Battle of Britain
PC

199
Nákupem získáte 6 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Kód produktu: 18311
  • Přidejte se jednu ze stran bitvy. Staňte se pilotem německé Luftwaffe, která sérií leteckých útoků na Británii měla změnit průběh války. Protože německé námořnictvo bylo příliš slabé, aby mohlo podporovat invazní flotilu, měla Luftwaffe za úkol neutralizovat RAF a připravit podmínky pro invazi do Británie. Nebo se staňte jedním z mladých pilotů, kteří byli připraveni obětovat své životy na obranu své vlasti. Čeká tu na vás opravdu úctyhodných 800 mil vzdušného prostoru, pět rozdílných letedel (bombardér JU-87 Stuka, Spitfire a další) či multiplayerové možnosti jako souboj, týmová hra nebo okamžitá mise.

    Kategorie

    PC / PC hry / Simulace
    Přeneste se s námi do roku 1940, kdy řádila největší letadlová bitva v dějinách našeho světa, přeneste se do BITVY O BRITÁNII.
    Přidejte se jednu ze stran bitvy. Staňte se pilotem německé Luftwaffe, která sérií leteckých útoků na Británii měla změnit průběh války. Protože německé námořnictvo bylo příliš slabé, aby mohlo podporovat invazní flotilu, měla Luftwaffe za úkol neutralizovat RAF a připravit podmínky pro invazi do Británie. Nebo se staňte jedním z mladých pilotů, kteří byli připraveni obětovat své životy na obranu své vlasti. Čeká tu na vás opravdu úctyhodných 800 mil vzdušného prostoru, pět rozdílných letedel (bombardér JU-87 Stuka, Spitfire a další) či multiplayerové možnosti jako souboj, týmová hra nebo okamžitá mise.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly