Icewind Dale - Enhanced Edition
PC

249
Nákupem získáte 10 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Štítky: Fantasy, Pseudo
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19625
  • Kategorie

    PC / PC hry / RPG

    Tajemné severské země Mečového pobřeží volají o pomoc. Zlo, které ovládá zamrzlé pláně je tak tajemné a příšerné, a místní obyvatelé zatím ani netuší, co vše je čeká. A ani neví, že jejich jedinou záchranou jste vy. Parta šesti dobrodruhů, kteří se ocitají na začátku příběhu.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • Corvus

      Není mi pomoci... I kdyby existovaly holo-místnosti jako ve Star Treku, tak mě stejně bude nejvíc bavit trojlístek Icewind Dale, Planescape: Torment, Fallout 1-2 :D Prostě jsem zamrznul v nostalgii a ono má asi svůj význam, že tyhle hry mám 20 let nainstalované na každém svém PC, které jsem kdy měl. Prostě mě to stále neuvěřitelně baví. Včera jsem dorazil do Kuldaharu, městečka pod obrovským dubem, a bylo to jako vrátit se domů. Navíc jsem si z Icewind Dale udělal skutečně hardcore hru, protože jedu s JENOU postavou a nikoliv partičkou 6 dobrodruhů :D Je to maso! Elfský hraničář Corvus a jeho brutální luk. Je to nádhera posílat jednu okřídlenou smrt za druhou. Mít postavu na blízko, tak jsem v prde** u prvního hloučku skřetů.

      Icewind Dale neztratila absolutně nic, ani píď, ze své krásy. Úžasný severský nádech, parádní hudba od Jeremyho Soulea, o grafice ani nemluvím (nic lepšího - až na Pillars of Eternity - neexistuje) a příběh mě stále moc baví. No, dnes mě čekají sněhem a časem zaváté krypty v Údolí stínů a tam se tedy netěším, protože tam hnízdí shield spiders a ghúlové :)) Tihle pavouci jsou strašné svině a tuším, že se dokonce umí i teleportovat. Brrr. A ghúly nenávidím, protože je nelze zabít jinak než ohněm. Lze je umlátit do bezvědomí, ale ti parchanti se po čase zregenerují a zvednou. No a hořlavých věcí není mnoho, jsou šíleně drahé. Navíc hraju sám čili nemám mága s kouzlem hořící ruce, kterému by se kouzlo obnovovalo po vyspání a já mám brašničku s limitem 170 liber :) Tam se mi ty Molotovovy koktejly stejně moc nevejdou :) No, je to dřina! Ale stojí to za to.

    • Corvus

      Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda tato enhanced edice skutečně vyšla s českými titulky nebo zda by někdo případně nevěděl jestli nějaké české titulky jdou na tuto novou edici hry aplikovat... Velice děkuji všem za informaci. Velice rád bych si koupil všechny enhanced edice od Baldurů po Icewind Dale, aby mi vše fungovalo bez kompromisů pod novým systémem, ale chtěl bych hrát s českými titulky. Na Steamu mi tyhle edice ukazují, že čeština tam není... Jak IW tak BG.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly