BioShock - Collectors Edition
X360

(1x)
1 999
Nákupem získáte 40 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS, Sci-Fi
Kód produktu: 13016
  • Skupina elitních a bohatých vědců, společně s předními umělci, filozofy či sportovci světa, se rozhodne vybudovat tajné podmořské město Rapture, aby tam mohli v klidu žít a bádat, aniž by je ovlivňovaly různé vlády nebo se museli starat o peníze či sociální jistoty. Cílem této komunity je soustředit se na svou výjimečnost, namísto mrhání energie nevděčným masám. Tam, hluboko pod oceánem, začnou provádět genetické experimenty, aby se ještě vylepšili a prodloužili délku svého života. Revolučním objevem původem z vodních kreatur se stane tzv. ADAM, zázračný všelék na jakékoli nemoci a ideální nástroj k sebezdokonalení mentálních i fyzických vlastností, který zastíní peníze či jídlo. Ale jak už to tak bývá, vymkne se jim z rukou a rozpoutá se válka mezi dvěma nejchytřejšími vědci, Ryanem a Fontaine. Jeden z nich zvítězí, ale cenu za to zaplatí všechny lidské bytosti v této utopické vizi, nyní ovládané vojáky a roboty. Vy - coby obyčejný člověk neboli pasažér z letadla spadlého do moře - se po prodrání mrtvými těly a doplavání k majestátnímu majáku ocitnete v jejím středu, odkud už není návratu. Nikdo vás nepovede za ručičku a nespatříte tady žádné intro, vše musíte jako v System Shocku 2 pochopit sami z útržkovitých záznamů nebo pozůstatků idealistického města postaveného v 60. letech minulého století. Dojde přitom na klasickou střílečku, řešení logických hádanek, koukání bezpečnostními kamerami (díky tzv. Security Beacon demobilizujete létající drony) a kradmé plížení se ala Thief, na němž se mimochodem část vývojářů podílela. Každá situace má jít vyřešit více způsoby a při opakovaném hraním bude možné postupovat jinou cestou.
    Velice kusově omezená sběratelská edice obsahuje navíc:
    - 2 DVD disky se soundtrackem a dokumentu o tvorbě hry
    - Big Daddy figurku (obrázek)
    - pěkně vyvedená sběratelská krabička hry


    Skupina elitních a bohatých vědců, společně s předními umělci, filozofy či sportovci světa, se rozhodne vybudovat tajné podmořské město Rapture, aby tam mohli v klidu žít a bádat, aniž by je ovlivňovaly různé vlády nebo se museli starat o peníze či sociální jistoty. Cílem této komunity je soustředit se na svou výjimečnost, namísto mrhání energie nevděčným masám. Tam, hluboko pod oceánem, začnou provádět genetické experimenty, aby se ještě vylepšili a prodloužili délku svého života. Revolučním objevem původem z vodních kreatur se stane tzv. ADAM, zázračný všelék na jakékoli nemoci a ideální nástroj k sebezdokonalení mentálních i fyzických vlastností, který zastíní peníze či jídlo. Ale jak už to tak bývá, vymkne se jim z rukou a rozpoutá se válka mezi dvěma nejchytřejšími vědci, Ryanem a Fontaine. Jeden z nich zvítězí, ale cenu za to zaplatí všechny lidské bytosti v této utopické vizi, nyní ovládané vojáky a roboty. Vy - coby obyčejný člověk neboli pasažér z letadla spadlého do moře - se po prodrání mrtvými těly a doplavání k majestátnímu majáku ocitnete v jejím středu, odkud už není návratu. Nikdo vás nepovede za ručičku a nespatříte tady žádné intro, vše musíte jako v System Shocku 2 pochopit sami z útržkovitých záznamů nebo pozůstatků idealistického města postaveného v 60. letech minulého století. Dojde přitom na klasickou střílečku, řešení logických hádanek, koukání bezpečnostními kamerami (díky tzv. Security Beacon demobilizujete létající drony) a kradmé plížení se ala Thief, na němž se mimochodem část vývojářů podílela. Každá situace má jít vyřešit více způsoby a při opakovaném hraním bude možné postupovat jinou cestou.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (5)

    • Michy

      fuckxzone:To si nám to teda natřel....ty jedničko..tebe bych chtěl potkat..

    • fuckxzone

      jste NULY!!!

    • Martin

      Bude tato colector edice odesíláná ve stejný termín jako standardní nebo bude mít spoždění?

    • Libor

      Jde. Dokonce i u popisků budov atd. Soudím podle dema, ale v plné to bude jistě stejné.

    • Webmasser

      Nevite zda jde u xboxove verze zapnout zobrazovani ang titulku u dialogu?

  • Recenze (1)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Grafika(vyborna,obzvlast voda ta je naprosto dokonala),hratelnost(ta je naprosto bezkonkurencni a dokonala),trvanlivost(na fps opravdu velmi dlouhe),pribeh(zasluhoval by dobry film i treba knihu)
    • zvuk(temer zadny neni,jen asi tusim ze 3 skladby se mi libily)

    Vyborna hra na xbox.A jako specialni edice super.Big daddy+making of+soundtarck(3 triminutove skladby jsou pekne ale nemam spojitost s bioshockem)a hra v nadherne kovove krabice.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly