Heroes of Might and Magic TRILOGIE - edice LEGENDY
PC

559
Nákupem získáte 17 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Fantasy, Tahové
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Kód produktu: 15063
  • Staňte se svědky úžasné proměny hry, která kdysi definovala žánr strategií a dnes se stává fenoménem nové generace, ve kterém se spojuje fantazie s úchvatnou grafikou a hratelností. Hordy démonů útočí na známý svět Might and Magic a v jejich stopách jde zkáza a chaos. V sázce je osud celého světa a hrdinové ze všech možných legendárních frakcí se musí postavit této ničivé hrozbě. Vžijte se do jejich údělu, veďte jejich armády k vítězství a odhalte tajný cíl, který sledují Páni démonů. Ujměte se velení unikátních hrdinů, shromážděte mohutné armády, porazte nepřítele pomocí zbrusu nového dynamického systému bitev v online i offline módu a staňte se legendou strategického žánru. Špičkové grafické technologie: Poprvé v dějinách máte možnost ponořit se do světa Might and Magic v plně animované podobě krásně zpracované ve 3D v moderním poutavém hávu. Vyspělejší a konzistentnější svět hrdinské fantasy: Čekají vás zde všechny prvky, které této sérii zajistily úspěch, ovšem prostředí je přepracované a výrazně vyspělejší – narazíte zde na šest unikátních frakcí a více než 40 různých monster a kouzel. Dokonalý mix strategických prvků a RPG herního stylu: V šesti kampaních rozdělených do více než 30 misí budete prozkoumávat a dobývat území, spravovat města, najímat armády a vylepšovat své hrdiny – to vše v uživatelsky příjemném, přesto však propracovaném tahovém systému. Plně nastavitelný tahový systém bojů pro náročnější a taktičtější střety: Odhalte tajemství bojového systému, jenž sérii Heroes proslavil, nebo si vychutnejte zbrusu nový systém dynamických bitev, který změní šachovnici v živoucí bojiště. Soutěživé, návykové a adrenalinem nabité módy pro hru více hráčů: Vyzkoušejte si pět různých multiplayerových módů pro hru na jednom počítači, přes LAN či po internetu. Vyzvěte své přátele k zuřivým bitvám na mapách, které si v editoru sami vytvoříte.

    Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    Kusově omezená edice LEGENDY obsahuje tyto díly série za zvýhodněnou cenu: Heroes of Might and Magic III Complete, Heroes of Might and Magic IV Complete, Heroes of Might and Magic V a betaklíč na Heroes Kingdoms. Všechny hry v češtině.

    Staňte se svědky úžasné proměny hry, která kdysi definovala žánr strategií a dnes se stává fenoménem nové generace, ve kterém se spojuje fantazie s úchvatnou grafikou a hratelností. Hordy démonů útočí na známý svět Might and Magic a v jejich stopách jde zkáza a chaos. V sázce je osud celého světa a hrdinové ze všech možných legendárních frakcí se musí postavit této ničivé hrozbě. Vžijte se do jejich údělu, veďte jejich armády k vítězství a odhalte tajný cíl, který sledují Páni démonů. Ujměte se velení unikátních hrdinů, shromážděte mohutné armády, porazte nepřítele pomocí zbrusu nového dynamického systému bitev v online i offline módu a staňte se legendou strategického žánru. Špičkové grafické technologie: Poprvé v dějinách máte možnost ponořit se do světa Might and Magic v plně animované podobě krásně zpracované ve 3D v moderním poutavém hávu. Vyspělejší a konzistentnější svět hrdinské fantasy: Čekají vás zde všechny prvky, které této sérii zajistily úspěch, ovšem prostředí je přepracované a výrazně vyspělejší – narazíte zde na šest unikátních frakcí a více než 40 různých monster a kouzel. Dokonalý mix strategických prvků a RPG herního stylu: V šesti kampaních rozdělených do více než 30 misí budete prozkoumávat a dobývat území, spravovat města, najímat armády a vylepšovat své hrdiny – to vše v uživatelsky příjemném, přesto však propracovaném tahovém systému. Plně nastavitelný tahový systém bojů pro náročnější a taktičtější střety: Odhalte tajemství bojového systému, jenž sérii Heroes proslavil, nebo si vychutnejte zbrusu nový systém dynamických bitev, který změní šachovnici v živoucí bojiště. Soutěživé, návykové a adrenalinem nabité módy pro hru více hráčů: Vyzkoušejte si pět různých multiplayerových módů pro hru na jednom počítači, přes LAN či po internetu. Vyzvěte své přátele k zuřivým bitvám na mapách, které si v editoru sami vytvoříte.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (7)

    • Nasir

      Ajej, škoda s tou HOMM V.

    • Xspy

      5 not complete :( Takže edice skoro legendy ... špatné :(

    • POLIS

      neni, od toho je GOLD edice, tady je 5 jen zaklad

    • Koddo

      Mám stejný dotaz jako Ond.
      Je i 5 díl se všemi datadisky?
      Prosil bych o odpověď přímo od XZone.

      Děkuji

    • Tarjafan

      Homam 4 je psáno complete takže tam jsou i datadisky. 5 je jenom 5 bez datáčů bych řekl.

    • Ond

      A HOMAM IV a V je i se vsemi datadisky ? Diky.

    • BoB

      Ví někdo něco o Heroes Kingdoms melo to bejt už pred lety a tet je potom už par let veta

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly