta Páně 1943 vrcholí druhá světová válka. Zatímco Spojenci zastavili expanzi hladové Třetí říše napříč Evropou, nacistické srdce uprostřed Starého kontinentu bije stále stejně čistě. K čemu je to ale dobré, když si Führer nežádá nic menšího než celosvětovou samovládu! K tomu mají pomoci nechvalně proslulé Himmlerovy oddíly SS, zamýšlející navrtat do války okultní síly známé pod krycím jménem Černé slunce (tedy Black Sun).Bude to plné tradičně nadupaných přestřelek, sci-fi zbraní, okultních bestií stvořených z temných experimentů a zlých nacistů. Žádná situace nebude mít ve hře jediné řešení: pokud se hrdina B.J. Blazkowicz např. ocitne pod palbou z nepřátelského kulometného hnízda, bude jej buďto moci vzít ztečí, vylézt na střechu a vpadnout nepříteli do týla nebo skočit do podzemní kanalizace a celé situaci se úspěšně vyhnout. Narozdíl od Blazkowicze nebudou mít nacisté přímý přístup do Krytu, tzn. fantasmagorického světa alternativní reality, do nějž bude hrdina moci moci utíkat již od rané fáze hry díky nálezu nějakého předmětu. Blazkowicz tímto získá možnost využívat některé z nadpřirozených sil projektu Černé slunce (viz preview), konkrétně skrze jednotlivé runy, rozeseté po herním světě. Autoři slibují spoustu odkazů na legendárního Wolfensteina 3D, ať už v podobě skrytých pokladů, oblíbených zbraní nebo dokonce starých známých tváří (Hitlera ale vyloučili již dříve). Na vývoji se intenzivně angažují i id Software, zhruba tolik, jako tomu bylo ve starších titulech jako Heretic nebo Hexen 2. B.J. bude moci sbírat zbraně po zabitých nepřátelích a také je v určitých fázích hry upgradovat. Příběh pomohou spoluvyprávět někteří z vašich NPC spolubojovníků. Vůbec prvním úkolem ve hře bude zničení německého vlaku, převážejícího tajný artefakt Černé slunce, přičemž ten bude po celou dobu uvolňovat gravitaci v okolí a posílat hlídkující nacisty vysoko do vzduchu.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (172)

    • Lucky

      Dobrý den měl bych dotaz, bude někdy ještě na skladě Wolfenstein z roku 2009? Předem dík za odpověd.

    • Razor FX

      petr: Tak vidis :) To uz je setsakramentskej rozdil. Taky casem planuju zakoupit origos do sbirky i kdyz mam uz dohrano. Ale az to bude tak na 3, max. 4 stovkach a tady v Praze. Platit dalsi kilko poste se mi nechtelo.

    • petr

      Tak hru jsem nakonec sehnal za 399kč,to už se dá:)

    • Razor FX

      :)

    • BLACKWORD

      Razor (FX): Google, google...
      Chudak Seznam...

    • Razor FX

      Ja nic takoveho taky netvrdim. Rec byla o cene novyho Wolfa, a na to jsem jim dal echo. Od ceho je taky Gooogle, ze.

    • BLACKWORD

      Razor: Xzone ma v nabidce spoustu her, tudiz se nemuzou ceny upravovat u vsech her. Ale u degenerovaneho bratricka legendy by to bodlo...

    • Razor

      Respektive za 399 Kc, zbytek si uz vyhledejte sami

    • Razor

      Sleva na hru uz byla i je, ale ne tady, zagoogli, dá se sehnat u konkurence už za 4 stovky ;)

    • petr

      Hra už bude pomalu rok na trhu a sleva pořád nikde !!!

    • 777

      Ja myslim, ze by Wolfik mohl v brzku prejit do cenegacky best games edice, pak by se dal koupit za 4 stovky, tak ci onak ci pockam i kdyby to melo trvat jeste rok :)

    • Jazz

      777: Svatá pravda, nechce se mi takovou dobu po vydání platit (pokud si dobře pamatuji) plnou palbu... :(((

    • 777

      Uz by byla na case docela sleva.

    • 777

      Turok: Ted jsi mi pripomel ty Jamaicany v jednom filmu se Seagalem :D. Jinak pravda, ma-li Turok jako hra neco opravdu pekneho, tak je to ten 3D obal a relativne uchazejici CZ dabing, ale jinak celek jako hra?, promin ale v mych ocich propadak (bugy, hratelnost, nedotazenost snad ve vsech aspektech, lacinost). Ale jinak samozrejme kazdemu co jemu jest, pokud Te se Ti libi tak proti gustu...

    • Turok

      777: Turok být dobrý! Jestli ty tvrdit opak ty být brzo mrtvý! x-D

      Ne, teď fakt, Turok je hustá hra a má CZ dabing a krásný obal. ;-)

    • 777

      Jack: Je to slusne odvedena prace + kvalitni optimalizace jako bonus. I kdyz za sebe se priklanim k nazoru, ze se od noveho Wolfa cekalo preci jen o neco vic, ale nadprumerna hra jako takova je to urcite. Potom co jsem dohral Turoka, si clovek zacne vazit kvalitnejsich FPSsek jako zmineny novy Wolf.

    • Jack

      je to dobrá hra demoverze mne dost bavila doufám když nekdy budu mít plnou že mne taky bude tak bavit je to fakt dobrá hra

    • 777

      Zuko: Jedna je za krbem skrze Veil, druhou jsem taky nenasel...

    • Hans Grosse

      To hledani tech potrebnych itemu melo bejt zakomponovany nejak jinak, dost to zdrzuje a otravuje pobihat po lokacich a prohlizet kdejaky zapadly kout nebo hur pristupny misto. Z pocatku me to nevadilo, postupne me to prestava bavit cim dal vice, misto abych se soustredil na to jak si nejlepe podat nepratele, tak to jen vsude prochazim jesli jsem nekdo neco poschovanyho nezapomel...Kdyby to nebylo potreba k upgradum tak to neresim, bohuzel na to prdet nejde. Jinak je to dobra gamesa a nemam ji krome tohohle a lehky konzolovitosti co vytknout...

    • Werner Bosik

      Tak nejaky akceptovatelny predvanocni slevy jsem se nedockal, nezbyla nez moznost cislo dve ;)

    • Ivan

      Zuko: na youtube jsou i videonávody, zadej wolfenstein secrets walkthrough nebo castle walkthrough a mělo by Ti je to najít.

    • .:Panther:.GX

      Zuko:jenom hledej :)-

    • Zuko

      Zdravím všechny hledám knihy moci na zámku mají byt dvě neví někdo kde se nachází.

    • Ivan

      777: no oni nemluvili německy ani v RTCW. Důvod je prostý-protože tam jsou občas takové ty rozhovory "za sklem" ala Half life, bylo by žádoucí, kdyby jim (všem třem) hráč rozuměl. PRotože Wolf je určen převážně pro anglofonní trh, mluví anglicky a ne německy, protože tomu průměrný hráč v US nebo kdekoliv v Evropě moc rozumět nebude.

    • 777

      I kdyz teda popravde ta konzolovitost z te demoverze "smrdi" docela dost - absence lekaren kdy se staci jen na chvili zasit a zdravi je zase O.K., nemoznost ukladat, autoaim v nastaveni je jiz jen takova usmevnost, nastesti se ale da vypnout. Take nechapu proc neponechali nacky at jiz skrze ten denik ci bezne ve hre rozmlouvat v nemcine a ne tou trapnou anglictinou s nemeckym prizvukem, to je neco fakt na hlavu. Kdyz nevadi ve hre "haknkrajce" ktere visi vsude kolem, nevim tedy, proc je neponechali rozmlouvat v nemcine, bylo by to mnohem sympatictejsi a delalo by lepsi dojem. A mizejici mrtvoly memu dojmu take nepridaly, kdyz to slo v RTCW, nevim proc tomu dali vale tady. Abych pravdu rekl, mam z opakovaneho dohrani demoverze spise rozporuplne pocity nez co jineho, neco se mi libi, neco jiz zase ne. Ale stejne mi to neda casem plnou nekoupit ;)

    • 777

      Jack: Take mam z demoverze kupodivu v zasade kladne pocity, i kdyz ta tajuplna atmosfera RTCW mi tam opravdu chybi, ale s tim sem jiz tak nejak pocital, ale jinak paradne zpracovane a myslim ze i po strance hratelnosti diky Veilu a upgradum zbrani to bude dobre. Az bude na 500 Kc urcite kupuji.

    • pepa

      Diky, ty taky. Už mám 14% utíka to dost rychle, ale je to super.

    • 777

      Rado se stalo (samotneho se me to take bude tykat-mam monitor s 60 Hz). Uzij si hru.

    • pepa

      Hele tak jsem to zkoušel ještě jednou zapnout a pak to tam v ty složce bylo takže jsem to upravil na seta r_diplayRefresh 60 a pak jsem spustil hru a FUNGUJE TO !!!!! Strašně moc ti děkuju za radu :-)

    • pepa

      TO: 777
      Dík za všechny rady, jsem ti opravdu vděčnej, ale stejně mě to nepomohlo pořád to nejde. Sice nemám Commandera, protože používám normálně "tento počítač", ale mám povolené zobrazování skrytých složek a souborů, ta složka base tam je a v ní je "config" soubor SPEC a když ho otevřu v textovém editoru (Pozn. blok nebo Word), tak je to prázdny. Kdyžtak napiš svoje ICQ a pořešíme to tam, protože já už faktt nevím co mám dělat :-(((

    • 777

      Jinak jeste za sebe dodavam, pokud neznas Total Commnader, soubor si muzes vyhledat rucne po zobrazeni skrytych souboru a vysledny soubor otevres v poznamkovem bloku a tam to upravis.

    • 777

      Takze do tretice. Nedalo mi to a sam jsem za tebe trochu zabrouzdal a je to o cem jsem mluvil (me se tento problem bude tykat tez) - cituji "U této hry jsem se dostal do problému s hláškou na monitoru OUT OF RANGE. Hledal jsem řešení na netu a tady jsem se dočetl o změně spouštěcího parametru v zástupci na ploše. To mi nešlo a tak jsem našel jiné řešení.Problém je hlavně v tom, že hra má defultně nastavenou obnovovací frekvenci 85Hz při rozlišení 1280×1024 a pokud váš monitor tuto frekvenci nezvládá, je malér a musíte ji upravit v config textovém souboru. Mám totiž LCD monitor LG FLATRON L1718S a ten neumí 85hz ani při nejnižším tozlišení.A jak se dostat k tomu configu.Použijte TOTAL COMMNADER, kde zaktivujete funkci “ZOBRAZIT SYSTÉMOVÉ A SKRYTÉ SOUBORY (POUZE PRO EXPERTY)” To jsem třeba já.Pak hledáte postupně - USERS/NÁZEV VAŠEHO ÚČTU/APPDATA/LOCAL/IDSOFTWARE/WOLFSP/BASE. Otevřete složku base a pomocí TOTAL COMMANDERU otevřete soubor wolf.cfg. Tam upravíte seta r_displayRefresh “85″ na seta r_displayRefresh “60″. U mého LCD je totiž obnovovací frekvence při rozlišení 1280×1024 60 hertzů a v této hře jak už jsem uvedl na začátkuje je nastaveno 85 hz"

    • 777

      A mas vubec originalku?, co jsem se letme dival, dela to hodne u lidi s warez verzi...

    • 777

      Hru nemam (je na me prilis draha na strilecku) ale co vim, tak ma hra problemy s tzv. obnovovaci frekvenci u nekterych typu monitoru - urcite je na to nekde reseni. Zadej si do googla "Wolfenstein ATTENTION OUT OF RANGE H: 75.1KHz V: 74.9Hz" nebo podobny vyraz a zkus si to vyhledat. Mam take pocit ze v diskuzi na Bonuswebu k Wolfensteinovi jsem neco k tomu cetl. Preji hodne stesti, a pokud na reseni prijdes, nebude od veci kdyz to sem pak napises.

    • pepa

      PROSÍM POMOC. Při instalaci nebyly žádny problémy a všechno šlo dobře. Multiplayer mě funguje, ale když spustím Singleplayer, tak jde jen slyšet zvuk, ale jinak je černá obrazovka a vprostřed mám okno, které má vzhled jako Menu Obrazovky a je tam napsáno: ATTENTION OUT OF RANGE H: 75.1KHz V: 74.9Hz. Už nevím co mám dělat :( Patch sem zkoušel a taky nepomohl. Prosím co mám špatně ????

    • sniper

      tak už po dlouhý době vymysleli 2jku to jim to trvalo

    • 777

      Na 90 % to s gk 6100 nerozjedes do plynula ani v nejmensich detailech, to neni ani nebyla kdy herni grafika, je mi lito - doporucil bych ti demo, ale neni k dispozici. Urcite bych hru na tvem miste s tvoji sestavou nekupoval.

    • loolek

      ahojte rozjedu to aspon na minimum: 3,1GHz 2jádro, 1024MB RAM, GeForce 6100?

    • čaky

      Buduard : staci utikat vedle tech sloupu a doplnovat energii a do hanse strilet s tim power upem jak mas silnejsi strelbu a silu zbrane , stit mu prostrelis , parkrat takto zopakujes a je mrtvy , boj bude pokracovat.

    • Beduard

      Jsem v levelu ČERNÉ SLUNCE a Hans,který mimochodem zmutoval a má stejně silný přívěšek Veilu je za silovým polem mi dává kapky.Pokud někdo víte,jak ho sejmout,dejte echo.Dík.

    • mat123

      to Roman: Myslis generala Zettu? Ked toho, tak sa prepni do Veilu, strielaj donho a ked sa pojde liecit, tak treba znicit tie dobijace, svietia na cerveno (vo Veile) - pozri sa hore

    • Roman

      Ahoj jak mám zničit v konzervárně na konci toho němca jak se pořád mění při použití krystalu.
      Když dám krystal pro větší pruraznost tak do něj vypálím celej zásobník ale on se zase vyléčí díky

    • Adam

      Nebo jednoduše ze strany ty clony přeskoč :-)

    • .:Panther:.GX

      nebo do sudu co vybouchnou a znicej to zarizeni co drzi tu clonu funkcni

    • gebo

      musíš použít funkci krystalu myslim že je to ta větší průraznost kulek je to na klávese 2 nad W a pak ty clony rozstřílej nebo střílej do těch soudků co tu clonu vytvářej

    • luky

      ahoj nevite jak mam projit v misi letište tou branou co ma modrou clonu střilim do ni a nic a když použiju funkce krystalu tak to hodi jen tlakovou vlnu a nic se nedeje diky za radu

    • 777

      Tak hra je na stejnem engienu, tak tam urcita podobnost byt musi...

    • wolf737

      Nemyslíte lidi ti co hráli queka 4 tak když hrajete wolfa nepříde vám tam místy že je to podobné jakö quake 4???

    • 777

      Tedy tady tyto hracske pseudorecenze stylu: "vsechno, nic, dobry/spatny" bych byt adminem mazal, co se z nich clovek dozvi? Pokud dotycny "recenzent" nema ke hre o cem se rozepsat a nebo je liny, necht radeji nepise nic, udela lepe...Timto nemyslim jen tady k Wolfovi.

    • .:Panther:.GX

      trochu historie nazaskodi :)-

    • Zobrazit všechny komentáře
  • Recenze (23)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • +Veil
    • +Skvělé přestřelky
    • +Různorodé lokace
    • +Upgrade zbraní
    • +Místy výborná atmosféra
    • +Animace
    • +Povedení bossové
    • -Otravné chození pro úkoly
    • -Němci mluví anglicky
    • -Ošklivě zpracované postavy
    • -Slabší grafika
    • -Chybí čeština
    • -Hloupí nepřátelé

    Celkem povedený kousek,který hlavně sází na temnou atmosféru,nicméňě mi přišlo,že daleko líp jsem si zastřílel v Call of duty.Pro mě rozhodně mírné zklamání očekával jsem víc,ale i tak je to nadprůměná hra.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • -grafika
    • -krev
    • -dost zbraní+vylepšení
    • -jiná dimenze(veil)
    • -zvuk
    • -město
    • -pokračování wolfa
    • -podobné call of duty
    • -krátké(za 4 hodin to přejedu na nejlehčím,za 6 na nejtěžším)
    • -nepřipadá mi to jako 2 sv.válka zpíš budoucnost

    Return to castle Wolfenstein bylo asi lepší ale i tak se pobavíte

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • + celkem slušná grafika
    • + hodně krve
    • + náckové
    • + upgrady zbraní
    • - němci mluvící anglicky s občasným 'nein' nebo 'achtung' ..k smíchu:(
    • - moc krátké
    • - zbytečně zdlouhavé běhání přes celé město pro zadání úkolu

    Hru jsem dohrál za dvě odpoledne a zanechala ve mě dojem, že mě dobře zabavila, ale znova si ji už nezahraju..

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Grafika
    • Hratelnost
    • Náckové
    • Brutálnost
    • Veil
    • Lokace
    • Vylepšování Zbraní
    • Speciální náckové
    • Docházka pro úkoly přez půl města
    • Občas nějaké bugy
    • Hw Náročnost

    Skvělé pokračování skvělé hry !!! :D

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Mesto
    • grafika
    • pribeh
    • akce+brutalita
    • nacisti naprosto skveli
    • upgradovani zbrani
    • veil
    • fyzika

    • No nic jsem nenasel

    Vytecne pokracovani,ktere proste musite mit.(A to ze tam neni thomson nebo bar to bude tim ze jste v okupovanem nemeckem meste a tam fakt americke zbrane nemaji)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • *Akce*
    • Na které hra stojí a padá - skvělá! Má to spád, má to upragdy zbraní.. Singleplayerová fps část je na jedničku co do funkčnosti a zábavnosti a máme tu i pokus o sandbox! Ale co zbytek? Podívejte se do záporů...
    • *Grafika*
    • Veil, jediné prostředí, kde grafika září (a to i doslova, vzhledem k paranormalitě všude kolem). Dál už moc ne. Zpracování lidí je na dnešní dobu dostačující, ale prostředí mi připadlo barevně mdlé (mimo Veil) a některé textury jsou jako z roku 2005.

    • *Zvuky*
    • Starý neduh zůstal, náckové mluví jako mírně pokročilí němečtí studenti jazykové školy - no ovšem zase anglicky!!! Přičemž jim občas uklouzne nějaké to \"nein\", \"jawohl\" či \"heillo\". Tak buď tak, nebo tak ne?! Angličtino-Němčina působí dost trapně.

    • *Charaktery*
    • Hlavní hrdina B.J. vypadá jako namachrovaný frajírek s nagelovaným hárem, který rozváží pizzu a ne jako tajný agent důležitý pro spojence. Nesympatická napodobenina Nathana Drakea z Uncharted...

    • Hans Grosse vypadá jako americký wrestler a ne jako vzorový nacistický \"nadčlověk\".

    • *Všeho moc škodí*
    • Tvůrci to tentokrát přehnali skoro se vším. Vlajky s hákenkrajcy visí na všech možných i nemožných místech, přímo zakopáváte o poklady a zlaté cihly a nemáte je proto ani chuť hledat. Neustálé přepínání do Veilu a čvachtání v modré břečce skoro eliminuje tajemnou atmosféru, tak pečlivě dávkovanou ve starém RTCW..
    • Obludy z Veilu jsou sice cool, ale tvůrci vybrakovali co šlo, Soul Reavera, Dooma v jednom případě pomalu i Arachnidy z Hvězdné pěchoty...to způsobuje, že jsou totálně mimo univerzum Wolfa a do hry prostě nehodí.

    Wolf verze 2009. Nebuďte moc nároční a dobře se pobavíte.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • grafika
    • relativní volnost
    • upgradování zbraní
    • temný svět void
    • zajímaví bossové
    • skryté poklady
    • rozumné ukládádní
    • zase ne až tak různorodé lokace
    • občas nevyvážená obtížnost

    Důstojné pokračování legendární značky. Autorům se povedlo zapracovat do hry relativní sand-boxovou hratelnost a svět voidu. Black Market je také pěkný prvek hratelnosti a návrat skrytých pokladů se také povedl. Jednoznačně příjemná záležitost!

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • No zarucene ta hra a to prostredi vypada pekne i celkem me prekvapil ten zvuk u toho a ty nackove a ostatni lidi co tam jsou jak se chovaj celkem dobra hra osobne zarucuju si ji vyzkouset nejlepsi jsou u toho ty ukazky snad jak se ty nackove meni na ty prisery desna mrda...
    • hlavne se me nelibej ty granaty jak se hazi letaj desne pomalu a to chozeni je taky docela naprd ta postava chodi jak kdyz chodi holka :D

    Jinak super je to moc se mi to libi ma to neco dosebe je to jak doom a Call of duty spojený a vytvorena jedna hra jen tak dál...

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Veil. Empower ! Upgrady zbrani jsou skvele, nadupana MP43 s taktickou optikou a vsim ostatnim nema chybu. Perfektni prostredi, spousta prechodu dovnitr / ven. Solidni pribeh. Temna stranka - cerne slunce.
    • obcas trochu nevyvazena obtiznost. Na Hard bylo vystrilet velitestvi SS uplna hracka, ale dorazit to hovado Hanse Grosse mi trvalo snad hodinu. Delal jsem to asi na 70x

    Opravdu povedena hra, ktera bavi od zacatku do konce. Skoda absence multiplayeru.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • - tuning zbraní (opravdu super)
    • - skvělá hratelnost
    • - opravdu vyladěná hra, nenarazil jsem na žádné bugy nebo padání hry
    • - délka hry
    • - chytlavá hra, od které se nebude snadné na chvíli odloučit :-)
    • - zdlouhavé chození po městě
    • - příliš akční (někdy mi připadal jako Painkiller)
    • - atmosféra nacistického okultismu je téměř nulová
    • - na "normální" obtížnost celkem těžké
    • - ani nemám chuť si to zahrát znova...

    Parádní střílečka, která by určitě fandům RTCW neměla ujít, i když s ní to má opravdu málo společného. Ale stojí za to ;-)

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly