Folklore
PS3

(1x)
1 599
Nákupem získáte 64 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Fantasy
Kód produktu: 13086
  • Folklore je fantasy akční RPG adventure pro PS3 od týmu Game Republic, jež se odehrává v tajemném městečku Doolin, které leží na hranici mezi sny a realitou. Tajemná legenda přivede do městečka dva cizince, dvě cizí postavy – muže Keatse a ženu jménem Ellen. Oba se brzy dozví, že je městečko brána do několika fantastických říší plných duchů, monster a jiných kreatur. Keats se do Doolinu dostane tak, že mu jako redaktorovi třetiřadého okultního plátku zavolá neznámá žena s žádostí o pomoc. Jediné, co však Keats kvůli šumu z rozhovoru pořádně zachytí, je název městečka Doolin. Keats dorazí na místo a zjistí, že ona dívka, která mu volala, je mrtvá. Následuje pak řada podivných událostí, až se nakonec Keats spolu s Ellen vydá na cestu do sedmi odlišných fantaskních říší. Ellen se do Doolinu dostane také docela podivným způsobem. Jako mladá přišla o svoji matku a měla těžké dětství. Naučila se tedy utíkat do snů, pryč od reality. S dospělými lidmi si moc nerozumí, ale za to s dětmi a staršími lidmi ano. No a právě když Ellen cestuje po anglickém venkově a sbírá lidové pověsti, legendy a povídačky, tak ji zastihne dopis od matky, kterou kdysi dávno ztratila. V dopise stojí, že se má ihned vydat do Doolinu, což Ellen udělá a setká se zde s Keatsem. Folklore nabídne celkem 7 tématicky odlišných světů, kde na hráče čekají jiná monstra i jiní duchové, kterých je dohromady více než 100. Hráč je může s pomocí SIXAXIS ovladače připravit o jejich energii, kterou pak používá pro zajímání dalších monster, jež na něj čekají dále ve hře. Energie z nepřátel si udržuje jejich podobu. Hráč pak tyto spirituální pomocníky může vylepšovat a kombinovat do čtyřčlenných útočně-obranných formací, kdy na každé ze čtyř předních tlačítek na ovladači připadá jeden pomocník. Hráč může hrát za Keatse i za Ellen, když jej za každou z postav čeká odlišní příběhová linie i styl boje. Zatímco Keats bojuje přímo na férovku, tak Ellen jedná takticky a snaží se nepřátele lákat do pastí a zbavit se jich nepřímo.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (1)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Hra disponuje zajímavou grafikou, která připomíná komix. Dodává tomu také tajemný nádech, který je základem této hry. Vše podtrhává tajemná muzika v pozadí. Interaktivní ovládání pomocí DualShock ovladače vás úplně ponoří do hry. V neposladní řadě se mi líbil samotný nápad mezi přecházením ze země mrtvých do reálného světa.
    • Příliš jednotvárné schéma: animace - souboje a procházení danou lokací - komixová scéna - boss - animace (a zase celé dokola). Některé lokace byli až příliš zdlouhavé.. to když se člověk ztratil v bludišti chodeb :)

    Folklore je velmi zajímavá hra. Je to spíše taková odpočinková záležitost, souboje nejsou příliš těžké a s trochou snahy za celou hru ani jednou nezemřete. Zřejmě to není taková ta nutnost, co musí mít všichni doma, ale ti, co se do toho pustí a na dlouhé zimní večery se do toho příběhu ponoří... neprohloupí.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor
pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks