Premium Edition 60 GB + Burnout Paradise
X360

6 790
Nákupem získáte 27 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 14070
  • Rádi působíte se svým vozem zmatky v ulicích? S ohledem na bezpečnost vaší i ostatních účastníků provozu, stejně jako na bodový systém, nelze Burnout 5 než doporučit. V této hře se budete moci vyřádit tak, jako ještě nikdy. K dispozici vám bude město Paradise City a jeho impozantní infrastruktura vozovek během plného provozu. Každá křižovatka bude představovat potenciální nebezpečí kolize a každá ulice příležitost k porušování všech pravidel. V celé sérii Burnout totiž platí, že pravidla jsou od toho, aby se porušovala. Agresivita, rychlost a destrukce, to je to, oč tu běží a v Burnout 5 se toho všeho dočkáte ještě ve větší míře než v předešlých hrách. V Burnout 5 mají auta 80 dílů, které po případné srážce budou moci navštívit vozovku. Mimochodem, zrovna v tomhle případě dávají tvůrci přednost spektakulárním efektům před snahou o zachování realismu, takže se připravte na obrazy totálně zničeného vozu, vozu připraveného o střechu nebo rozpůleného.
    Komplet konzole XBOX 360 Premium Edition 60 GB + závodní hra Burnout Paradise The Ultimate Box + předělávka stolní hry TRIVIAL PURSUIT. Nabídka platí jen do rozebrání zásob.

    Součástí balení konzole XBOX 360 Premium Edition je 60 GB Harddisk, bezdrátový joypad, standardní, headset, HD AV kabel, odnímatelný faceplate, Ethernetový kabel, Xbox Live Silver konto.


    Elegantní design, špičkový výkon a bohaté online možnosti jsou stěžejní parametry této konzole nové generace. Součástí konzole je neplacená Xbox Live - Silver služba, díky které se můžete bez poplatků komunikovat s ostatními hráči z celého světa (textovou či hlasovou formou), stahovat dema a trailery, či další herní meteriály jako jsou nové levely, mapy, zbraně apod. + obsah vytvořený samotnými hráči.

    Technické údaje:
    Trojjaderný processor běžící na 3.2 GHz každý
    512 MB RAM GDDR3 700 MHz
    Grafická karta ATI 500 MHz
    12ti-rychlostní DVD mechanika, která dokáže přečíst formáty: DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-DA, CD-ROM, CD-R, CD-RW, WMA CD, MP3 CD a JPEG Photo CD..
    Tři USB 2.0 porty, jeden ethernetový port a otvor pro WiFi adaptér (802.11 A/B/G).

    Veškeré hry při tom podporují formát obrazu 16:9, v rozlišení od 720p a 1080i, včetně anti-aliasingu (vyhlazení hran) a podpory zvukového standardu 5.1.

    Burnout Paradise: The Ultimate Box:

    Rádi působíte se svým vozem zmatky v ulicích? S ohledem na bezpečnost vaší i ostatních účastníků provozu, stejně jako na bodový systém, nelze Burnout 5 než doporučit. V této hře se budete moci vyřádit tak, jako ještě nikdy. K dispozici vám bude město Paradise City a jeho impozantní infrastruktura vozovek během plného provozu. Každá křižovatka bude představovat potenciální nebezpečí kolize a každá ulice příležitost k porušování všech pravidel. V celé sérii Burnout totiž platí, že pravidla jsou od toho, aby se porušovala. Agresivita, rychlost a destrukce, to je to, oč tu běží a v Burnout 5 se toho všeho dočkáte ještě ve větší míře než v předešlých hrách. V Burnout 5 mají auta 80 dílů, které po případné srážce budou moci navštívit vozovku. Mimochodem, zrovna v tomhle případě dávají tvůrci přednost spektakulárním efektům před snahou o zachování realismu, takže se připravte na obrazy totálně zničeného vozu, vozu připraveného o střechu nebo rozpůleného.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (9)

    • miky

      géba: jasně že ti to pojede :-)

    • miky

      alonzo: trochu nechápu dotaz. pokud chceš hrát on-line, nebo využívat facebook, twitter, tak si musíš koupit gold účet, na stahování doplnků ke hrám stačí body (xbox live points). jink tu wifi antenku si nekupuj... stojí prý za prd.

    • alonzo

      když si koupim wi-fi router k xboxu musim si kupovat kartu xbox live? pls poradte

    • alonzo

      když si koupim wi-fi router k xboxu musim si kupovat kartu xbox live

    • fífa

      coe lepsi xbox nebo PS3 a kdyztak v cem diky

    • Pavel Šimo

      Ta cestina neni chyba, mas tam cesky texty a nejaka zenska ti neco rika na zacatku pribehu neco cesky. jinak vsechen zvuk je anglicky.

    • Géba

      čauec, prosím vás poraďte mi. Mám LCD s rozlišením 1680x1050 a televizy HD ready 1366x768... (žádné 720p 1080i).. pujde mi xbox 360 v těhlech rozlišeních??? předem díky za odp. :P

    • Martin Schovanec

      Byla to chyba, diky za upozorneni.

    • kery

      + závodní hra v ČEŠTINĚ Burnout Paradise The Ultimate Box
      je to chyba nebo je opravdu Burnout i na xbox cesky?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly