Sonic Boom: Ice & Fire
3DS

(1x)
1 049
Nákupem získáte 21 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20273
  • V Sonic Boom: Fire & Ice budete doprovázet Sonica a jeho kamarády známým prostředím v rámci zbrusu nového dobrodružství s cílem porazit Dr. Eggmana a nového zloducha D-Fekta. Na svých výpravách náš tým zavítá jak do známých, tak do nových lokací, kde bude jejich úkolem prozkoumávat okolí, běhat s větrem o závod a zachránit svět.


    OVLÁDNĚTE OHEŇ A LED
    Sonic Boom: Fire & Ice vytváří úplně nový herní zážitek tím, že do hry vkládá sílu živlů ohně a ledu, které postavám zpřístupňují nové schopnosti ve formě speciálních útoků a interakce s prostředím. Mimo to i zde můžete uhánět nepřekonatelnou rychlostí, nebo si naopak dát načas s hádankami a s prozkoumáváním každého zákoutí.

    ZÁVODY BOTŮ
    Nově je ve hře k dispozici Bot Racing neboli závody botů, doplňková hra propojená se singleplayerovým příběhem, kterou může hrát více hráčů. Hráč v nich odemkne boty navržené podle herních postav, se kterými si může s kamarády zazávodit na různých rychlých dráhách a tratích.

    SONIC, TAILS, AMY A KNUCKLES
    Proběhněte tímto epickým novým dobrodružstvím jako Sonic, Tails, Amy, Knuckles nebo Sticks a zastavte Dr. Eggmana a nového záporáka D-Fekta. Ovládněte sílu ohně a ledu a spalte překážky, vyřešte hádanky a zmrazte nepřátele na místě. Využijte Sonicovu rychlost, Tailsovu schopnost letu, Knucklesovu sílu, bumerang Sticks a Amyino kladivo a prozkoumávejte, bojujte a uhánějte neprobádanou zemí. 

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (1)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Po předchozím dílu Sonicovi bokovky Boom jsem od pokračování nečekal mnoho. Musím ale říci, že o to více jsem zůstal překvapen. Perfektní ovládání, spousta zábavných miniher a do detailu promyšlené levely. Střídání postav s rozmanitými schopnostmi, několik způsobů k projití úrovně a vtipné předělové animace už jen podtrhují perfektní platformingovou hru. Kdybych měl zážitek k něčemu přirovnat, musel bych jmenovat poslední díly série Rayman, které považuji za více než zdařilé.
    • Nedostatky se hledají stěží.

    Jestli máte chuť si zahrát na cestách dobrou hopsačku, tímhle Sonicem v kapse rozhodně neprohloupíte.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly