The Council
XBOX

799
Nákupem získáte 32 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 16 let
Štítky: Detektivní, 2D adventura
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 29177
  • The Council je epizodní hra jako žádná jiná. Díky svěžímu pojetí příběhového dobrodružství bude na vašich volbách a rozvoji postavy skutečně záležet. Čekají vás rozhodnutí se závažnými následky, ale také budete rozvíjet širokou škálu schopností, které přímo ovlivní průběh děje. Následky jsou trvalé, takže není cesty zpět. Ponořte se do příběhu o intrikách a manipulaci ve stylu klasických detektivek, který prožijete s hrstkou zajímavých postav, z nichž každá skrývá své vlastní temné tajemství. Nikomu nevěřte a odhalte závažnou pravdu – nehledě na to, co to bude stát vaši mysl a vaše tělo.



    VÝZNAMNÉ POSTAVY

    Hra The Council začíná v roce 1793, kdy se hráč ujímá role člena tajného spolku Louise de Richeta poté, co ho na svém soukromém ostrově nedaleko Anglie přivítá záhadný lord Mortimer. Spolu s ním se zde nachází několik významných hostů, mezi které patří i Napoleon Bonaparte a prezident nově zformovaných Spojených států amerických George Washington. Toto soukromé setkání však není to nejpodivnější – nedávno se na ostrově ztratila Richetova vlastní matka a každý z přítomných má podle všeho své vlastní tajné plány.

    The Council (XBOX)

    ČERSTVÝ VÍTR V ŽÁNRU
    The Council přináší nové pojetí žánru, neboť jádro hratelnosti vyvěrá z manipulace a manévrování mezi střety s postavami pomocí jedinečného systému sociálního vlivu. Během konfrontací můžete pomocí schopností a omezených zdrojů získat výhodu a dosáhnout kýženého výsledku. Hráči budou odměněni za znalosti psychologických slabin a předností jednotlivých postav i za přípravu před průzkumem a vyšetřováním. Nezdařený rozhovor neznamená konec hry a žádnou akci nelze vzít zpět. Následky jsou permanentní a mohou vyústit v trvalé fyzické znetvoření či duševní rysy, které podpoří či zbrzdí zbytek hráčova dobrodružství.

    The Council (XBOX)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly