Guild Wars 2 - Sběratelská edice
PC

3 199
Nákupem získáte 64 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16955
  • Kategorie

    PC / PC hry / Online a MMORPG
    PC / PC hry / RPG
    Poslední kusy, pro předobjednávku je nutné objednat jako platbu převodem, následně Vám bude zaslán preorder pack, jinak nebude objednávka uznána!!

    Sběratelská edice obsahuje kovovou krabičku s mapou celého kontinentu, figurku příslušníka rasy Charr o velikosti 25 cm a pyšnící se jménem Rytlock Brimstone, 5 obrázků a rámeček, originální soundtrack, 112ti stránkovou knihu artů v tvrdé vazbě a samozřejmě hru + 5 bonusů do hry. Obrázek celého balení zde.

    Příběh se odehrává 250 let po událostech z posledního Guild Wars datadisku (Eye of the North). Země Tyria je sužována starodávnými draky, kteří velí armádám nemrtvých. Pět hlavních ras, obývajících herní svět, bylo zatlačeno zpět na svá území. A hráč se musí pokusit všechny národy sjednotit do boje pro získání celého kontinentu zpět. Společně s draky přichází dobrá zpráva. Hráči se s nimi přímo utkají. Příběh se točí zejména kolem jednoho z nich, ale i ostatní se budou nacházet ve virtuálním světě a jejich přítomnost bude mít přímý vliv na dění v Tyrii. Hráči budou mít možnost na vlastní kůži zažít, jaké nebezpečí tyto bestie představují. Velkými změnami projde zpracování světa a questů. Zatímco první díl uzavřel hráče po většinu času do oddělených instancí, druhý díl se chce zaměřit na velký společný svět, kde jsou hráči odděleni pouze v některých vhodných případech. Tedy tak, jako tomu bývá u většiny ostatních MMO. Systém questů byl od základu předělán a prý se bude velmi odlišovat od jiných her. Guild Wars 2 také představí nové aktivity v herním prostředí, které mnozí hráči postrádali v prvním díle. Pro někoho mohl být až příliš zaměřený na akci. Ve dvojce již bude možné například vyrábět vlastní předměty. Slíbeno je i několik dalších vlastností, které přinesou bohatší herní možnosti. Hra vyžaduje trvalé připojení k internetu.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (26)

    • Pajk

      Dejme tomu stejný jako LOTRO :D
      Vidíte ještě nějak slibně další várku sběratelek? :D

    • ward

      Jen trochu rozvedu kolegovu odpověď:

      Za hru nejsou měsíční poplatky jako u některých MMO.

      Ve hře ale existuje systém mikrotansakcí, kdy si za reálné peníze můžete koupit například rozšíření místa v baťohu, nebo třeba oblečení. Tyto transakce nestojí moc (z toho i přívastek "mikro", počítám :) ).
      Někdy je ale tato volitelná součást z praktického hlediska tak potřebná, že si ji koupí snad každý. Třeba větší inventář, nebo třeba větší maximální počet postav, které můžete hrát, nebo může existovat jakýsi strop kolik peněz můžete maximálně mít. Konkrétní věci se hra od hry liší. V zásadě bych tedy počítal s nějakými drobnými výdaji navíc, jde však zpravidla o menší jenorázové nákupy (výjimkou může být třeba zakoupení lektvaru, který na nějaký čas zvýší získavanou zkušenost, ten lze kupovat opakovaně).

    • Gaider

      Ne ve hre nikdy poplatky nebudou... to je ciste Buy 2 play

    • Pajk

      Zdravím, je mi hloupé ptát se na takovou banalitu, ale nikde jinde jsem zatím nevyčetl přímou odpověď x) Moje otázka tedy zní - Budou za hru poplatky?
      Nikde jsem nenašel žádné game time karty, nebo takhle, logicky mě z toho vyplývá, že hra bude hratelná zadarmo, ale projistotu se poptám :)) Předem díky za odpověď

    • Launchi

      Dobry den, chtel bych se zeptat zda li budete mit k dispozici jeste sberatelskou edici GW2 diky

    • Tomáš Pavlata

      Odkazem na konkurenci.

    • roadRUNNER

      Nevim, cim byl muj prispevek nevhodny, ale dekuji za odpoved.

    • Tomáš Pavlata

      roadRUNNER: Jedná se o preorder, teday 1 den náskok, jinak jsem Vás smazal, jelikož jste tam uváděl informace, které má fórum zakázáno.Předem děkuji za pochopení.

    • XcoreX

      Ja uz Xzone jiz nejaky ten patek nakupuji a sberatelky sly mimo me. Pote jsem videl, jakym zpusobem byla rozebrana sberatelka D3 a zrejme to me primelo cekat na sberatelku GW2. Nicmene pote, co to admini osvetlili ve foru GW2 jsem si klasicou verzi objednal s tim, ze budu doufat, ze sberatelka se na me dostane. To se i stalo, takze jsem za to velmi rad. Jedine, co mi trochu vadi, ze se to prodava formou pre-purchase, ale vlastne se jedna o pre-order. Co se da delat, to je holt zivot.

    • Menttor

      Každej kdo někdy nakupoval u x-zone, ví, že to tu takhle chodí, takže já měl rok řpedobjednanou klasickou edici s tím, že jsem počítal, že mi přednostně bude nabídnuta edice sběratelská a xzone opět nezklamal, děkuji :)

    • Leonardo

      jestli to nebude třeba tím, že původně v nabídce vůbec SE nebyla

    • XcoreX

      HouseCZ, Ondřej: A co je na tom divneho? Je pravda, ze mne to take prislo ze zacatku nelogicke, jelikoz jsem cekal uplne stejne, ale na druhe strane tohle je jisty bonus ze strany Xzone, ve smyslu "Predobjednavate u nas? Jsme za to radi a proto Vam nabidneme vice, jelikoz chcete byt nasim zakaznikem". Takhle to chapu ja. Myslim si, ze udelovani jistych bonusu dlouhodobym a loajalnim zakaznikum se deje v celem svete.

    • ZaracoN.AvantguarĐ

      dohaje! mam predobjednanou Normal, ale mam zalusk an tuhle! sakra! nejsou love nejsem připravenej navíc ještě nevím, jestli výjde prodání našeho baráku, pak by to nebyl problem...ja tuhle edici potřebuju! :D:D

    • Ondřej

      HouseCZ: Taky to nechápu. Od začátku jsem chtěl sběratelku, takže jsem nepředobjednával tu obyčejnou co tady byla. Pokud si ji člověk předobjednal, tak nejspíš chtěl ji a ne CE, nechápu proč ji přednostně nabízíte jim. Navíc od 10. měla být přístupná VŠEM zákazníkům, ne jen pár vyvoleným, kteří o ni nejspíš nemají vůbec zájem.

      Když vidím, co tu xzone předvádí, tak si radši objednám přímo u ArenaNetu Digital Deluxe verzi. Chtěl jsem nakupovat tady, ale tohle mě naštvalo.

      Adios.

    • HouseCZ

      Tohle opravdu nechápu. Proč by člověk, který si objednal klasickou edici měl chtít najednou sběratelku? Snad proto, že chce klasiku si ji také objedná? Já už asi půl roku čekám na sběratelku a nic jiného nechci. Proto mi před-objednání klasické verze přišlo jako nesmysl. A teď se tedy dozvím, že na ni mají přednostně právo ti, kteří před-objednají jinou verzi hry?

      Naprostý nesmysl.

      Koupi jsem plánoval na Xzone. Bohužel při současné situaci jsem byl hru nucen předobjednat u konkurence.

      Avšak samozřejmě zde bych nakupoval radši. Uvidím jak to ve čtvrtek dopadne....

    • XcoreX

      Ondřej: Jak uz lide z Xzone uverejnili drive, e-mail byl zasilan predbezne lidem, co maji jiz nejakou dobu objednanu standardni edici. Xzone tyto fanousky odmenuje tim, ze jim nabizi sberatelku prednostne, coz je fer. Ja jsem puvodne objednanou nemel, jelikoz jsem cekal na tuto verzi, ale zde na foru pro GW2 se to resilo a admini to osvetlili, jak to bude. Tedy jsem hned predobjednal kus a cekal jsem na e-mail o sberatelce :) Je to holt nedostatkove zbozi, je jasne, ze se nedostane na vsechny :/ Ale snad bude mit Xzone alespon dostatecny pocet kusu. Distributor to podcenil, nebo to bylo zamerne...

    • Vašek

      Ondřej: přečti si tři příspěvky pod tím tvým, a zjistíš, že jsem měl stejný dotaz. V emailu je popsáno, jak si objednávku změnit(ikdyž si nejsem jistý, že se mi jí takhle skutečně povede změnit), a jinak v tom emailu píšou, že jestli sběratelky ještě budou, tak od 12.4 budou k dispozici pro všechny, ne jen pro ty co dostali email.

    • Ondřej

      Dobrý den, jak si můžu předobjednat sběratelskou edici? Chybí zde tléčítko předobjednat, a žádný email mi nepřišel.

      Nebo už je vyprodaná?

    • Vašek

      Děkuji za odpověď už jsem si ten email přečetl pozorněji a reagoval na něj.

    • Martin Schovanec

      Vašek: pokud vam prisel mail, tak viz. jeho text. Musite reagovat na email xzone@xzone.cz

    • Vašek

      Asi blbej dotaz jak si mám tuto edici objednat když zde není tlačítko koupit? nebo už byla tato edice rozprodána? To by mě opravdu naštvalo, protože upozorňujíci email mi dorazil dnes v 8:46

    • Nodias

      Hloupý dotaz, ale s odkazem na článek http://www.comgad.cz/clanek/8216-guild-wars-2-v-predprodeji-od-10-dubna-2012
      nemusíme už nic hlídat,když to máme předobjednané, že?
      Děkuji

    • Nodias

      Doufám v to samé =)

    • XcoreX

      Ja jsem se na to ptal Xzonaku uz drive, ale bylo mi receno, ze zatim moc informaci nemaji. Neni ce cemu divit, kdyz pre-purchase je odemknuto az od 10. 4. Ja pevne doufam, ze Xzone budou nabizet tuto bonusovku a take, ze se na me dostane ;)

    • CzechCtRl

      Taky by me zajimalo to na co se LookerM1r pta.

    • LookerM1r

      Budete mít i předobjednávkové bonusy jako na oficiálních stránkách Guild Wars 2? Access to all Guild Wars 2 Beta Weekend Events, Three days of headstart access, Hero’s Band

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly