GamerPack: RPG 1
PC

399
Nákupem získáte 16 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Fantasy
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 11131
  • Kategorie

    PC / PC hry / RPG
    GamerPack je jedinečný balíček her stejného žánru nabízený jen naším obchodem.

    Obsahuje hry :
    Wizardry 8
    Another War
    Spells of Gold


    Wizardry 8 (české titulky) - více o hře

    Temné síly se připravují na finální souboj. Malá skupina hrdinů z neznáma se do toho musí zapojit, odhalit ztracená tajemství a přinést novou éru. Osud všech světů leží v jejich rukou. Wizardry 8 přinášejí propracovaný svět fantasy v tomto dlouho a toužebně očekávaném RPG. Na co všechno se můžete těšit : propracovaný fantasy svět, neuvěřitelná 3D grafika, která překonává vše co jste dosud v RPG viděli, tvorba vlastní postavy z jedenácti ras a patnácti různých povolání, propracované osudy vašich postav s revolučním personality systémem, nový fázový systém bojů proti více než sto typům monster za použití více 90 působivých kouzel, možnost importování postav z předchozích dílů Bane of the Cosmic Forge, Crusaders of the Dark Savant či Wizardry Gold, nelineární průběh hry se spoustou možných konců.

    Another War (české titulky) - více o hře

    Another War je RPG hra odehrávající se v prostředí okupované Evropy za 2. světové války. Vtipná a humorná zápletka spojená s vyspělým systémem vývoje postav vám přinese mnoho dnů nerušené zábavy.
    Žoldák, muž žijící podle svých pravidel a dobrodruh, který byl zapleten do špinavé hry mezi světovými mocnostmi, se snaží zachránit svého přítele, jenž uvízl v nacistických osidlech. Děj hry začíná v zapomenuté francouzské vesničce, kde jedinou známkou nacistické okupace jsou vojáci Wehrmachtu v místním baru a sem tam nějaká ta německá hlídka, a končí uprostřed pekla obléhaného Leningradu, v němž hrdina nalézá jeden z nejtajnějších ruských a německých projektů..

    Spells of Gold (české titulky) - více o hře

    Hra je zasazena do velmi rozsáhlého fantasy světa, obývaného elfy, trpaslíky, nemrtvými a dalšími bytostmi. Tento svět se sestává z několika států, které jsou uzavřené ekonomické a politické systémy. Hrdina má možnost přesunout se z jednoho státu do druhého pomocí speciálních Portálů. Jeho hlavní činností je obchod, neboli nakupování zboží v jednom městě a jeho prodej nebo výměna v městě druhém. Pro tento úřel má Hrdina Magický vak, který mu umožňuje přenášet velkou spoustu zboží. RPG kombinované s prvky obchodních her. Nelineární příběh umožňuje hráči zopakovat si hru z nové perspektivy. Obrovský svět obývaný stovkami fantay bytostí. Hlavní postava nemá žádný limit na zkušenost - můžete získat kolik schopností a dovedností chcete. Výběr ze 2000 tybu zbraní a zbroje. Široká paleta kouzel a lektvarů, které vám usnadní vaši cestu.

    Všechny hry jsou v češtině.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly