Resident Evil 4 + Controller
PS2

1 199
Nákupem získáte 24 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Hororové, TPS
Kód produktu: 12590
  • Děj hry se odehrává v roce 2004, což je 6 let po událostech z titulu Resident Evil 2. Během oněch 6 let se vládě podařilo zničit ďábelskou organizaci Umbrella, která stálá za veškerým zlem v podobě biologického T-viru. Hlavním hrdinou Resident Evil 4 je vládní agent Leon Kennedy (ústřední postava právě Resident Evil 2), který byl vyslán na misi do Evropy, aby zde zachránil dceru Presidenta USA, jež byla unesena neznámou organizací. Jednoduchá zápletka se však hned po příjezdu na místo akce začne pořádně dramatizovat a hráči se mohou těšit na řadu strašných překvapení. Resident Evil 4 nabízí jedno z nejlepších grafických zpracování. Nejde však pouze o detailní grafiku. Důležitou roli hraje také vysoce interaktivní herní prostředí, použitelná 3rd person kamera, intuitivní ovládání a dynamický hudební doprovod podporující fantasticky dramatickou hororovou atmosféru.
    Pryč jsou doby nudných šedivých joysticků a nevýrazných gamepadů. Spolu s hrou Resident Evil 4 u nás dostanete originální ovladač ve stylu hry. Nese označení Resident Evil 4 Chainsaw Controller (obrázek). Jinými slovy se jedná o ovladač ve tvaru motorové pily.

    Děj hry se odehrává v roce 2004, což je 6 let po událostech z titulu Resident Evil 2. Během oněch 6 let se vládě podařilo zničit ďábelskou organizaci Umbrella, která stálá za veškerým zlem v podobě biologického T-viru. Hlavním hrdinou Resident Evil 4 je vládní agent Leon Kennedy (ústřední postava právě Resident Evil 2), který byl vyslán na misi do Evropy, aby zde zachránil dceru Presidenta USA, jež byla unesena neznámou organizací. Jednoduchá zápletka se však hned po příjezdu na místo akce začne pořádně dramatizovat a hráči se mohou těšit na řadu strašných překvapení. Resident Evil 4 nabízí jedno z nejlepších grafických zpracování. Nejde však pouze o detailní grafiku. Důležitou roli hraje také vysoce interaktivní herní prostředí, použitelná 3rd person kamera, intuitivní ovládání a dynamický hudební doprovod podporující fantasticky dramatickou hororovou atmosféru.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (1)

    • vvv

      ten ovladač je luxusní :)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly