Tabula Rasa - Collectors Edition
PC

1 499
Nákupem získáte 45 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 13046
  • Kategorie

    PC / PC hry / RPG
    PC / PC hry / Online a MMORPG
    Sběratelská edice obsahuje navíc: exkluzivní ingame předměty (emoce pro charaktery, speciální barvy pro brnění, exkluzivní pet), poster, DVD o tvorbě hry vše v pěkné krabici.

    Jedná se o online hru a ke hraní je nutné platit měsíční poplatky kreditní kartou nebo předplacenou kartou. Prvních 30 dní je zdarma.

    Jedná se o nejnovější masivní multiplayerový zážitek, jehož tvůrcem je legendární Richard Garriot a hvězdný tým profesionálů z Destination Games. Tato hra je vytvořena tak, aby byla stabilní, rychlá a především zábavná. Do trochu zatuchajícího světa multiplayerových her tak vnáší nový svěží vánek. Systém vývoje postav umožní každému hráči, aby procházel a objevoval herní svět takovým tempem a způsobem, jak mu to vyhovuje, aniž by se mu vnucoval nějaký přesně daný styl. Ostřílení hráčští veteráni zase jistě ocení náročnou strategii a hloubku, kterou lze v jiných hrách hledat jen těžko. Zažijte nepřekonatelnou fantasy science fiction z nedaleké budoucnosti, kterou stvořil průkopník herního průmyslu Richard Garriott.Přímo v nebi máte vlastní domov, kde hra začíná a který si můžete po libosti upravovat. Díky zcela unikátnímu systému postupování můžete kdykoliv změnit povolání své postavy, aniž byste přišli o předměty, majetek nebo domov. Zapojte se do velmi pestré škály soutěží, připravených misí pro samotného hrdinu, nebo vytvořte tým a na celé řadě soukromých bojišť se utkejte s nepřáteli. Procestujte vzdálené světy - s pomocí univerzálně implementovaného teleportačního systému se vždy můžete ihned spojit se svými kamarády. Vyzvěte soupeře na akční souboj v bojovém umění s podivuhodnými zbraněmi, které lze upravovat a jež se s vámi časem spojí. Ponořte se do detailně propracovaného herního světa, který tvoří nádherně renderovaná 3D krajina, mocné příšery a postavy i nápaditá technorganická architektura. Vaše dobrodružství podtrhuje původní, dynamicky mixovaný soundrack, který nahrál Chris Vrenna, původně z Nine Inch Nails. Plně integrovaná technologie pro hlasový chat vám umožní přímo hovořit s přáteli a lépe organizovat boje v týmech.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (3)

    • spajdr

      Jak vypadá obsah CE krabice
      http://kotaku.com/assets/resources/2007/08/tabrasle.jpg

    • Martin Schovanec

      Ty karty jiz jsou: https://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1539

      Viz. text na predchozi strance :-)

    • Sorrow

      2 Prodejce: Dobrý den. Prosím, ví se již, zda budou k dispozici předlacené karty typu WoW ? Nebo bude nutno platit hru Visou ?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly