Volant s pedály Thrustmaster T300 Ferrari GTE
PS4

8 603
Nákupem získáte 160 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Příslušenství, Volant
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 29311
  • Exkluzivní volant s pedály pro opravdové fanoušky, replika FERRARI 458 ve špičkovém kovovém provedení, 28 cm volant s rotací až 1080 stupňů, 2 kovové nastavitelné pedály. Volant s pedály Thrustmaster T300 je top modelem v produktovém portfoliu společnosti.

    Volant s pedály Thrustmaster T300 Ferrari GTE


    PŘESNOST

    Velmi vysoká přesnost snímání pohybu je zajištěna technologií bezkontaktních magnetických senzorů H.E.A.R.T HallEffect AccuRate. Bezkontaktní snímání je nejen přesné, ale má také vysokou životností. Dlouhou životnost poskytuje také kvalitní kovové provedení. KVALITA
    Volant o průměru 28 centimetrů nabízí skvělý požitek z jízdy také díky velmi vysokému rozsahu rotace až 1080 stupňů (tři plné otáčky). Volant je vybaven autentickou sekvenční řadicí pákou a velmi výkonným a realistickým Force Feedbackem. Realistický volant který má zesilené gumové textury po celém obvodě váží 1,2kg. Dvě kovové řadící páky dlouhé 13cm umožnují skvělé řazení a obsahují dotykové spínače s životním cyklem přes 10000000 aktivací. Celekm nabídne 8 akčních tlačítek (včetně 2 na základně) + 1 D-Pad a 3-polohový Manettino ® ciferník s tlačnou funkcí ve středu.

    PEDÁLY
    Dvojce pedálů je také v kovovém provedení s dostatečně vysokou hmotností pro zajištění dokonalé stability. Pedály maji plně nastavitelnou výšku a vzdálenost(6 možných pozic pro každý pedál). Brzdový pedál je vybaven zesíleným a nastavitelným odporem pro maximální realističnost pocitu z jízdy. Pedály jsou kompatibilní se všemi s součastnosti dostupnými závodními volanty.

    Volant s pedály Thrustmaster T300 Ferrari GTE

    KOMPATIBILITA
    Oficiální licencovaný PS4 / PS3 s automatickým uznání systému PS4 a PS4 / PS3 posuvný přepínač pro optimální kompatibilitu obou systémů

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      tonkes: Zdravím, volant je dostupný na objednávku. Po objednání dorazí do cca 2 dní.

    • tonkes

      zdravím,bude se ještě volant prodávat ?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly